- 2019. 05. 27.
- 570
- 1 062
- 24
- V4 karakter
- Ladislav Dubrovsky
- LV karakter
- Garrett Bradford
- V2 karakter
- Naomi Redfield
Panasztevő InGame neve:
► Ladislav Dubrovsky ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Jackson Hayden ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Farmmal való átverés ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
IG:
Fórum (privát üzenetek):
Fórum (privát üzenetek):
Megjegyzés:
► Nem kitiltatni szeretném a srácot, hanem a pénzt szeretném megkapni tőle, amivel tartozik. 2023.07.03-án történt meg az első bérlés. Már akkor jelezte felém, hogy hosszútávra szeretné. Így bérelte tőlem az azt követő héten is tehát 10-től 16-ig, és azon a héten is jelezte, hogy a következő héten szintén igényt tart a farmra, így meg is hosszabbítottam neki 17-től 23-ig. Mivel a bérlés alatt a feltétel nélküli bizalmamat élvezte, így nem csináltam belőle problémát, ha a bérlés időpontjáig nem adta le a bérleti díjat, én meghosszabbítottam neki, hogy ne vesszenek el az állatai. Azonban az előző heti bérletét az elején halogatta, hogy majd később, mert most nem jó neki (kezdett inaktív lenni fórumon, több nap után válaszolt csak) majd a hét vége felé egyszer csak közölte, hogy már nem tart igényt a farmra, mert már megunta. Az a gond, hogy ez nem így működik, mivel dolog az, hogy befizettem a bérleti díjat, a másik pedig, hogy 60.000$/hét volt a megbeszélt összeg, és ezt nekem más kifizette volna gond nélkül, így ettől a pénztől elestem. Ha egyszer megbeszéltünk valamit, tehát, hogy meghosszabbítjuk a farmot akkor nincs olyan hét vége felé, hogy áh meggondoltam magam. Egyértelműen farmmal való átverésről van szó. Csatolom a privát üzeneteteket és a legutóbbi IG beszélgetésünket ami már 2 hete volt (azóta nem láttam a srácot csak fórumon egyeztettük a továbbiakat). A bíráló admin kérem vessen majd egy pillantást a privát üzenetek küldési időpontjára, mivel azok igazolják majd az állításaim. ◄