Kurcsoo jelentkezése az S.G.H csapatba.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kurcsoo

Barangoló
Támogató
2019. 01. 12.
138
110
[SK] Vágfarkasd
V4 karakter
❌ - Kitiltva.
LV karakter
Chiara Lagoz
V2 karakter
Ashley Scard
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Kurcsoo néven szeretem ha szólítanak, InGame Liliya Lagoz nevezetű karaktert RP-zek. Idén márciusban töltöttem be a 18. életévemet. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 109.984 játszott percem van. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az adminsegédek feladata az adminok feladatának segítsége a kisebb kérdésekre való válaszadással, kezdő játékosoknak való segítséggel, akár elmagyarázni valamit, akár csak egyszerű kérdésekre adni olyan választ, amit még olyan is megért, aki életében először van egy roleplay szerveren. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretném próbára tenni tudásomat és segíteni a közösséget. Sajnos tapasztalatom nincs, viszont egyszer midnennek eljön az ideje, mint annak is, hogy szerencsét próbáljak, tovább fejlesszem tudásomat, valamint a játékosok és az adminok feladatát is könnyítve ezzel. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Aktivitásommal elősegíteném a csapatot, valamint a szerveren töltött idő alatt sok rendszert sikerült kipróbálnom, amely tudásokkal pedig tudnám segíteni a játékosokat. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta akár 4-5 órát is, viszont ez változó. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem voltam bannolva. **KÉP** >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Nem voltam jailben. **KÉP** >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitívumnak tudnám mondani a kreativitást, mindig is érdekeltek a kreatív alkotások, akár videók terén, vagy akár egy egyszerű képen is. Az aktivitást is ide tudnám sorolni, mivel az elmúlt években kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de játszok több játékkal is, napról-napra. Megbízhatósággal folytatnám a sort, eddig nem volt probléma ilyen téren, mivel bennem azért sokan megbíznak, senki nem csalódott bennem. Negatív oldalamhoz társul a hiszékenység, sajnos sok minden van, amit el tudok hinni, viszont ha valami ténylegesen érdekel, mindenféleképpen utánajárok. Esetenként válogatós vagyok több téren is. Számomra nem mindegy, hogy így néz ki, vagy úgy néz ki. Legyen szó akár egy színről, akár egy laptopról, vagy bármiről. Ha valami nem szimpatikus nem nagyon szoktam az mellett állni. A negatívumok végére tenném a pontot a feledéknyeség után. Ez az egyik olyan tulajdonságom, amit tiszta szívemből rühellek, de sajnos ezzel sok mindent nem lehet kezdeni. Ennek elkerülésére szoktam használni a naptár appot. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Ha a lehetőség megadná, akkor természetesen lennék adminisztrátor. Indoklásnak mondanám szintúgy az aktivitást. Szívesen kipróbálnám az adminisztrátori munkakört. Jó lenne az én számomra is, mivel több készséget is fejleszthetek vele. A szerver számára is jó lenne, mivel plusz egy adminisztrátor, aki tudja segíteni a játékosok, vagy akár a többi adminisztrátor munkáját is. Igazából sok tapasztalatom nincs a feladatkörben, viszont a felzárkózás nálam soha nem volt probléma, ezért feltételezem, hogy a feladatkör és az elvárások teljesítése nem lenne nehézség számomra. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elmagyaráznám neki, hogy ez egy olyan szerver, ami egy második életet ad, ahol a karaktert úgy lehet formázni, ahogy azt a tulajdonosa szeretné. Lehet szabadon férfi, nő. RP-zhet egy kemény srácot, vagy akár egy félénket. Az a lényeg, hogy a karaktere úgy viselkedjen, ahogy a valóéletben is elvárná, hogy viselkedjen, azaz reálisan, szabálykövetően és kreatívan. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Közölném vele, hogy erre nem vagyok képes, ezügyben admint keressen és közölje vele azt is, hogy mirét lenne szüksége vhspawn-ra. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.

<< Szia. Ez nem ütközik szabálypontba, tehát IC ügy. >>

Utoljára szerkesztve:

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 127
22 776
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.
Személyes megjegyzés: Szerintem nem gerinces dolog volt az,hogy kaptál az előző accountodnál egy unbant - utolsó eséllyel és csináltál rá egy másik profilt. Nem mostanában volt,de attól még súlyosan megszegted a szerverszabályzatot.
Nem,kitiltást is kaptál.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.