- 2024. 10. 05.
- 5
- 12
- V4 karakter
- Konstantin Zinoviy
Panasztevő InGame neve:
► Konstantin Zinoviy ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► marcy ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Az egész ott kezdődött hogy frakció társaimmal elmentünk ATM-et fúrni. Egyik társunkat lelőtték név szerint Anthony Freeman-t, a kiérkező NAV-osok ellőtték a lábam, utána a másik társam kilőtte őket. Mindezek után amíg én animba voltam át adtam minden olyan dolgot ami illegális IC és levettem a golyóálló mellényt, ezek után ő elmenekült... Mikor a TEK-esek kiérkeztek csak egy fegyver volt nálam engedéllyel. Már ott elkezdtek MG-zni a tekesek hiába csak egy pisztoly volt nálam engedéllyel, el vették illetve az engedélyemet is bevonták... Ezzel akkora gond nem is lett volna bevittek kihallgattak és kb. 5 perc alatt lezavarták, és mindenféle IC bizonyíték nélkül bezártak 280 percre... Írtam adminnak ezzel kapcsolatban hogy IC indok nélül zártak be, a reportra válaszoló admin pedig marcy volt aki az intézkedés során is jelen volt. Elmagyaráztam neki mindent, illetve hogy nem tudnak bizonyítani rám semmit IC, erre a válasza az volt hogy senki nem jár ok nélül mellényben pisztollyal egy ATM környékén, holott a mellényemet jóval az előtt levettem hogy kijöttek volna. Kértem képet de nem kaptam! Mikor újra megkérdeztem tőle hogy mi a bizonyíték és miért zártak be, annyit válaszolt, idézem ,,A mellényen kívül is rád bizonyíthatunk bármit, ha nagyon akarjuk" nos, döntse el az aki szeretné hogy ezzel mire célzott. Majd ezek után még próbáltam neki tovább magyarázni és indokot kérni az MG-re de nem kaptam és bezárta a reportot egy szó nélkül. Nos szerintem ez egy 5-ös admintól nem elvárt viselkedés, főleg hogy semmi bizonyíték nem volt az ügy alatt IC és jog nélkül vették el a fegyverem illetve az engedélyem. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Próbáltam az ügy alatt képernyőképeket készíteni mindenről, de nem mentette el őket a gépem. ◄
Megjegyzés:
► Köszönöm ha igazságosan jártok el! ◄