Kyle Rossi jelentkezése NAV-ba

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ambrus

Újonc
2020. 03. 20.
7
0
V2 karakter
Kyle Anthony
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Zsigmond Ambrus ~

[#2] Korod:
~ 16 éves vagyok. ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2018-12-30 02:34:53, ekkor regisztáltam és azóta játszom kisebb kihagyásokkal. 4138 percem van.~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/a/68w7pw1 / https://imgur.com/a/R9nmHem |Nem voltam még és remélem nem is leszek. ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Egy jó társaság része szeretnék lenni, és nagyon tetszenek a NAV-os feladatai. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Egy jó potenciát látok magamban, a szerver felé, mivel most koronavírus miatt otthon tudok maradni, már amennyit és következik a nyár is, elég sokat tudnék aktívan tevékenykedni a frakcióban. Baráti társaságban elég könnyen beilleszkedő vagyok a tapasztalataim szerint, jó képességeim vannak. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Zsigmond Ambrus-nak hívnak, romániai lakos vagyok, azon belül Maros megyében. Magyar állampolgárságú 16 éves átlagos srác vagyok, aki a Petru Maior szászrégeni matematika, informatika szakján tanul. Kilencedikes osztályba járok jelenleg. Hobbiaim közé sorolhatom a focizást, amit már nem nagyon tudok űzni, biciklizés, amit ugyan úgy, futás, amit szoktam még űzni és a haverokkal való kiruccanás a mezőre és sütkérezni egy jót. Elég régóta játszok már RP szervereken, legelőször SA:MP-on kezdtem még a pályafutásomat kb. 6 éve SeeRPG-n[megszűnt már.]. Ott tanultam meg inkább, hogy mi az az RP fogalom, /me /do használata, rp szabályokat meg még sorolhatnám. Egy haverom ugyanakkor osztálytársam jelenleg, aki bevezetett ebbe a világba és nagyon beleszerettem az elejétő fogva, de egy ideig volt egy kis kihagyásom a gépem miatt, mivel "újra" cseréltem, amin most játszok jelenleg. Sajnos van egy pár rossz tulajdonságom, ami nem más, mint hogy eléggé csúnya szám van néha, ha komoly dolog van, akkor természetesen nem fogok ott "k*rva @nyázni" meg amivel megtudom sérteni a társaimat meg alapjáraton sem. Sajnos vannak amik belevésődtek a minden napjaimba, amik kicsúsznak a számból, ha nem figyelek oda. Még egy nagyon rossz tulajdonságom van, amit próbálok legyűrni, még pedig az, hogy eléggé gyorsan fel tudom kapni a vizet, hogy ha tudom jól, hogy nekem van igazam és mégis a másik fél beleszól, hogy ez nem, nem így van. Akkor mondjuk egy pár jó tulajdonságot is rólam, mivel elég sok lehúzó mondatok írodtak le, még pedig a legelsővel kezdeném, az amire büszke is vagyok, hogy barátságos és segítőkész embernek ismerem magamat, nem vagyok harag tartó. ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Kyle Rossi ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ 1985-06-20 ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Én szerintem a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladatai közé sorolható az adócsalás megszüntetése, San Fierro és környezetében található területek ellenőrzése és határ ellenőrzések, aminek célja az illegális tevékenységek megállítása a két város között. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Amennyiben szabálysértést követett el, akkor a kollega, aki vezet felszólítja megaphone-ban, hogy húzodjon félre és kövesse az utasításainkat. Amiután ezt megtette lerádiózom, hogy hol és milyen gépjárművet ellenőrzünk. MDC-ben lefuttatnám, hogy a gépjármű körözött-e vagy sem, azután kiszállnék és a gépjármű vezetőhöz sietnék, majd egy bemutatkozás után iratait kérném el. Amiután ez megtörtént, akkor leelenőrzöm, hogy büntett előéletű vagy sem. Az intézkedés után a szabálysértőnek a BTK szerint előírt összeget össze írom egy csekkfüzetre, majd betáplálom a gépbe és azután a csekkfüzet lapot letépném és a szabálysértőnek átadnám. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Sajnos még nincsen. ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Azért válasszanak engem, mert egy gyors cselekvésű fiatal ember vagyok, aki a céljaiért harcol mindig és sohasem ad fel semmit. Gyorsan tanulok és könnyű felfogású. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Nemzeti Adó- és Vámhivatal hatásköre San Fierro és környezete egészen a határokig. Adóbevallások ellenőrzése folyamatosan. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Amennyiben az érintett fél nem működik együtt a hatóságokkal és többszöri figyelmeztetés után sem fog engedni. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~

Kereszt név: Kyle
Család név: Rossi
Születési hely/idő: Los Santos, 1985-06-20
Fontos iratok: Jogosítvány: B, C kategória, Fegyverengedélyem lejárt.
Végzettségem: 3 év rendészet, de sajnos családi okok miatt nem tudtam folytatni tovább. Los Santos Informatika/Matematika szakján jártam ki a közép iskolát.
Eddigi munkahelyeim: Los Santos Fuvarozó cégnél voltam futár. Biztonsági őr alkalmazott voltam Las Venturasban, de vissza kellett költöznöm családi okok miatt.
Nyelvtudásom: Felső fokú angol, Alap fokú Olasz nyelv.
Elfogláltságaim: Szabad időmben gyúrni szoktam otthon/szalonokban, amikor mennyi időm van.
~

Utoljára szerkesztve:

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
Hali, a csúnya beszéd és harag csak szétszedné a frakciót belülről. Próbálom összeszedni a frakciót hamvaiból s nem szeretném ha ezt valaki megpróbálná szétszedni. Ha kordában tudod magad tartani akkor nem lesz gond, de második figyelmeztetés után meg kell váljunk egymástól. Egy esélyt adok. Elfogadva. TS en keress fel egy leadert továbbiakért

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.