- 2022. 02. 05.
- 11
- 9
- V4 karakter
- Adam Breff
- V2 karakter
- Alfons D Fernandes
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC rész
[#1] Neved?
<Endrész György>
[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Endrész György-nek hívanak 15 éves srác vagyok. könnyen tudok alkalmazkodni csapatmunkában hamar megtalálom az összhangot nyitott vagyok mindenre IC/OOC is megfogadom a parancsokat teljesítem. helyes írásommal sem hiszem hogy gond lenne. >
[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 6817 perc >
[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< file: ///C: /Users/endre/Pictures/Screenshots/Képernyőfelvétel%20(32).png file: ///C: /Users/endre/Pictures/Screenshots/Képernyőfelvétel%20(33).png >
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?
< mindig is szimpatikus volt a rendvédelem vagy akármelyik ágazata is és egy jó közösségbe kerülni! a lehető leghosszab távon ha minden jól megy és akár hol elvégezném a dolgom>
[#6] Miért téged válasszunk?
< Tudok csapatban is dolgozi megértő vagyok és komolyan is tudom venni a szerepkörömet >
[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Nemvoltam még! >
[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< Költségvetési és fegyveres rendvédelmi feladatok elvégzése >
[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )
< Hétköznep 2-3 órát hétvégente 4-5 kb >
[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!!)
< Türelmes viszont egy szorgalmas a feladatát komolyan teljesítő személyiség vagyok vagyis én így gondolom a játékot is ugyan olyan komolyan veszem jellemem inkább a meggyőzővel lenne egy hangsúlyban>
[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< csapatban együtt dolgozó képességem jó mint fent is említettem és azért fontos mert annál erősebb lesz a csapat és összetart mindenkit még a legstresszesebb helyzetekben is >
[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< a kor lehetséges hogy fontos mert egy 10-11 éves nem igazán tud olyan helyzeteket megoldani mint például egy idősebb de én nem itélek el senkit ha endesen végzi a dolgát akkor ügyes és azzal nincs gond >
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
< Kray N Matteo>
[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Santos 1996.02.08 >
[#3] Anyja neve:
< Nem ismerem édesanyámat! >
[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< file: ///C: /Users/endre/Pictures/Screenshots/Képernyőfelvétel%20(34).png file: ///C: /Users/endre/Pictures/Screenshots/Képernyőfelvétel%20(35).png >
[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< Országos Katasztrófavédelem nél dolgozok még jelenleg is főtörzszászlósként és Művelei szolgálatos alparancsnoként>
[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Tiszteletbeli fiatal srác vagyok türelmes szorgos parancsokat teljesítem és tűrés határom az az egekig tart>
[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!
< Pénzügyi és fegyveres szolgálatot végző szervezet >
[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Főtőrzs zászlós a cél és később majd kiderül hogyan alakul a feladat körömet azt nemtudom de amivel megbíznak elvégzem! >
[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)
< Kray N Matteo nak hívnak 26 éves vagyok nem rég érkeztem a városba a családomhoz közelebb egy eléggé nagy családom van eddig messze laktam innen aztán egy baleset végett tönkre ment a lakásom itt szeretnék bíztosítani magamnak egy nagyon jó kis életet jelenleg az Országos katasztrofa védelemnél dolgozom már 3 hónapja! >
Profilodon jelenleg nem az aktuális IG neved van megadva, ennek javítására 12 órád van. @Carter
Moderátor által szerkesztve, ekkor: