Kulcs másolás

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Liko

Los Blancos🤍 Qué Honor
2019. 11. 30.
725
636
23
Bicske
V4 karakter
🤍Dr. Lucas Schwarzstein
Sziasztok!
Ötlet:
Kulcs másolás, avagy kulcs igénylés
(Vagy IC egy kulcsmásoló, és magas áron lehetne hozzájutni, vagy fórumos igénylésként)

Miért lenne jó:
Tegyük fel, egy háznak vagy egy garázsnak több tulaja van (most itt gondolok arra, hogy több ember, barátok együtt használják). Amennyiben a tulaj nincs fent és bezárta az ajtót,-garázsajtót, akkor nem tudja kihozni a másik ember az autóját. Amennyiben lenne hozzá kulcsa, akkor ilyen problémája nem lenne.

Doki

Kivételes tehetség
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 955
5 379
V4 karakter
Dr Leonard Schwarzstein
Szerintem az emberek tartsák saját garázsban a saját autóikat a saját kulcsukkal. Ebben van a legkisebb visszaélési lehetőség. Nem akarok olyan PM eket kapni ami arról szól hogy a "haver" elkereskedte, elhagyta, átadta, összevesztek és ezért össze van törve bent az autó, össze van bugolva, nyitva van a garázs, ki van csomizva a kocsi stb...

A non scriptelt frakciók számára el tudok képzelni egy business garázs szerűséget amihez lehet kulcsot másolni, de magán player kezében ez csak bosszúságot szül.

Ace

Újonc
2020. 03. 22.
5
10
V4 karakter
Adam Adolphus
LV karakter
-
V2 karakter
-
Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne ic kulcsmásoló, viszont szerintem nagyon jól jönne, ha lehetne igényleni több kulcsot is egy intihez. Támogatom az ötletet. :)

rhymes

Írnok deák
2019. 10. 17.
592
5 910
Miskolc
V4 karakter
zaire.epps
LV karakter
adelina.greek
V2 karakter
adam.greek
Alapvetően amúgy jó lenne maga az ötlet, meg használva is lenne. Én valami olyasmit el tudnék képzelni mint ami anno még SAMPon volt jelen, ami az hogy a saját karaktereden tehát home panelben lévő autóidhoz, házadhoz tudj ideiglenes kulcsot (1-2 óra) magadnak csinálni, hogy ha kölcsön adod ismerősödnek, te ugyan úgy tudd használni. (Nem széf tehát a ház zárással-nyitással nem igazán tud visszaélni.)
Eladni meg úgysem tudja, mert attól függetlenül hogy van 1 kulcsa, még nincs HOME panelben rajta, tehát nincs "eladás" opció sem.

Vagy a leader "kulcsos" cucc bőven elég lenne. Nem kérne tőled kulcsot a saját tulajdonaidhoz (mint az FK autókhoz, hogy ne foglaljon 20 helyet) - így 1 kulcsot kölcsön tudnál adni ismerősödnek, hogy használja. Illetve tudnád használni a saját tulajdonaidon a changelock2-t. (Ami ugye töröl minden másnál lévő kulcsot.)
Így ha el is adják a házat - kocsit, úgy az aktuális tulajdonosa egyből tudja törölni az előtte legyártott kulcsokat, hogy véletlenül se maradjon senkinél a más eladott házhoz-kocsihoz kulcs senki másnál.

De amúgy, konkrétan annyi lenne hogy berakják és leírják szabályzatban hogy a saját IC döntésed hogy kinek adod kölcsön a dolgaid. Ha meglopnak megloptak, kész. Saját döntésed, hiszékenységet miatt történt meg.. (PP-s itemeket figyelembe véve persze.)

Liko

Los Blancos🤍 Qué Honor
2019. 11. 30.
725
636
23
Bicske
V4 karakter
🤍Dr. Lucas Schwarzstein
Alapvetően amúgy jó lenne maga az ötlet, meg használva is lenne. Én valami olyasmit el tudnék képzelni mint ami anno még SAMPon volt jelen, ami az hogy a saját karaktereden tehát home panelben lévő autóidhoz, házadhoz tudj ideiglenes kulcsot (1-2 óra) magadnak csinálni, hogy ha kölcsön adod ismerősödnek, te ugyan úgy tudd használni. (Nem széf tehát a ház zárással-nyitással nem igazán tud visszaélni.)
Eladni meg úgysem tudja, mert attól függetlenül hogy van 1 kulcsa, még nincs HOME panelben rajta, tehát nincs "eladás" opció sem.

Vagy a leader "kulcsos" cucc bőven elég lenne. Nem kérne tőled kulcsot a saját tulajdonaidhoz (mint az FK autókhoz, hogy ne foglaljon 20 helyet) - így 1 kulcsot kölcsön tudnál adni ismerősödnek, hogy használja. Illetve tudnád használni a saját tulajdonaidon a changelock2-t. (Ami ugye töröl minden másnál lévő kulcsot.)
Így ha el is adják a házat - kocsit, úgy az aktuális tulajdonosa egyből tudja törölni az előtte legyártott kulcsokat, hogy véletlenül se maradjon senkinél a más eladott házhoz-kocsihoz kulcs senki másnál.

De amúgy, konkrétan annyi lenne hogy berakják és leírják szabályzatban hogy a saját IC döntésed hogy kinek adod kölcsön a dolgaid. Ha meglopnak megloptak, kész. Saját döntésed, hiszékenységet miatt történt meg.. (PP-s itemeket figyelembe véve persze.)
Kettő összevéve, kiegészítettél. Nekem tetszik a dolog :)

aDaw

Klaviatúra gyilkos
2019. 11. 20.
808
2 491
22
Szigetszentmiklós
V4 karakter
sven.sparre ✌️
LV karakter
molnar.adam
V2 karakter
bernau.marcell
Doki szerintem leírta a lényeget. Maximum egy másik rendszerrel... Talán... Egyszer.

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: ReWeR és Rey

Nyikhajlo

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
285
860
Kiskunhalas
V4 karakter
Aleksander_Mikhailov
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Megoldható nagyon egyszerűen. Vegyen magának mindenki saját autót stb.
Olyat el tudok képzelni, hogy Home/Vagyonnál h kijelölöd a járműved/ házad és rákattintasz egy Kulcs ikonra akkor levon tőled 200 ezret és megcsinálja az adott kulcsok törlését és ad egyet az inventorydba. ??‍♂️ Több értelme van mint havernak/Sógornak/Szomszédnak adni kulcsot. Mivel ha eladod az adott dolgot a haverjaid nem adják le a kulcsot az új tulajnak.

rhymes

Írnok deák
2019. 10. 17.
592
5 910
Miskolc
V4 karakter
zaire.epps
LV karakter
adelina.greek
V2 karakter
adam.greek
Mivel ha eladod az adott dolgot a haverjaid nem adják le a kulcsot az új tulajnak.
Erre a megoldás a te mondataidban fellelhető.

Olyat el tudok képzelni, hogy Home/Vagyonnál h kijelölöd a járműved/ házad és rákattintasz egy Kulcs ikonra akkor levon tőled 200 ezret és megcsinálja az adott kulcsok törlését és ad egyet az inventorydba.
Szimplán a tulaj meg tudná csinálni ezt, ezáltal ha el is adnak az adott embernek egy autót, akkor 200.000$ért cserébe törölné az összes többit, ő pedig megtartaná a "valódi" kulcsot.

• Tetszik
Reactions: ReWeR

Nyikhajlo

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
285
860
Kiskunhalas
V4 karakter
Aleksander_Mikhailov
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Erre a megoldás a te mondataidban fellelhető.

Szimplán a tulaj meg tudná csinálni ezt, ezáltal ha el is adnak az adott embernek egy autót, akkor 200.000$ért cserébe törölné az összes többit, ő pedig megtartaná a "valódi" kulcsot.
Ugyan azt írtad le, mint amit én…

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: ReWeR és floatin

rhymes

Írnok deák
2019. 10. 17.
592
5 910
Miskolc
V4 karakter
zaire.epps
LV karakter
adelina.greek
V2 karakter
adam.greek
Pontosabban te írtad le azt amit én írtam már le egyszer, annyi kiegészítéssel hogy rakjanak be homebe fölöslegesen + ikont amire kattinthatsz és vonjon le 200.000$-t.

Dijego

⚡️⚡️
2019. 01. 20.
888
1 773
Budapest
V4 karakter
🇪🇸 Diego M Perez 🇪🇸
Én egy olyan rendszert is eltudnék képzelni mint ami a farmoknál van. A vagyon panelnél rákattintva az adott interiorra és ott lehetne egy jog rendszer. Pl: xy zárhatja/nyithatja. De ha az interior eladásra kerülne akkor törlődnének benne a hozzá adott tagok nevei és jogosultságaik. (Ezzel szerintem megtudnánk előzni a kulcsokkal való visszaéléseket és nem kéne FA/SA felé menni a kulcsok miatt.)

• Tetszik
Reactions: Liko

hyperpap

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 15.
381
163
V4 karakter
James Easton
LV karakter
Carter Freeman
Meglehet oldani, hogy a házra/garázsra lehetne venni egy rendszert X pénzért, hogy az ajtó szám záras legyen. Amit a tulajdonos megtud változtatni és annak mondja el akinek akarja. És ha elfelejted a kulccsal még mindig ki lehet nyitni.

Archer

ExGameAdmin [5]
Támogató
2019. 02. 02.
728
546
21
forum.see-game.com
V4 karakter
Thomas T Clarence
Na csá, nem tudom hogy ide írta-e már valaki, nem olvastam el az összes HSZ-t, de amúgy volt / van nem is egy darab topic ehhez a témához, a kulcs másolás dologhoz, és nem kulcs másolásként, hanem jogrendszerként mint a farmnál, hogy jogokat lehetne adni a másiknak az épületekhez, garázsokhoz, széfekhez. V4-re szerintem bekerülhetne. A jogrendszer véleményem szerint még mindig jobb megoldás lenne, mint ez a kulcs másolósdi, mert amit Doki írt a legelején, plusszolom.​

SuitDasHun

Pötyögtető
2021. 02. 05.
419
666
V4 karakter
Grou Smith
Támogatom az ötletet! Ha egy haveroddal együtt van egy garázsotok elég rossz,ha mondjuk nincs fent az a haver akinél a kulcs van es nem tuddz bemenni....?

• Tetszik
Reactions: Liko
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.