- 2025. 02. 19.
- 3
- 1
- V4 karakter
- Mark Koozer
- LV karakter
- Koozer Mark
I. Személyes adatai
Teljes neve:
Koozer Mark
Születési hely, dátum:
Hungary,Budapest/1994-10-01
Lakcím:
-
Telefonszám:
+38-76-201-1746
E-mail cím:
koozermark@see-mail.com
II. Végzettség és tapasztalat, vezetői engedély
Legmagasabb iskolai végzettség:
Éretségi
A jogosítvány száma:
234174GJ
A vezetői engedély érvényességi ideje:
2025. 05. 11.
III. Büntetett előélet
Korábban elítélték-e, volt/van folyamatban lévő eljárása:
NEM
Korábban fogyasztott-e bármiféle illegális kábítószert:
NEM
Igen válasz esetén mikor élt legutóbb bármiféle illegális szerrel?
-
OOC információk
Neved:
Gróh Márk Ádám
Életkorod:
18
AccountID:
39781
Játszott perc:
15 127
Voltál már frakcióban? Ha igen, hol és mennyi időt töltöttél el ott?
-
Korábbi frakcióidból (ha volt) miért távoztál?
-
Miért pont hozzánk jelentkezel?
Igazad meg valva nem voltam még egy frakció barártaim ajánlották hogy próbáljam meg önnöket. Meg igazán idkola melett ez a frakvió aminek a követelményeit
tudnám teljesiteni.
Milyen céljaid/ terveid vannak a frakcióban?
Nagy céljaim ugy mondva nincsenek annyi hogy kipróbáljam hogy milyen a frakció tagja lenni.
A jelentkezők közül miért pont téged válasszunk?
Nem érzem magam jobbnak mint a többiek. Az elvárásokat a lehető legjobban prólbálnám teljesiteni és amibe tudnék abba meg próbálni segiteni.
Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
Hétkönap 1-2 órát suli melett de ha tudok akkor 3 órát megpróbálok dutyba lenni a hétvégém szokott változó lenni ha nem kell mennem sehova akkor 4 óra
lenne amitt meg tudnék csinálni.
Mutasd be 5 pozitív és 5 negatív tulajdonságodat!
pozitív:kedves, segitő kész, jól kijövök az emebrekkel, türelmes, kreativ.
negatív:kiscit lusta, kicsit szorongós, kicsit érzelkős, kicsit figyelmetlen, kicsit kapkodós vagyok
Mutatkozz be nekünk legalább 10 mondatban!
Márk vagyok, 18 éves tanuló vagyok. Egy békéscsabai technikum 11 évfolyamát végző diák vagyok.
Egy átlagos jegyek kell rendelkező, szoftver feljesztő és tesztelő szakon járól. Szabad időmbe játszani szoktam számitógépen. Szeretek főzni és
sütni.Weboldalakat, szervereket és játékokkat szoktam csinálni. Szeretek focizni, kosarazni és röplabdázni.
Autók terén is mozgok pl: autók tisztitása és leáplása de már volt hogy az autó kerekeit én cseréltem le.
Próbálok új dolgokat is csinálni és alkotni. Rp szinte GTA V-ön játszotam de ott is inkább heverokkal.
Az elején kis csendes ember vagyok de ahogy be illeszkedetk az új társasákba akkor már kicsit nyitott szoktam lenni.
Korábbi kitiltásokról/ adminjailekről csatolj képet!:
Korábbi névváltásokról csatolj képet!:
Teljes neve:
Koozer Mark
Születési hely, dátum:
Hungary,Budapest/1994-10-01
Lakcím:
-
Telefonszám:
+38-76-201-1746
E-mail cím:
koozermark@see-mail.com
II. Végzettség és tapasztalat, vezetői engedély
Legmagasabb iskolai végzettség:
Éretségi
A jogosítvány száma:
234174GJ
A vezetői engedély érvényességi ideje:
2025. 05. 11.
III. Büntetett előélet
Korábban elítélték-e, volt/van folyamatban lévő eljárása:
NEM
Korábban fogyasztott-e bármiféle illegális kábítószert:
NEM
Igen válasz esetén mikor élt legutóbb bármiféle illegális szerrel?
-
OOC információk
Neved:
Gróh Márk Ádám
Életkorod:
18
AccountID:
39781
Játszott perc:
15 127
Voltál már frakcióban? Ha igen, hol és mennyi időt töltöttél el ott?
-
Korábbi frakcióidból (ha volt) miért távoztál?
-
Miért pont hozzánk jelentkezel?
Igazad meg valva nem voltam még egy frakció barártaim ajánlották hogy próbáljam meg önnöket. Meg igazán idkola melett ez a frakvió aminek a követelményeit
tudnám teljesiteni.
Milyen céljaid/ terveid vannak a frakcióban?
Nagy céljaim ugy mondva nincsenek annyi hogy kipróbáljam hogy milyen a frakció tagja lenni.
A jelentkezők közül miért pont téged válasszunk?
Nem érzem magam jobbnak mint a többiek. Az elvárásokat a lehető legjobban prólbálnám teljesiteni és amibe tudnék abba meg próbálni segiteni.
Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
Hétkönap 1-2 órát suli melett de ha tudok akkor 3 órát megpróbálok dutyba lenni a hétvégém szokott változó lenni ha nem kell mennem sehova akkor 4 óra
lenne amitt meg tudnék csinálni.
Mutasd be 5 pozitív és 5 negatív tulajdonságodat!
pozitív:kedves, segitő kész, jól kijövök az emebrekkel, türelmes, kreativ.
negatív:kiscit lusta, kicsit szorongós, kicsit érzelkős, kicsit figyelmetlen, kicsit kapkodós vagyok
Mutatkozz be nekünk legalább 10 mondatban!
Márk vagyok, 18 éves tanuló vagyok. Egy békéscsabai technikum 11 évfolyamát végző diák vagyok.
Egy átlagos jegyek kell rendelkező, szoftver feljesztő és tesztelő szakon járól. Szabad időmbe játszani szoktam számitógépen. Szeretek főzni és
sütni.Weboldalakat, szervereket és játékokkat szoktam csinálni. Szeretek focizni, kosarazni és röplabdázni.
Autók terén is mozgok pl: autók tisztitása és leáplása de már volt hogy az autó kerekeit én cseréltem le.
Próbálok új dolgokat is csinálni és alkotni. Rp szinte GTA V-ön játszotam de ott is inkább heverokkal.
Az elején kis csendes ember vagyok de ahogy be illeszkedetk az új társasákba akkor már kicsit nyitott szoktam lenni.
Korábbi kitiltásokról/ adminjailekről csatolj képet!:
Korábbi névváltásokról csatolj képet!: