- 2019. 01. 13.
- 68
- 372
- 24
- V4 karakter
- Anthony Wi DiNozzo
- LV karakter
- Aristarkh Zharkov
Játékbeli, és fórum neved:
Anthony Wi DiNozzo(bár nem túl lényeg), Kowalsky
Előző fórum neveid:
Régi fórumon talán Anthony Reid, vagy épp ami volt az akkori ic nevem, itt regisztrálás óta Kowalsky.
Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?:
2015.08.04 óta játszom a szerveren. kisebb nagyobb kihagyásokkal, fórumot talán két nappal később már tekintgettem, de aktívan nem használtam -
inkább tán 2016 környékén annó a frakciók és olyan dolgok végett amiket akkor szívesen nézegettem.
Az új fórumot 2019.01.13 óta használom, aktívan, de eddig inkább csak nézelődés szempontjából.
Miért válasszunk téged a csapatban?
Napi szinten követem a fórum minden részét, több órányi időt bele fektetve -
Úgy érzem az évek során már ki is tapasztaltam a fortélyait ennek a feladatkörnek -
Azaz külső szemmel értve, mivel magát a jogkört még sose volt alkalmam végezni.
Segítőkész és szemfüles vagyok, nem teher segítenem másokon -
Se első nap, se az utolsó nap, amíg a lila szín rajtam "van".
Miért szeretnél a csapat tagja lenni?
Össze szedve az elöbb leírtakat, rengeteget használom a fórumot, -
Időm és affinitásom is meg van ahhoz, hogy el lássam a feladatot, amit kell.
Természetesen ki próbálni szeretném magam, tapasztalat hiány végett, -
De nem egy újabb strigula lenne nekem a jogkör, hanem egy új kihívás amibe önkéntesen bele szeretnék csöppenni.
Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
Pontos időt mondani nem tudok, talán 4-9 óra az átlag amit egy nap fórumon töltök -
Azt is természetesen aktívan.
Ez hol több, - hol kevesebb, magánélet váltogatja nálam is.
Az alap mindenképpen 3-4 óránál kezdődik napi szinten.
Referenciáid? Rendelkezel TeamSpeak3-al?
Rengeteg frakcióban helyezkedtem el a szerveren belül, de nem kívánom őket megemlíteni -
Nincs olyan ahol azt mondanám, tettem le az asztralra valamit is.
Frakciók közül egy említésre méltó van számomra, melyet mai napig nagyon szeretek -
És ahol a pályafutásom is szeretném folytatni, ha úgy adja a sors, az pedig -
A Rendőrség, rohadt jó csapat, hozzáértő vezetőkkel és nem mellesleg rengeteg barát, értékes emberek a tagok közt.
Emellett tavaly töltöttem be adminisztrátori szerepet, 3-as szintig vittem, egy veszekedés végett pedig levételre került a jogkör.
Jelenleg is a TeamSpeak3 moderátor csapatában töltöm be 3-as moderátori szerepemet, amit szeretnék hosszú ideig megtartani,.
és a csapat tagja lenni.
Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
Képletesen értve körbe vezetném a fórumon, megmutatnám melyik részleg, "topic" mit takar, meg mutatom neki mit hol talál,-
Rá kérdezek, hogy mi érdekli őt igazán és ha tudok segítek neki,-
El mesélem hogy használhatja a kódókat, melyik kis fül mit takar ( téma nyitás kereteiben)-
El mondanám hogy tud topicot nyitni és miként kezdje azt el, mivel mit ér el, hogy tud-
rá játszani a szép külalakra.
Miért ezen a fórumon szeretnél Globális Moderátor lenni?
2015 óta a V3-as szerveren kezdtem pályafutásom, mindig is itt voltam, sose tértem át teljesen egyik SGS szerverre sem.
Az itteni közösséghez szoktam hozzá, a rengeteg emberhez akit innen ismertem meg.
Szeretem ezt a fórumot aktívan használni, tekintgetni.
Szívesen tenném azt, amivel ez a feladatkör megbíz.
Ismeretséged a csapaton belül?
Bence Az első akit említenék, beszéltem vele párszor, CSGO-ztunk is együtt, mint a nagyok-
Jó arc, érett, közvetlen és profi munka amit a TS Modi csapatnak alkotott a programjával.
Teknőci a következő akit megemlítenék, nagyon szeretem a srácot, egy igazi hülye.
Érett, korrekt és a társaságába sose unatkozok.
Scott Szkotít nem ismerem annyira, de ahányszor össze futottunk ügyfélbe,-
mindig jófej és forma srácnak tűnt, szóval ígyis meg úgyis csípem.
Mesélj magadról,minimum 10 mondatban.. Ami számunkra fontos és publikus lehet:
Hellócselló, Adriánnak hívnak, bár SGS közösségben inkább Kowalskyként hangzok el napi pár százszor. 20.-ik élet évemet most fogom október végén be tölteni.
Csempe raktárban dolgozom mint komissiozó és kiszállító, nem régiben kezdtem, magasabb havi jövedelem és több szabadidő végett.
Jelenleg single a facebook státuszom is, amíg ez így áll lehet próbálkozni, fogadok mindenkit vegyesen.
B-s jogosítvánnyal rendelkezem, így az se ritka, hogy a főképp hétvégi időkben kocsikázok és lazulok a srácokkal/lányokkal.
Érden lakom, de ide inkább aludni járok, Budaörsön dolgozom és tevékenykedek spanokkal is a nap nagy részében.
Nem vagyok és nem is tudok már az lenni, aki 0-24 a gép előtt ül és a kötelességei közé vont dolgokba heti több tíz ezer perceket tol bele,-
De amit tudok és akarok azt el végzem, amilyen precízen és korrekten csak tudom.
Hirtelen haragú embernek tartom magam, de ez a hirtelen nálam relatív, kell egy bizonyos téma, avagy emberi adottság,-
Hogy engem valaki ténylegesen ki hozzon a sodromból, ami bár nem ajánlott, még is sikerül pár embernek olykor.
Emellett egy normális és segítőkész embernek tartom magam, nem mellesleg kiemelkedően korrektnek és empatikusnak,-
Nem nagyképűség, ezekről szimplán meg vagyok bizonyosodva magammal szemben.
Mint fentebb említettem, a TeamSpeak3 moderátori csapatában is épp helyemet foglalom, ahol szeretek tevékenykedni,-
és szívesen végzem azt a feladatkört, ami nekünk kivan szabva.
Talán pont ezért szeretném ki próbálni magam Globális Moderátor szerepben is,-
mivel a moderációs szerep nem áll messze tőlem, sőt, meg találtam benne eddig az érdeklődésem.
Köszönöm szépen, hogy a lapom végig olvastad,-
Mindenkinek kellemes napszakot, Ungri Davaj!