Lalo Ras - Carlos C Bianchi [SGH] [FalleN]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bxrnii.

Újonc
2023. 08. 06.
39
180
Nagykanizsa
V4 karakter
niels_elkjaer.
LV karakter
callum_rees.
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Lalo Ras

Panaszra tett személy InGame neve:
Carlos C Bianchi

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hullagyalázás

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/exs44h

Megjegyzés:
Köszi, hogy elolvastad. ✌️

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Hammer

ezazfiuk..
2019. 08. 21.
59
77
Vásárhely
V4 karakter
Knox Reeves
Csá,

Mivel bent voltál egy kerítés mögött, és nem teljesen láttam, hogy te most leguggoltál e, vagy meghaltál, azért lőttem tovább, de tisztán látszik a videóban, hogy nem állt szándékomba lőni a hulládat, mert amint kitörtem a kerítést, majdnem azonnal abba is hagytam a lövés, szóval nem teljesen értem, hogy miért raktál panaszt.

Arról meg ne is beszéljünk, hogy ti folyamatosan körözgettek egy lövöldözés helyén úgy, hogy simán el tudtatok volna menekülni, de ti úgy döntötök, hogy visszamentek kettőször is.

Nagyon mást nem tudok hozzáfűzni, várom a bírálatot.

FalleN.

ezek csak betűk amit írsz
2021. 06. 23.
1 181
6 453
18
V4 karakter
Darryl Nordin
Megkaptam a videót, amin látható, hogy Vezio Spanonak többször lett volna lehetősége elmenekülni a lövöldözés helyszínéről de ahelyett, hogy ezt tette volna többszörösen vissza ment és magára vonta a rendőr egységek figyelmét, majd lerázta őket és újra visszament, ezt eljátszotta úgy kétszer-háromszor.
Azért mert pár golyóval többet lőtt beléd, nem fogok neki semmiféle szankciót osztani, ilyenkor figyelembe kell venni az egész szituációt, lehet nem figyelte pont eléggé a neved és a kerítést lőtte, majd ezért kaptál pár golyóval többet, videón látható is, ahogy kilőtte a kerítést abba is hagyta a lövést.

Viszont Vezio Spano szándékos üldöztetésre 2 hónap kitiltásban fog részesülni. Zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.