Kovats Ferdinand - Met Vata, Jovana Hyseni [zsola]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

tigusz.

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 12.
399
2 259
23
Budapest
V4 karakter
dragomir.brdanin
LV karakter
iker fraga 🇲🇽
V2 karakter
Octavius Bourton
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Kovats Ferdinand és Turo Donat

Panaszra tett személy InGame neve:
Met Vata, Jovana Hyseni

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Közösségi szerepjáték elrontása ezzel összevetőlegesen DM party kirobbantása illetve Jovana Hyseni játékosnak pedig nem túl reális karakter alakítás, illetve hősködés. Az adott szituáció arról szólt jelenleg, hogy Túró Donát bajtársam és Markocsány Vilmos, aki ugyancsak a bajtársam egymás között összeszólalkoztak/oltogatták egymást. Valami oknál fogva ő úgy gondoltam, hogy két meglett férfi szájkaratézásába teljesen reális az, hogy ő beleszól. Ezek után Túró Donát szóváltásba került ezzel a hölggyel (Jovana Hyseni) szót-szó követett utána Túró Donát pofán vágta ezt a nőt, ezt követően alanyunk megmogyorózta Donátot, amivel eddig semmi probléma nem volt, viszont ezt követően kétszer is pofán vágtam ököllel a hölgyet (Jovana Hyseni) ő erre semmit nem reagált, ő pofázott tovább, mintha nem történt volna semmi. Ezt követően Donát sértődöttsége miatt elkezdte verni a hölgyet (Jovana Hyseni) bár ez nem tartott sokáig, mert másik alanyunk (Atif Tolr) szinte azonnal oda lépett és szántszándékkal nyakon szúrta, elvette Túró Donát életét, még mindig nem tudjuk, hogy egy klubban ahol több tucat ember szerepjátékozott éppen miért kell ilyen tevékenyéget végrehajtani, hogy konkrétan az egész közösségi szerepjáték elrontásra kerüljön. Természetesen nekünk sem kellett több, elkezdtünk vissza támadni és vendettát végrehajtani bajtársunk gyilkosa ellen, természetesen az ő társai is csatlakoztak ehhez a dologhoz.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
log videós felvétel az esetről

Megjegyzés:
Panaszunk azért is került megírásra, mert sajnos a lövöldözés miatt a szerepjáték nem állt meg és nem szerettük volna ezt a folyamatot megállítani az AÜ-vel.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

ropika

Zöldfülű
2020. 07. 28.
182
220
V4 karakter
Lea Pera
V2 karakter
Loti Marku
szép estét/napot! Kezdjük is el az elején, hogy miből is alakult ki a "DM party". https://streamable.com/mrj8ia Klipp-be látható, hogy IC turo donat neki esik Jovana Hyseni-nek. Jovana Hyseni mint a maffia első női karaktere,
kötelességem volt megvédeni egy olyan embertől aki bántani akarta jovanat. A "Közösségi szerepjáték elrontás" ez arra érthető, hogy nem engedtem nektek az FK társ további megalázását, megverését? Tegyük hozzá, hogy haverod(Markoccsany) miért szúrt le egy random civilt mi közbe ő egy kézzel nem nyúlt senkihez .(videó https://streamable.com/i1utuc ).

Utoljára szerkesztve:

Vilmos

Barangoló
2019. 01. 18.
124
512
Debrecen
V4 karakter
Amir Kalb
LV karakter
Armani Booth
szép estét/napot! Kezdjük is el az elején, hogy miből is alakult ki a "DM party". https://streamable.com/mrj8ia Klipp-be látható, hogy IC turo donat neki esik Jovana Hyseni-nek. Jovana Hyseni mint a maffia első női karaktere,
kötelességem volt megvédeni egy olyan embertől aki bántani akarta jovanat. A "Közösségi szerepjáték elrontás" ez arra érthető, hogy nem engedtem nektek az FK társ további megalázását, megverését? Tegyük hozzá, hogy haverod(Markoccsany) miért szúrt le egy random civilt mi közbe ő egy kézzel nem nyúlt senkihez .(videó https://streamable.com/i1utuc ).
Csók, Markocsány vagyok. Volt aü a civil leszúrásából, véletlen volt. Sikerült megbeszélni az adminnal, szankcióban nem részesültem, mivel a szituáció egyértelmű volt.

Virág Dominik

Barangoló
2020. 09. 22.
134
894
40
V4 karakter
Virág Dominik
LV karakter
Dominic Flowers
Az egész szituáció abból alakult ki, hogy én ic szívtam Vilmos vérét és ez nem igazán tetszett Jovanának amit nem is értek miért, mivel mi ic egy brigádba tartozunk Vilikével. Egy női karakter aki mint mondtad egy maffiózó, akiről merem feltételezni, hogy nincsen semmilyen karaktertörténete, egy szórakozóhelyen nála nagyjából kétszer akkora súlyú srácba köt bele. Az rpre sem volt képes reagálni. Jovana az első pofon után amit rpvel kapott mit sem féltve a karakterét elkezdte megszorongatni az ic karakterem golyóit. ( [2023-09-22 22:08:54] [Output] : *** Jovana Hyseni elkapja Donat golyóit és izomból megszoritja azokat.)
Ezután a csodás rp után Ferdinánd testvérem többször is ököllel ütötte még mindig csak rpvel, erre sem reagált semmit. ( [2023-09-22 22:09:48] [Output] : Kovats Ferdinand mondja: Rohadj meg, hogy itt mogyorózgatod a testvéremet! (megint rávág egyet ököllel) )
A klippbe tényleg csak annyi látszik, hogy rendesen ütöm Jovanát de azelőtt viszont többször is fel lett pofozva rpvel nem csak általam amire semmit sem reagált, ezért is kezdtem el ütni rendesen. Elég egyértelmű mire ment ki a játék, az rp része alatt is simán meg lehetett volna engem fenyegetni késsel vagy akármi, mivel nem csak ketten voltatok ott ha jól emlékszem, de mindenki csak állt semmit sem téve. Hozzátenném, hogy többször is próbáltam elküldeni Jovannát, de nem nagyon szeretett volna elmenni.

ropika

Zöldfülű
2020. 07. 28.
182
220
V4 karakter
Lea Pera
V2 karakter
Loti Marku
Szeretném megkérdezni a késsel megfenyegetést, hogy szeretted volna kivitelezni ha a társaid tőlem egy méterre nem voltak bárdal, Glockal felszerelkezve? Megpróbáltam volna egy ilyen cselekedetet abból biztos az lett volna, hogy vagy lelőnek a társaid vagy bárdal elkapnak, így ugyan ott vagyunk mint most..

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Idej és Vilmos

tigusz.

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 12.
399
2 259
23
Budapest
V4 karakter
dragomir.brdanin
LV karakter
iker fraga 🇲🇽
V2 karakter
Octavius Bourton
Szeretném megkérdezni a késsel megfenyegetést, hogy szeretted volna kivitelezni ha a társaid tőlem egy méterre nem voltak bárdal, Glockal felszerelkezve? Megpróbáltam volna egy ilyen cselekedetet abból biztos az lett volna, hogy vagy lelőnek a társaid vagy bárdal elkapnak, így ugyan ott vagyunk mint most..
Még mindig több tucat emberrel vagyunk körülvéve egy diszkó közepén és tudtommal az Omerta nem a Liget Origo, hogy itt bárdokkal meg szamurájkardokkal, illetve lőfegyverekkel menjünk nekik az embereknek hangsúlyozom, hogy bent.

Illetve még mindig nem tudom, hogy egy verekedésre te miért ölsz embert egy szó nélkül, de ok.

Az meg a másik, hogy szeretnénk Kiar Nar játékosnak is gratulálni, hogy sikerült lelőnie a saját bajtársát nagyon ügyes volt.

zsola.

cioban
2019. 03. 22.
320
1 020
19
𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒚𝒍𝒗𝒂𝒏𝒊𝒂 🏔🌄
V4 karakter
𝗡𝗲𝗶𝘇𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗲𝘃𝗮 🌴
A táncparkett közepén a leszúrása sem volt jó ötlet. Lásd: utánna embereket csuktak le, civilek sérületek meg egy hatalmas utcai lövöldözésben.
Ez nem volt a helyén való, hogy semmi roleplayt nem tanusítva odaléptél mögé és leszúrtad.
Egy nagymaffiózó nem attól lesz nagymaffiózó, ha szórakozóhelyek közepén szurkál le emebereket, hisz minek keltené fel a figyelmet saját magára, nemde?
Azt sem értem, hogy miért kellett leszúrni egyből, bent, hisz semmi különösebb okod nem volt rá, csak az, hogy Jovana kapott két pofont, mert megmogyorózta az egyik srácot. Ennek értelmében el lehet gondolkodni, hogy érdemes volt-e és/vagy megérte-e egy klubb táncparkettének közepén megölni/leszúrni valakit.
Edit: A megmozdulásodból lett egy hatalmas lövöldözes, civilek és rendvédelmisek is meghaltak, megsérültek, bezárt a klubb. Nem tudom, hogy egy maffiózónak hol éri meg egy ilyen megmozdulás, csak abból mert egy, a csapatban lévő csaj kapott egy pofont (ugyebár amit IC roleplay szerint nem reagált le, csak elkezdte püfölni Donat-ot).

Itt szól a kérdés hozzád, miért nem próbáltad meg kivinni legalább a klubb elé a bunyót, vagy a klubb mögötti sikátorhoz?

Utoljára szerkesztve:

tengerimalac

Újonc
Támogató
2022. 03. 10.
34
58
V4 karakter
cayo.velez 🇵🇱
Sziasztok! 1.A helyszínen én is jelen voltam kicsivel hamarabb meghaltam szintén egy ilyen ügyből kifolyólag ahol ketten jöttek rám végül kimenekültek és úgy rántották elsőként a fegyvert rám. 2.Mind ezek után amikor meghaltam és az egyik elkövető aki lelőtt engem azt leszúrta Markocsány minden ok nélkül. És akkor kérdem én hogy hogyan sikeredett a második véletlen eset is ha esetleg erre is azt mondaná hogy "véletlen". 3.Omerta közepén ahol körbeállták a csajt és ahogy látom Atif személyét is nem nagyon tudta volna sehogyan sem kivinni az egész verekedést club mögé/mellé. 4.És hogyha a videóból kifolyólag ők kezdeményezték feltehetően a balhét akkor miért nekünk/neki kellene kivinni a verekedést? proof: https://streamable.com/6iu3m9
https://streamable.com/m45bs9

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
  • Imádom
Reactions: bxrnii. és Idej

tengerimalac

Újonc
Támogató
2022. 03. 10.
34
58
V4 karakter
cayo.velez 🇵🇱
Ha a helyszínen meg lett beszélve a késelése ügy, akkor nem értem miért kell ide írni. Ha küldtél egy videót egy verekedésről, ott sok nem derül ki.
Nem is értem mi közöd van a panaszhoz, két külön eset az egész.
Nem ugyan az az eset nézd át a videókat. Mivel a véletlen késelés bent történt és direkt késelte le kint a srácot amihez köze nem volt... E:Azért írtam ide mivel egy ilyen ügyből alakult ki csak a kezdeményező vitte ki a verekedést kintre. És ott meg körbe állták ha elolvastad amit írtam.

tengerimalac

Újonc
Támogató
2022. 03. 10.
34
58
V4 karakter
cayo.velez 🇵🇱
így igaz, és Vilmos nem volt benne a verekedésben ő csak állt egy helyben és a lövöldözőt hátba szúrta.

• Tetszik
Reactions: Idej

Tameeeeszxd

Újonc
2020. 04. 15.
23
101
Korneuburg❤️
V4 karakter
Jovana Weiss❤️
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Sziasztok, mint érintett szólok hozzá most.
Szerintem teljes mértékben IC ügy az, hogy én milyen lányt RPzek legyen ez kedves, aranyos vagy épp aggresszív. Hiszen ha az IRL- t nézed csomó városban találsz olyan lányt aki bizony neked fog menni és hidd el nem fogja érdekelni, hogy te hapsi vagy. Az, hogy nem reagáltam az ütésre betudható annak, hogy club RP volt és elpörgött az egész chat, legközelebb erre jobban odafigyelek. Nekem nincs több hozzáfűzni valóm véleményem szerint az én részem full IC ügy.

Vilmos

Barangoló
2019. 01. 18.
124
512
Debrecen
V4 karakter
Amir Kalb
LV karakter
Armani Booth
Nem ugyan az az eset nézd át a videókat. Mivel a véletlen késelés bent történt és direkt késelte le kint a srácot amihez köze nem volt... E:Azért írtam ide mivel egy ilyen ügyből alakult ki csak a kezdeményező vitte ki a verekedést kintre. És ott meg körbe állták ha elolvastad amit írtam.
Ahogy privátban is leírtam, a srác azért lett leszúrva, mert elkezdte ölni Xixoo-t.

• Tetszik
Reactions: Idej és rich amiri

zsola.

cioban
2019. 03. 22.
320
1 020
19
𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒚𝒍𝒗𝒂𝒏𝒊𝒂 🏔🌄
V4 karakter
𝗡𝗲𝗶𝘇𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗲𝘃𝗮 🌴
Átbeszéltük TeamSpeaken Vilmos és Qano ügyét.
Atif Tolr nevet váltott, az új neve Met Vata lett, ennek függvényében modosítottam a panaszkönyvet.
A panasz jogos, egyáltalán nem volt reális Met cselekedete, ezt már fentebb részleteztem, hogy miért.
Met Vata 300 perces adminjailben fog részesülni DM, illetve NonRP indokkal.
Zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.