Konstantin Zinoviy-marcy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MohamedAhmed

Újonc
2024. 10. 05.
5
12
V4 karakter
Konstantin Zinoviy
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Konstantin Zinoviy

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
marcy

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Az egész ott kezdődött hogy frakció társaimmal elmentünk ATM-et fúrni. Egyik társunkat lelőtték név szerint Anthony Freeman-t, a kiérkező NAV-osok ellőtték a lábam, utána a másik társam kilőtte őket. Mindezek után amíg én animba voltam át adtam minden olyan dolgot ami illegális IC és levettem a golyóálló mellényt, ezek után ő elmenekült... Mikor a TEK-esek kiérkeztek csak egy fegyver volt nálam engedéllyel. Már ott elkezdtek MG-zni a tekesek hiába csak egy pisztoly volt nálam engedéllyel, el vették illetve az engedélyemet is bevonták... Ezzel akkora gond nem is lett volna bevittek kihallgattak és kb. 5 perc alatt lezavarták, és mindenféle IC bizonyíték nélkül bezártak 280 percre... Írtam adminnak ezzel kapcsolatban hogy IC indok nélül zártak be, a reportra válaszoló admin pedig marcy volt aki az intézkedés során is jelen volt. Elmagyaráztam neki mindent, illetve hogy nem tudnak bizonyítani rám semmit IC, erre a válasza az volt hogy senki nem jár ok nélül mellényben pisztollyal egy ATM környékén, holott a mellényemet jóval az előtt levettem hogy kijöttek volna. Kértem képet de nem kaptam! Mikor újra megkérdeztem tőle hogy mi a bizonyíték és miért zártak be, annyit válaszolt, idézem ,,A mellényen kívül is rád bizonyíthatunk bármit, ha nagyon akarjuk" nos, döntse el az aki szeretné hogy ezzel mire célzott. Majd ezek után még próbáltam neki tovább magyarázni és indokot kérni az MG-re de nem kaptam és bezárta a reportot egy szó nélkül. Nos szerintem ez egy 5-ös admintól nem elvárt viselkedés, főleg hogy semmi bizonyíték nem volt az ügy alatt IC és jog nélkül vették el a fegyverem illetve az engedélyem.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Próbáltam az ügy alatt képernyőképeket készíteni mindenről, de nem mentette el őket a gépem.

Megjegyzés:
Köszönöm ha igazságosan jártok el!

marcy.

Modern Verne
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 240
18 041
V4 karakter
Aristide Nease.
Szia.

SF-ben motorszerviznél voltál két törött lábbal, vérezve, golyóálló mellényben a földön az az ATM mellett, ami meg lett fúrva.
Innentől kezdve teljesen egyértelmű az, hogy részese voltál az ATM rablásnak, senki sem hülye annyira, hogy elhigyje azt, hogy te egy random civil vagy aki csak "pórul" járt. (de ez még mindig IC ügy)

Ezek után arról panaszkodtál, hogy te levetted a mellényedet és csak visualbug-ról van szó. Sajnos erről semmiféle bizonyitékot nem tudtál küldeni, hogy te valóban levetted így ezzel sem tudtam mit kezdeni. (illetve hallani sem hallottam ilyenről, hogy létező bug lenne ez)
Mindenesetre egy képet csatolok én rólad, hogy rajtad volt illetve logot is:
[2024-10-05 12:17:19] [Output] : Nea Sjoholm mondja: Persze ezért van mellény rajta.
cedca5d66d253df16df748ebde357409.png

MohamedAhmed

Újonc
2024. 10. 05.
5
12
V4 karakter
Konstantin Zinoviy
Szia.

SF-ben motorszerviznél voltál két törött lábbal, vérezve, golyóálló mellényben a földön az az ATM mellett, ami meg lett fúrva.
Innentől kezdve teljesen egyértelmű az, hogy részese voltál az ATM rablásnak, senki sem hülye annyira, hogy elhigyje azt, hogy te egy random civil vagy aki csak "pórul" járt. (de ez még mindig IC ügy)

Ezek után arról panaszkodtál, hogy te levetted a mellényedet és csak visualbug-ról van szó. Sajnos erről semmiféle bizonyitékot nem tudtál küldeni, hogy te valóban levetted így ezzel sem tudtam mit kezdeni. (illetve hallani sem hallottam ilyenről, hogy létező bug lenne ez)
Mindenesetre egy képet csatolok én rólad, hogy rajtad volt illetve logot is:
[2024-10-05 12:17:19] [Output] : Nea Sjoholm mondja: Persze ezért van mellény rajta.
cedca5d66d253df16df748ebde357409.png
A mellény nálam végig lent volt, én nem vettem észre hogy jeleztétek volna IC vagy akár OOC azt hogy ti látjátok a mellényt, F9-ből már akkor levettem mikor csak a lelőtt NAV-osok voltak kint az ATM-nél és animba voltam, valószínűleg az anim miatt maradt rajtam bugosan, de nálam a mellény nem volt rajtam! Viszont ez sem ok arra hogy egy szó nélül bezárj egy olyan reportot ahova még írtam...

MohamedAhmed

Újonc
2024. 10. 05.
5
12
V4 karakter
Konstantin Zinoviy
Azért zártam már rád mivel folyamatosan magamat ismételgettem, erre fel is hívtam a figyelmedet.
Nincs annak semmi értelme, hogy további 20percig én mondom tovább a saját igazamat, te pedig a sajátodét, nem viszi előre az ügyet.

FőAdmin számára itt a report: https://ucp.see-game.com/v4/report/397851
Azért mert a mellényen kívül (ami bug miatt maradt rajtam) nem tudtál érdemleges választ adni az IC bizonyítékok tekintetében.

• Vicces
  • Fire
Reactions: Mil3n. és paul.

Dzsuzi

A lelátó az otthonunk.
FőAdmin
v4
2019. 02. 08.
1 927
5 402
Budapest
V4 karakter
Giuseppe Luchese
Helo, szóval volt egy atm rablás, te animba lettél lőve, véreztél, és rajtad volt a mellény, az atm mellett.
Azt mondod ebből nem lehet megállapítani azt hogy te a részese voltál a fúrásnak? - Valószínűleg nem limonádét árultál mellénybe. (vérezve)
Most teszteltük le @skez-el ezt a mellényes témát, ha levette akkor nem volt rajta. (Nem egyszer próbáltuk meg).
Így hogy nem tudod bizonyítani hogy valóban nem volt rajtad, sokat nem tudunk vele mit kezdeni.

MohamedAhmed

Újonc
2024. 10. 05.
5
12
V4 karakter
Konstantin Zinoviy
Helo, szóval volt egy atm rablás, te animba lettél lőve, véreztél, és rajtad volt a mellény, az atm mellett.
Azt mondod ebből nem lehet megállapítani azt hogy te a részese voltál a fúrásnak? - Valószínűleg nem limonádét árultál mellénybe. (vérezve)
Most teszteltük le @skez-el ezt a mellényes témát, ha levette akkor nem volt rajta. (Nem egyszer próbáltuk meg).
Így hogy nem tudod bizonyítani hogy valóban nem volt rajtad, sokat nem tudunk vele mit kezdeni.
Találtunk egy távoli képet ahol nincs rajtam a mellény, és ez az után volt hogy már ott voltak a TEK-esek.

• Imádom
Reactions: Mil3n.

Dzsuzi

A lelátó az otthonunk.
FőAdmin
v4
2019. 02. 08.
1 927
5 402
Budapest
V4 karakter
Giuseppe Luchese
[2024-10-05 12:05:23] [Output] : Eldar Hysa mondja: Add át mindenet
Ennyit mondott a haverod, azért egy ilyen rp-ben nem úgy kell eltüntetni egy mellény hogy megnyomod az f9-et és törlöd, hanem normális rpv-vel. (2perc 23mp telt el az anim illetve a rendvédelmi motozás között)
Jobban teszteltük ezt a mellényes dolgot, ha egy illető meghal, újraéled és lát egy mellényes ember néha rajta van, néha nem.
A te szemszögedből kellene egy kép/videó, de mivel ez nincsen nem lehet mit csinálni. Jogosan kaptad az ic jailt.
A panasz jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.