- 2020. 12. 04.
- 37
- 79
- V4 karakter
- Kyron Asaad
Panasztevő InGame neve:
► Kyron Asaad ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Laca ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Helló! Egy helyzet alakult ki a mai napon, amely konfliktushoz vezetett. Egy IC kereskedelmi interakció során kezdődött, ahol üzleti céllal lépetem kapcsolatba egy csoporttal, egy megosztott rádiófrekvencián, ahol egyébként már egy jó hónapja tartózkodom, és már vittem nyílba üzletet. A tárgyalás során azonban a másik fél egyre fenyegetőbb és provokatívabb hangnemet ütött meg, beleértve a karakterem nevének követelését és erőszakos kijelentéseket, de igazából ezt végig folytatták; "Hallod ismeretlen hang, ki a geci vagy", "Még mindíg nem válaszoltál, hogy ki a faszom vagy", "Ez fix ilyen nyomorék gyerek", "Gyere üssünk össze" csak párat említve, amire én Batman-t, illetve Bruce Wayn-t válaszoltam a felülrendelt–alárendelt viszony miatt. Az említett szakciómat a rádiókommunikáció során egy IC provokációra adott IC válasz volt, amely egy ironikus, de a helyzethez illeszkedő, improvizált reakcióként szolgált. A „Batman” referencia semmilyen módon nem volt tekinthető „fun-olásnak”, hiszen ez kizárólag az IC fenyegetésre adott védekező válaszom volt, melyet a karakterem nem személyesített meg vagy alakított ki komolytalan helyzetként. Az adminisztrátor szankciója figyelmen kívül hagyta azt a tényt, hogy a helyzet komolyságára egy IC-ben releváns módon reagáltam. A szankcióját azon az alapon alkalmazta, hogy a válaszom „fun-olásnak” minősíthető, ami alaptalan és téves következtetés. Az IC karakterem az üzleti konfliktus eszkalációja miatt egyszerűen nem kívánt felfedni személyes részleteket, ehelyett egy közismert nevet említve kerülte el az IC nevén keresztüli további provokációt. Szerintem egy ilyen szituációban a kreatív, de mégis az IC narratívába illeszkedő válaszom nem minősül „fun-olásnak”, hanem a konfliktus tompítása és egy reális IC reakció fenntartása érdekében történik. Kedves adminisztrátorunk tehát TELJESEN figyelmen kívül hagyta, hogy a „Batman” megszólítás nem céltalan szórakozás vagy komolytalan viccelődés volt, hanem szándékos, IC körülményekre tökéletesen adott, feszültségmentesítés céljából történt. Tehát... „Batman” referencia csupán egy fedőnév volt, és mint említettem nem az IC események paródiájaként szolgált, hanem egy IC kontextusba illeszkedő válasz volt. A szankciót kiosztó adminisztrátor aránytalanul szűkítő módon értelmezte a „FUN” fogalmát. Szerencsére kaptam egy igencsak hasznos választ, mikor megkérdeztem, hogy mit gondolt, hogy fogok válaszolnii 20 ( sok ) éhező farkasnak, akik alig várják, hogy rámugrodjanak; "ha nekem ilyet rádióznak ignorálom". Nos köszönöm a jótanácsot, én maradok az RP-nél! ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://pastebin.com/jW5MnWwQ ◄
Megjegyzés:
► köszi. ◄