Lalika jelentkezése SGH-nak!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lalika01

Újonc
2023. 04. 17.
1
1
V4 karakter
Samantha Kingsley
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Lali-nak hívnak, IG: Samantha Kinsley 19 éves vagyok
Hány játszott perccel rendelkezel?
3.345 jelenleg ( volt egy másik account-om, amin 20.000+ volt, de Multiacc miatt töröltettem )
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
A kezdő játékosok segítése, valamint a kisebb kérdések megválaszolás, hogy ezzel is elősegítse az adminok munkáját és tudjanak foglalkozni azokkal a dolgokkal, amik az ő fő feladatuk
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Nagyon szeretek segíteni másoknak, itt egyszerre tudok segíteni a játékosoknak, valamint az adminoknak, hogy az ő feladatuk ennyivel is könnyebb legyen
Miért pont téged válasszunk?
Nagyon pozitív személy vagyok, még a rossz dolgokban is megtudom találni a jót. Voltam már staff tag RP szerveren ( Pl RedLight RolePlay GTA V alapú RP szerver ).
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Ha átlagolnom kellene, akkor Heti 10-15 órát
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
nem
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Kezdeném a 3 pozitív tulajdonsággal: Ahogy már fentebb is említettem nagyon pozitív személy vagyok, jó kommunikáció, Nagyon türelmes ember vagyok
Folytatnám akkor a 3 negatív tulajdonságommal: Nagyon sokat tudok beszélni, gyakran túlgondolom a dolgokat, képes vagyok elfelejteni dolgokat, ha nem írom fel ( viszont a negatív tulajdonságok is lehetnek pozitívak, ha az ember jól tudja felhasználni )
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Amennyiben ezt a lehetőségek engedik igen. Könnyebben és több mindenben tudok segíteni az embereknek, valamint ezzel a csapatom helyzetét is tudom könnyíteni, mivel jobban tud haladni a munka, ha ők közben mással is tudnak foglalkozni.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Első lépésben egy beszélgetésre invitálnám valamilyen platformon, ami számára egyszerű és szimpatikus. Megkérdezném tőle, hogy mit tud magáról az RP-ről és a válasza alapján próbálnám elmagyarázni, nyilván ha nagyon kezdő, akkor a legelejétől az egészet, ha tisztába van a dolgok menetével, akkor azokat nem érzem fontosnak elmagyarázni, maximum megemlíteném. Bemutatnám neki a szerveren a legfontosabb helyszíneket valamilyen formában. Csak hogy néhány helyet említsek pl.: Városháza, ahol személy igazolványt tud csináltatni, Korház, ez egy nagyon fontos helyszín a szerver életében, hiszen itt éled újra, itt tudja meggyógyíttatni magát, ezért elég sokszor fog ezzel a hellyel találkozni,
Járművek használata is fontos, valamint a parancsok használata, gyors gombok, mit hogyan ér el a lehető legkönnyebben. Véleményem szerint nagyon fontos, hogy meglegyen egy megfelelő bizalom a staffok és a játékosok között, ezért az egész beszélgetést próbálnám ilyen formában kivitelezni.

• Hűha
Reactions: misty

FalleN.

ezek csak betűk amit írsz
2021. 06. 23.
1 165
6 301
18
V4 karakter
Darryl Nordin
Szia!
Nagyon sajnáljuk, azonban a jelentkezési lapod nem nyerte el tetszésünket.
Ne csüggedj, a jövőben lesz még lehetőséged próbálkozni!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.