Kukás meló/ egyéb apróságok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kryst0f

Pötyögtető
2019. 01. 10.
520
529
20
Toponár
V4 karakter
Oscar Hood
LV karakter
Quinn Holland
V2 karakter
Teodoro Peres Hamada
Sziasztok!

Ötletem részletesen leírva:

Elsőnek is elképzeltem egy olyat, hogy a szerveren az összes kukának legyen egy limitje, hogy mennyi dolog fér el benne, amit éppen ki kívánnak dobni.
Legyen egy meghatározott limit, ami felett ne lehessen a kukákba már dobni, mivel megtellett sok szeméttel, amit kidobtak.
Viszont... olyan funkció is lehetne e mellé, hogy a kukákba bele lehessen nézni, és lehessen belőle kivenni dolgokat.
Ha már lennének ilyen lehetőségek, akkor nem ártana egy új munka is ehhez kapcsolódóan, hogy a szerveren lehetne kukásautóval város különböző részein kukákat felvenni, majd kiűríteni a kukásautóba. Lenne egy kukás állomás/ telephely, ahonnan le lehetne kérni a kukásautót, és ugyanide visszahozni és leburítani az összegyűjtött szemetet egy cp-be/markerbe.
Akár lehetne úgyis megoldani, hogy városi meg vidéki útvonalak, mint buszosnál.

Kukástelephely hol lehetne szerintem:

zY2mS2b.png

jR2S7Dn.png

zyoCZ6p.png

cx0YWEd.png

Ha innen ezt lehetséges kimapolni, akkor szerintem simán elférne itt. Persze lehetne máshol is, ha itt nem.

Hiroshiii

Barangoló
Támogató
2021. 02. 11.
99
137
24
Petersaurach
V4 karakter
Hiro Howell
LV karakter
Hiro S Hill
V2 karakter
Nincs
Szerintem ha a lerakodás is időt igényelne, és a munka fizetés jól belenne állítva mint pl "Nagyker", akkor ez is egy szuper munka lehetne. Szerintem nagyon jól össze szedted.

• Tetszik
Reactions: kryst0f

Woffi

Modern Verne
Támogató
2019. 10. 08.
1 227
1 469
🇭🇺
V4 karakter
emil.higinz
LV karakter
colt.pugh
Szerintem felesleges, van elég sprinteres aki nem tud normálisan vezetni...

tommen.

2+2=5
2019. 01. 10.
1 083
3 924
18
Győr
a.te.ervelesi.hibad.hu
V4 karakter
Maximilian Leitner
A többi játékos a kezdő alap melósoktól függne. És erősen meglehet, hogy nem lesz így rendszeresen ürítve a kuka. Jó ötlet amúgy, de szerintem inkább ki kéne egyenlíteni az alap munkák óránkénti bérezéseit, hogy nagyker helyett azt tudja csinálni az ember amit élvez a munkák közül.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: PaTKa01 és kryst0f

MODIE

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
327
454
23
XVI
V4 karakter
Deshuarius Woodard
LV karakter
Quandrell Dowse
V2 karakter
Dimitri Zajcev
Az hogy lehessen bele nézni azt adom, egy teljesen új RP vehetné kezdetét, ha esetleg valaki hajléktalant akar RPzni, plusz ha véletlen dobsz ki valamit akkor vissza tudod venni, viszont ezt csakis egy tömör RPvel lehessen megtenni. A munka teljesen felesleges, megint bekerülne egy autós meló amivel mindenki szarrá zúzná egymást, van elég szerintem.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.