- 2022. 07. 21.
- 10
- 9
- V4 karakter
- Michael De Jason
- LV karakter
- Kray N Mustafa
Neved:
< Kray N Mustafa >
A ban időpontja:
< 2021-03-24 19:31:22 >
A ban időtartama:
< 2030-01-01 00:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< Escobar >
A ban oka:
< Szerverszidás, fejleszt?k munkájának min?sítése, gusztustalan stílus. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Annak idején mondtam Escobar-nak hogy nem én voltam, nem én szídtam a szervert hanem az ismerősöm mert őt át verték PP-s itemmel és ezért mondot mindent a szerverről és hát mivel folyton együtt játszottunk így énis benne szerepeltem a videoban, és mivel az én nevem látszodott a videoban ezért engem bannoltak. Ez lassacskán 2éve volt és eddig úgy voltam hogy nem volt időm játszani, de mostmár itt vagyok és akarok játszani! Ha kel fel megyek TS-re is és el mondom az egészet. Nagyon bírtam a szervert és mivel az időm mint a tenger így jönnék újra játszanni. >
< Kray N Mustafa >
A ban időpontja:
< 2021-03-24 19:31:22 >
A ban időtartama:
< 2030-01-01 00:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< Escobar >
A ban oka:
< Szerverszidás, fejleszt?k munkájának min?sítése, gusztustalan stílus. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Annak idején mondtam Escobar-nak hogy nem én voltam, nem én szídtam a szervert hanem az ismerősöm mert őt át verték PP-s itemmel és ezért mondot mindent a szerverről és hát mivel folyton együtt játszottunk így énis benne szerepeltem a videoban, és mivel az én nevem látszodott a videoban ezért engem bannoltak. Ez lassacskán 2éve volt és eddig úgy voltam hogy nem volt időm játszani, de mostmár itt vagyok és akarok játszani! Ha kel fel megyek TS-re is és el mondom az egészet. Nagyon bírtam a szervert és mivel az időm mint a tenger így jönnék újra játszanni. >