Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Krisztián vagyok (Kriszcsön), 16 éves IG név: Slator Aliti
Hány játszott perccel rendelkezel?
28 332 perc
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Kisebb problémák megoldása, játékosok segítése, magasabb személyek utasításának teljesítése.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Segítséget szeretnék nyújtani más szerveren játszó személyeknek. Szeretnék támogatás nyújtani az embereknek és hogy akadálymentes illetve élvezhető legyen nekik a szerver.
Miért pont téged válasszunk?
Segítőkész vagyok, szeretem az emberek társaságát, sokszor vagyok aktív mint ts-en mint dc-n, tiszteletben tartom az emberek kritikáit, szeretek ismerkedni és a barátaimmal lenni. Kerülöm a negatív kisugárzású embereket. Szeretem a társaságot és úgy gondolom, hogy tudnék segíteni az emberek. Mivel később admin is szeretnék lenni így ameddig SGH vagyok addig a 110%-ot szeretnék nyújtani, ha sikerül admin akkor kiszeretném hozzni magamból a maximumot és itt már nem 110% lenne hanem ennek a duplája, de törekszem a maximumra amit csak tudok teljesíteni. A kötelezővel nem lenne gond mivel körübelül 1 héten 2000 percet jásztok. Úgy érzem alkalmas lennék erre a pozícióra és úgyszint az adminra is.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Amennyit fent tudok lenni a szerveren. Heti 1000-1600+ perc.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem. Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Sajnos igen, Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: Segítőkész, kedves, türelmes
Negatív: néha túlságosan komolyan veszem a játékot, nagyon kötödőm az emberekhez, túlságosan magamra veszem az ember problémáit
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen, magasabb szinten szeretnék az embereknek segíteni ott ahol tudok és remélem sikerül a felvétel mivel így eltudom indítani az itt lévő karrierem. Szélesebb körbe szeretnék segítséget nyújtani.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Elmondanám a pénzszerzési lehetőségek, hogy ajánlanám hogy elkezdjék a szervert, fontosabb helyeket, forgalmas helyek bemutatását és hogy hogyan milyen módon tud a frakciókba csatlakozni, illetve ismertetném vele a szerver szabályzatot. Bemutatnám neki hogyan tud segítséget kérni az adminoktól. Ismertetném vele az rp-hez szükséges parancsokat (me, do, ame, melow, dolow). Elmagyaráznám hogy mi is occ és az ic. Elmondanám az én kezdő élményeim és hogy én hogy kezdtem a szervert. Remélem sikerült magukat meggyőznöm és köszönöm, hogy időt szántak a lapom elolvasására. További szép napot/ estét szeretnék kívánni.
Utoljára szerkesztve: