Krisz jelentkezkezése adminisztrátori pozícióra.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Krisz0010

Barangoló
2023. 11. 01.
98
148
V2 karakter
Cardenas Costilla
Név

Krisz

Életkor

24éves vagyok.

Mesélj magadról

Sziasztok! Krisztofer vagyok. 24 éves, Szabolcs megyében élek, 2023-ban regisztráltam a szervere, ahol elég sok emberel ismerkedtem meg és sok barátra tettem szert is itt, 10éve rp-zem kb.
Kamion sofőrként dolgozom immár 2,5 éve. Jelenleg a Rajna Kriminelle frakcióban vagyok, regisztrációm óta ebben a frakcióban tevékenykedem. Munkámból adódóan szeretem a kihívásokat és a változatos munkát.

Úgy érzem, hogy a kamionsofőr és a Role Playező életem összefonódik, hiszen mindkettő lehetőséget ad számomra, hogy felfedezzem a világot, új élményeket gyűjtsek, és kifejezzem a kreativitásomat.Elég empatikus ember vagyok.
Mindig vállalom a felelőséget arra ha valamit rosszul csinálok és nem másra hárítom el a hibáimat.

Miért szeretnél Adminisztrátornak jelentkezni?

Számomra az admin feladatai tele van kihívásokkal amit személy szerint szeretek, pár sorban ki fejtem miért szeretnék csatlakozni az admin team-hez

Elsősorban, a játék adminainak fontos szerepük van a játék menetben, a Fair play játékélmény számomra a legfontosabb.
Másodszor, szeretnék hozzá járulni a játkosok élményének pozitívabbá tételében.

Harmadszor, szeretnék segíteni a munkámmal a játékosoknak és az admin teamnak is.

Mennyire tudsz csapatban dolgozni? (Fejtsd ki pár mondatban)

Véleményem szerint és vissza jelzések alapján elég jól tudok dolgozni csapatban.
A csapat munka viszi előre az embereket, mindenki erősebb bizonyos dolgokba és a segítség kérés nem szégyen egy csapat társuntól.
Tapasztalataim során rájöttem hogy, a csapat munka elengedhetetlen a fejlődésben.
Munkámból kifolyólag megtanultam hogy minden csapatban alkalmazkodni kell egy adott szinten, amit tapasztalataim szerint könnyen be illeszkedek különböző emberek közé.

A hosszú utak során rengeteg különböző helyet és embert ismertem meg, ami folyamatosan formálja a világképemet.
Mindig meg hallgatom mások néző pontját is egy adott helyzetről.

Játszott percek

19242 perc

Adminjailok [UCP kép]

Ban [UCP kép]

Rendelkezel TeamSpeak3-al és mikrofonnal?

Igen.

Sorolj fel 3 pozitív és 3 negatív tulajdonságodat

Pozitív tulajdonságaim:
Türelmes és megértő vagyok,
Jó probléma megoldó képesség.
Csapatmunkában tudok alkalmazkodni.

Negatív tulajdonságaim:
Szó kimondó.
Néha önfejű.
Haragtartó.

Volt Adminisztrátori neved (Amennyiben voltál Adminisztrátor)
Nincs.

Utoljára szerkesztve:

Suba

Globális Moderátor
Globális Moderátor
v2
2019. 01. 20.
369
638
V4 karakter
Matko Zhelev
LV karakter
Grga Destanov
V2 karakter
Dieter Breytenbach
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.