- 2019. 01. 13.
- 222
- 188
- 21
- LV karakter
- Eugenio Weissborn
- V2 karakter
- Khaled Al Maalouf
Panasztevő InGame neve:
► Konstandi Zamir ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► NNI [Sok tag volt benne.] ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Elég sok gondolkozás után, és több ember véleményét is kikértem az ügyben és mindenki azt tanácsolta,hogy nyissak panaszkönyvet az ügyben. Nos az elején kezdve. Kihírdettem,hogy AK-47 eladó. Ekkor kaptam is 2db üzenetet amiből előre csak 4db-t adtam el. Ezután az üzlet után visszatértem a BlueBerrybe található frakció garázsba ahol fel vettem a következő szállítmányt. Ekkor elvittem Dillimoreba,és gyanús volt,hogy húzta az időt,ekkor elvittem kidobni a telefonomat[későbbi logba kiderül]. Gondoltam,hogy biztos NNI ezért kidobom ne tudjanak lenyomozni. Ekkor sajna már levoltam nyomozva de én jogtalannak érzem magam mivel ha IRL-nek vesszük a dolgokat akkor ha van egy telefon amin nyomkövető van akkor ha én azt kidobom akkor azt már nem tudják,hogy én azután merre mentem. Ekkor elhajtottam és elmentem a frakciónknak a garázsába [Blueberrybe],hogy lerakjam az AK-47-et. Ekkor már hallom,hogy törik be az ajtót és jöttek be lesokkolni. Ebből azt vélem,hogy ez vagy inkább egy Bug-nak minősül vagy inkább MG-nek. Mivel ha úgy vesszük akkor már nem volt ahogy lenyomozzanak. És kissé MG-nek érzem a rendvédelem felől,mivel a BB garázs már levan buktatva azaz,tudják a rendvédelmisek,hogy ott nem csak egy sima garázs van. Ekkor már hallottam havertól,hogy jönnek be és engem is lesokkoltak. Ekkor meglepett,hogy tudták hol vagyok de akkor pont nem az érdekelt. Hanem folyt az RP. Megvolt minden meglátták,hogy egy egész aranybánya lapult az autóim csomagtartójába, mindet kipakolták de RP az valamiért nem volt. Szóval lehetett volna,hogy ládákkal viszik ki,de nem. Simán csak pakolgattak nyugodtan. Ekkor közben RP aloli kilépésért volt másnak ügye. És ooc amint írtam,hogy de én kidobtam a telefont őket nem igazán érdekelte a dolog mert,hogy rajtam volt még a CP ami attól vissza gondolva eléggé unfair, ha nincs nálam az eszköz,hogy nyomoznak le. És utólag belegondoltam,hogy az aranybányámnak a fele sem, végezte kukába,mivel nem hiszem,hogy kidobták, egy részt erről is szívesen látnék egy napi logot. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Az egész RP-ről a videó:
Log,hogy a telefont kidobtam a kukába: [2019-06-08 16:59:18] [Output] : *** Konstandi Zamir kidobott egy tárgyat a szemetesbe. (Telefon) ◄
Megjegyzés:
► Veszíteni tudom tudni kell de ez egy elég unfair dolog volt részemről,szóval buktam már elég sokat de ezt attól eléggé patkányságnak vélem. ◄
Helyezem! - Ethan
Moderátor által szerkesztve, ekkor: