Részemről elmondtam mindent, teljes mértékben nem értem azt, hogy meglátod a nevem és elkezdesz rohanni megbosszulni, mert megcsekkeztelek ma.
Jelen esetben én csak azt látom, hogy van pro és contra, lehetne ezt órákig boncolgatni, ami részemről már nem szándék. Én jóindulattal indultam el a buliszervezőkhöz, hogy kicsit ezt az örökös feszültséget enyhítsük és megmutassuk egymás “jobbik” oldalát. Megláttad a nevem és rohansz agyonverni, körbeállni. Miért kell minden bulin, ami azért működne, hogy a közösséget összehozza, csak a balhét keresni? Eddig nem vettem ezekben részt, mondom odamegyek RP-zni, megiszok velük valamit, mert meghívtak rá semmi hátsó szándék nélkül, de sajnos továbbra is azon véleményem vagyok, hogy nagy ívben kerülni fogom. És ezzel nem csak én vagyok így. Ha valóban komoly RP szándékokkal jöttél oda, akkor folytassuk az RP-t úgy, hogy nem rontod el vele a bulit, és akkor animba verhetsz, köpködhetsz, vagy nem tudom mi volt a terv. Részemről várom a bírálatot, döntést.