Na csáo, a lényeg annyi hogy amikor láttam hogy idejöttél mellém, egyből elkezdtem futni mert sejtettem hogy mit akarsz, nameg látszódott a hátadon a fegyver. A pg-re nem tudok mit mondani, amikor elkezdtem futni nem volt rámtartva semmi, és sajnos hátul nincs szemem, mivel nem nagyon néztem hátra csak futottam ahogy bírtam, aztán elkapott egy jóféle crash...aztán alig bírtam újralépni, ami mostanában egyre többször van minden játékban, amit fel tudok most hozni az a Dead By Daylight, mivel már nagyon ráférne a gépre egy újrarakás, csak nem tudom még újrarakni mivel az a tápom ami benne volt, az elromlott, most meg egy régebbi táp van benne, ami már egyszerre nem tudja ellátni a 2 meghajtót, a HDD amire lementeném a cuccokat azt csinálja hogy felpörög, leáll, felpörög, leáll...mivel nem kap elég áramot. Egyébként ezt tudják bizonyítani ismerőseim. De egyébként szívesen folytatom az RP-t, nem arról van szó hogy nem akarnám, felőlem újra is kezdhetjük az egészet. De a pg-vel viszont nem tudok sajnos így mit kezdeni, mivel nem nagyon nézelődtem hátra, és amikor elkezdtem futni még elő se vetted.