- 2019. 01. 10.
- 1 111
- 9 554
- V4 karakter
- noah galan
- LV karakter
- adonis renshu
Játékbeli, és fórum neved:
⮩A játékbeli nevem Sherlyn Walls, fórum nevem Krikszti.
Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?⮩A szerverre kétezer-tizennyolc legelején regisztráltam, viszont nem vagyok túlságosan aktív játékos. Fórumon már több mint három éve aktív felhasználó vagyok, a régi LV-s fórumon is megtalálható voltam egy kisebb ideig.
Miért szeretnél globális moderátor lenni?⮩Igazából kiszeretném bővíteni a tudásomat ezen a téren is, mindig is a legtöbb időt a SeeGameSystem platformok közül a fórumon töltöttem. Szerintem gördülékenyen működne az együttértés is a csapatnak a tagjaival. A Las Venturas szerveren adminként is élveztem segíteni a játékosokon, ez globális moderátorként sem lenne másképpen.
Miért pont téged válasszunk?⮩Kitartónak tudom mondani magam, ezt már pár helyzetben sikeresen be is tudtam mutatni. Mindenképpen egy előnynek tudnám felsorolni az aktívságomat is, mivel azzal sem akadna semmilyen problémám. Ezeken felül még ide tudnám mondani a tapasztalataimat is a fórum terén.
Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?⮩Naponta nagyjából három-négy órát töltök fórumon.
Mutasd be a referenciáidat. (ha vannak)⮩A legfontosabb eredményeimet szeretném csupán megemlíteni a referenciáim között.
➢Legfontosabb referenciámnak a háromszázkilencven napos adminisztrátori pályafutásomat tudnám említeni a Las Venturas szerveren.
➢Az előző pontomból kifolyólag, az ez idő alatt megszerzett tapasztalataimat(mint szerveren, mint fórumon) is egy referenciának mondanám.
➢Jelenleg is frakció leaderi szerepet töltök be a Cártel del Golfo címmel rendelkező LV-s projektemnél.
➢Két bemutatótermet, illetve jó pár karakter development topicot tudhatok a hátam mögött.
➢Egy alkalommal TeamSpeak3 moderátori szerepkört is töltöttem be a Las Venturasnak a TeamSpeak szerverén.
Rendelkezel TeamSpeak3-al?⮩Igen, rendelkezek TeamSpeak3-al.
Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?⮩Egy kezdő fórum felhasználót először mindenképpen ismertetnék a szabályzattal, ezek után körbemutatnám neki a fórumot, az-az, hogy mi-merre van. Esetlegesen ha valamit keresne, akkor útbaigazítast adnék neki. Amennyiben egy topicot szeretne megírni például egy FőAdminhoz vagy SzuperAdminhoz, akkor ha nem ért egyáltalán a BB kódoláshoz, segítenék neki, elmagyaráznám, hogy pontosan hogy is működik.
Ismeretséged a csapaton belül?⮩Sajnálatosan nincsen ismeretségem a csapaton belül.
Mesélj magadról, minimum 10 mondatban. (Ami számodra fontos és nyilvános)⮩Krisztián a nevem, de legfőképpen Kriksztinek szoktak becézni. Tizenhét éves vagyok jelenleg. A szabadidőmet általában a barátaimmal szoktam elütni. Viszonylag könnyű számomra beilleszkedni különféle társaságokba, viszont egy elég negatív tulajdonságom az, hogy forrófejű személyiség vagyok. A csapatmunkával sohasem volt gondom, hisz már kicsi koromban is volt szerencsém csapatos sportokban részt venni. Roppant könnyen megtalálom az összhangot más emberekkel. Egy kicsit megszeretném említeni az RP /karrieremet/ is. Nagyjából öt éve ismerkedtem meg az RP világával, viszont eleinte nem nagyon tudott lekötni. Később megértettem a dolgok lényegét, ekkor is éreztem rá, viszont egyáltalán nem bántam meg. Az MTA-t, mint klienset négy-, négy és fél éve ismertem meg. Immáron három év aktív rp tapasztalatot tudhatok magaménak.
Utoljára szerkesztve: