Lag/Crash

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
B

Beni/Bencus

v2-fejleszt_-logo.png

Játékos (IG) neved:
< Huan R Mauricio >

Gondod rövid leírása:
< Utolsó update óta rendszeresen 30-40 FPS-ről van 1-10 FPS és Rendszeres MTA Crash >

Kép:
< Nem Szükséges >

Részletes leírása:
< Hello az én bajom mióta bejött az új update (Frakció update) azóta számomra játszhatattlan lett a szerver mert amint beszálok egy kocsiba és elindulok vele kifagy meg akkor is amikor letálcázom ami eléggé idegesitő autón/motoron nem egyből fagy ki hanem van amikor csak hatalmas droppok vannak már próbáltam mindent megoldásnak
-virus irtás
-semmi nem meggy a háttérbe
-már mindenféle fps boost meg pc boost guides yt videót megcsináltam de nem lett eredménye..

>

Időpont:
< Legutóbbi update óta >

• Imádom
Reactions: Bazsi
B

Beni/Bencus

Dupla HSZ, figyelmeztetést kaptad. - Rajmi
Bocsi amit kihagytam. éppen most vontatás közben fagytam ki (ledobott a szerver és az MTA Ki crashelt) egy gyenge laptopon játszok de 30-40 FPSem eddig meg volt utolsó update Óta van 1-10 FPsm és örülök ha 30 percet fent vagyok.. Lassan sajnos már kedvem nincsn felenni mert szét ver az ideg amikór valamit csinálok és Ki Crashel az MTA Ez az utolsó Frissítésok Óta van. Légyszi csináljatok valamit mert ez íg nem jó .

Moszat

.45 in your face, have a great day
2019. 01. 12.
607
1 089
20
V4 karakter
Harrison Brook
LV karakter
Lucas Warner
nekem is az utóbbi időben az átlag fps-em legalább 7-8at ugrott (így kb. 18 az átlag fps) és elég gyakran, néha 5 másodpercenként droppol.

• Tetszik
Reactions: bale

Carter

Az év Globális Moderátora | 2022
2019. 01. 11.
726
572
Kaposvár
sctve.hu
V4 karakter
Rick McKenzie
LV karakter
Nathan Owen
V2 karakter
Rick O'Ruah
Én ilyen 1 percre beszoktam fagyni, aztán kilépni se tudok vagy visszajön az FPS.

Carter

2019. 01. 11.
726
572
Kaposvár
sctve.hu
V4 karakter
Rick McKenzie
LV karakter
Nathan Owen
V2 karakter
Rick O'Ruah
Itt valami az MTA kliensel van a gond. V3-n is fent áll ez a probléma.

paul.

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
322
671
23
Pécs
V4 karakter
krsto.gal
Win10-etek van? Mert amióta kijött az új frissítés rá nekem is elég gyakran fagy ki a játék.. ami igazán idegesítő hogy nem mikró gépen játszom.. :D
Lehet nem a szerver update áll e dolog hátamögött.

Carter

2019. 01. 11.
726
572
Kaposvár
sctve.hu
V4 karakter
Rick McKenzie
LV karakter
Nathan Owen
V2 karakter
Rick O'Ruah
Lehetséges, én még nem frissítettem de mégis előfordul nálam.

Bazsi

Very Important Person
2019. 01. 10.
1 322
1 194
Győr
V4 karakter
carl evans
V2 karakter
carl evans
Szintúgy kifagyok 20-25 percenként rendszeresen.
Videókártya driver frissítve, szerver&MTA újratelepítve, semmit sem használ. Win10-em van szintén. Más MTA szervereken/más játékokban ezt nem észlelem.
A szerver játszhatatlan az utolsó update óta, jó lenne valamit kezdeni vele, főleg a halloweeni event elött, mikor megered a playerszám.
Ezen kívül az adminok is rendszeresen fagynak ki, ha jól tudom az adminpanel végett.
Ha már a crashek javítására vetemedünk, jó lenne ezzel is kezdeni valamit, hogy legalább admin legyen fent a szerveren.

• Tetszik
Reactions: dr3X

South

Barangoló
2019. 02. 07.
92
44
V2 karakter
Justin R Payne
Nekem is az utóbbi update óta rendesen lecsökkent az FPS-em

dr3X

ca?h
Támogató
2019. 01. 10.
945
1 799
22
ʟᴏs ᴀɴɢᴇʟᴇs, ᴄʟᴀʏᴛᴏɴ ᴀᴠᴇ??
LV karakter
ʏᴀᴢᴇɴ_ɢʀᴀɴᴛ
V2 karakter
ʙᴀɴɴᴇᴅ
Én is érzékelem ezt a problémát és elégidegesítő. MA 3x fagytam ki 3 percen belül. Beléptem, mentem 3 métert és kifagytam, majd utána login panelnél crashelt meg egyszer töltés közben. Ha nem crashel akkor meg kb 5 másodpercenként vagy kisebb vagy nagyobb droppokba veszek részt. Eddig ez a droppolás nem nagyon volt ilyen sűrű, mint most.

• Tetszik
Reactions: Bazsi

JhinPapa

Az év legális frakció leadere | 2022
2019. 04. 18.
679
698
33
Tótkomlós
V4 karakter
Lilith Vermillion
V2 karakter
Lilith Vermillion
Nálam is ugyanezek a problémák vannak. 5-10 percenként fogja magát a játék és kifagyok. De van hogy belépek, megyek az autóval, és egy utcával arrébb ki is fagy a játék. És természetesen társul hozzá néha crash is.

Számomra így játszhatatlan :/

• Tetszik
Reactions: Spiri

East

Újonc
2019. 07. 06.
58
39
Kecskemét,Budapest
LV karakter
Joe Palker
V2 karakter
Abdul Al James
Számomra is észrevehető volt ez a bizonyos hiba.. Szerintem jó internettel illetve közel 300.000 Ft-os számítógéppel nem ezt kéne produkálnia. Övön aluli úgy gondolom,hogy 2 óra alatt 18szor kifagyok... Valamit ezzel próbáljatok csinálni..

cikmar

😎
2019. 01. 11.
563
1 438
Budapest ❤
forum.see-game.com
LV karakter
Callum Hoover🌙
Az elmúlt update-ben javítva lett ez a bizonyos be/kifagyás, crash. Kevesebb idő múlva (alap) fagysz csak ki vagy Crashel az mta. Ez minden másik szerveren is valószínüleg így van. Zárom/helyezem.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.