Ladislav Kucera - Shawn Claybrooks

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ranzer

tart még a küzdelem
2019. 01. 10.
868
5 570
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
ladislav kucera

Panaszra tett személy InGame neve:
shawn claybrooks

Panasz oka, leírása, kifejtése:
forcerp történt

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2024-03-28 21:25:17] [Output] : *** Shawn Claybrooks eltolja Renet és távozik
[2024-03-28 21:25:30] [Output] : Rene Kliz ajtót zárja el.

Megjegyzés:
nem szép dolog

Shawn Claybrooks

Írnok deák
2020. 04. 02.
588
2 202
V4 karakter
Shawn Claybrooks
Szia, nem értem a panaszt. RP-zni akartam menni feszültségmentesen. IC hozzád semmi közöm nem volt. Mögém álltál, elkezdtél rugdosódni random és feszülséget generáltál indokolatlanul. Én távozni szerettem volna, mert én ebből köszönöm, de nem kérek. Rene alrébb állt, te vertél hátulról és távoztam az interiorból úgy, hogy egyenes utam volt a CP felé. Én zártam ott RBS-el azon a bulin ma, nem volt semmi gond, meghívtak, hogy menjek kicsit RP-zni, kicsit ki akartam nézni, hogy bontsuk ezt az örökös feszültséget. Erre te odaállsz az arcomba és feszültséget generálsz.
Edit: Ha a bíráló admin ebben bárminemű problémát talál úgy, hogy véleményem szerint feleslegesen feszültséget generált, agyon ver mert IC annyi közöm volt hozzá, hogy megcsekkeztem 1x ma, meg OOC nem bír, akkor felőlem folytassuk az RP-t, rontsátok el más buliját, verjetek agyon és akkor gondolom már nem lett volna gondod az üggyel kapcsolatosan.

Ranzer

tart még a küzdelem
2019. 01. 10.
868
5 570
ez nem így működik, hogy te ebből nem kérsz. körbeálltak a barátaim, plusz én aztán ott folyt az ic, tudom, hogy ki vagy nem rég büntettél meg, egyébként nem mentség arra, hogy force RPzzél, utána meg lelépjél gyorsan. semmilyen feszültséggenerálás nem volt, roleplay lett volna de te ebből nem kértél, inkább force rpt nyomtál.

mi sem kérünk a többszázezres csekkből mégis megkapjuk. a csekkírást is úgy teszed, hogy az igazoltatás legeslegelejétől a legvégéig másfél perc telik maximum el, itt igazából elmondható hogy csak a ticketekre mész, meg hogy mással hogy tudsz kibaszni (leginkább illegállal) érdemi roleplayt nem látok az igazoltatásaidban.

csak hogy bizonyítsam az állításomat, két ,,igazoltatást" mellékeltem

[2024-03-28 19:22:50] [Output] : Shawn Claybrooks mondja: Szép estét
[2024-03-28 19:25:26] [Output] : *** Shawn Claybrooks megír egy csekket.

[2024-03-28 14:01:31] [Output] : Shawn Claybrooks <O: Itt a Rendőrség! Felszólítom az előttem haladó gépjárművet, hogy álljon félre, valamint állítsa le a motort. További utasításig MARADJON a gépjárműben!
[2024-03-28 14:02:45] [Output] : *** Shawn Claybrooks megír egy csekket.

Utoljára szerkesztve:

Shawn Claybrooks

Írnok deák
2020. 04. 02.
588
2 202
V4 karakter
Shawn Claybrooks
Akkor gondolom az volt az indok, hogy megverj, mert adtam egy csekket neked, mert semmi iratod, meg semmid nem volt, és ezért bosszúvágyad van. Roleplay lett volna része is igazán megkérdőjelezhető. Körbeállsz, 15 mp után elkezdesz agyon verni. Mit vársz ilyenkor? Álljak egy helyben és /me-zzek? Futok ki az épületből, hogy ne verjél agyon. A társad már rég akkor írta be ezt, amikor a CPben álltam kb. Nem fogom agyon veretni magam úgy hogy szabad utam van kifelé. Se más buliját elrontani, ezzel a bosszúvágyaddal, mert ma egyszer megcsekkeztelek. Neked csak a balhéra fàj a fogad, nem érzem, hogy komoly szerepjáték lett volna a cél. Nincs nagyon hozzáfűznivalóm több. Ha szeretnéd, akkor folytassuk az RP-t, ha ez volt a cèl és ez forceRP volt, bár ezt nem látom benne.

Ranzer

tart még a küzdelem
2019. 01. 10.
868
5 570
körbeálltak a buliban többen is, rene rpzte, hogy az ajtót zárja, oda is ment az ajtóhoz. leírtad, hogy /me eltolja Renet és távozik, tehát ez már önmagában force RP.
nekem csak a balhéra fáj a fogam, persze. elég sok élményképet csináltunk barátaimmal, elég sok idő belement, főleg úgy, hogy a 95%-át nem a szerveren csináltuk, hanem külön development szerver, de igazából ezt kár is neked ecsetelnem. (akit érdekel az aláírásban szereplő linkeken megnézheti, viszont csak a bratislava connection topicban vannak helyreállítva a képek, ami már a nyolcadik oldal végefelé közeledik)

kép 👇

image.png

Shawn Claybrooks

Írnok deák
2020. 04. 02.
588
2 202
V4 karakter
Shawn Claybrooks
Nekem nem szükséges bizonygatnod, hogy nem a balhéra fáj a fogad. Az, hogy kaptál csekket tőlem ma mert irat nélkül mentél, majd bosszúvágyad van, és ezért elkezdesz verni számomra csak felesleges balhé, amiből nem kérek. Ha ez rendben van a bíráló adminnak, akkor folytassuk az RP-t, bosszulj meg. Mikor szeretnéd?

Ranzer

tart még a küzdelem
2019. 01. 10.
868
5 570
ki kell haszálni amikor egyedül vagy és tehetetlen vagy, ugyanis bajtársak közül négy azaz négyen voltak jelen, körbeálltak. konkrétan nem tudtál mit cselekedni, ilyenkor már menekülünk, ugye? de ha nyílt terepen vagy akkor pedig benyomod a c0-t mindenki ott van. fölösleges minden érvelésed. elkövetted a force roleplayt velünk szemben. pár percre rá pedig már fent sem voltál.

Shawn Claybrooks

Írnok deák
2020. 04. 02.
588
2 202
V4 karakter
Shawn Claybrooks
Részemről elmondtam mindent, teljes mértékben nem értem azt, hogy meglátod a nevem és elkezdesz rohanni megbosszulni, mert megcsekkeztelek ma.
Jelen esetben én csak azt látom, hogy van pro és contra, lehetne ezt órákig boncolgatni, ami részemről már nem szándék. Én jóindulattal indultam el a buliszervezőkhöz, hogy kicsit ezt az örökös feszültséget enyhítsük és megmutassuk egymás “jobbik” oldalát. Megláttad a nevem és rohansz agyonverni, körbeállni. Miért kell minden bulin, ami azért működne, hogy a közösséget összehozza, csak a balhét keresni? Eddig nem vettem ezekben részt, mondom odamegyek RP-zni, megiszok velük valamit, mert meghívtak rá semmi hátsó szándék nélkül, de sajnos továbbra is azon véleményem vagyok, hogy nagy ívben kerülni fogom. És ezzel nem csak én vagyok így. Ha valóban komoly RP szándékokkal jöttél oda, akkor folytassuk az RP-t úgy, hogy nem rontod el vele a bulit, és akkor animba verhetsz, köpködhetsz, vagy nem tudom mi volt a terv. Részemről várom a bírálatot, döntést.

Ranzer

tart még a küzdelem
2019. 01. 10.
868
5 570
azt gondoltam attól várod a kérdést, aki írta a me-t, mert én ladislav vagyok nem rene, de akkor válaszolok helyette.

Azzal másabb, hogy ő ötszörös túlerőben volt Shawnnal szemben és az, hogy az ajtót zárja el, egy szebb megfogalmazása annak, hogy beáll elé, szimplán szebben fejezte ki magát, de a jelentése ugyanaz.

marcy.

i dont think i can explain any better
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 282
18 275
V4 karakter
Aristide Nease.
Ha egy ember áll az ajtóban, az nem az egész társaság.
Amugyan sem gondolnám ForceRP-nek sehogy sem a dolgot, nem valami nagy dolog valakit odébb lökni, nem tudom próbáltad-e már... Ezek mellett ott van az is, hogy mentenie kell saját magát a szituból.

Jogtalan a panaszkönyv.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.