Kolya Zbirak jelentkezési lapja.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

BenjY404

Barangoló
2019. 01. 14.
99
22
V4 karakter
Kolya Zbirak
LV karakter
Benjamin Torsten
V2 karakter
❌
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?

<< Pataki Bencének hívnak, 15 éves vagyok. >>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?

<< Nem a legtöbb (24643 perc), de ez szinte minden nap egyre több és több lesz. >>

Mi az SGH feladata?

<< Az S.G.H. feladata a más játékosok kisegítése, olyan helyzetekben, amely nem igényel Adminisztrátori ranggal rendelkező személy hozzájárulását. Pl.: Kérdésekre válszolni: Ezt is több rétegre lehet bontani. 1.: Szerverszabályzattal/szerverrel kapcsolatos kérdések: Mi számít DM indoknak, mik azok a dolgok, amik súlyosbíthatnak egy AdminJail-t, stb. Merre található ez, hol van az.
2.: Munkával kapcsolatos kérdések: Hol lehet felvenni, mit kell csinálni, stb.
3.: RP-vel kapcsolatos kérdések: Hogyan kell a /me, /do, stb parancsokat használni, milyen szankciót kap, aki ezeket nem helyesen használja, enyhítheti-e a kiszabott büntetést, ha a játékos kezdő.
Valamint az Adminisztrátori munka segítése, és előre juttatása. >>

Miért szeretnél SGH tag lenni?

<< Azért, mivel szeretném a játékostábort/Adminteam-et segíteni ilyen formában is. Pár hete ahogy egy volt (LV) admin ismerősömmel beszélgettünk, elkezdett érdekelni ez a dolog. Tudom, hogy ez nem LV szerver, de ennek ellenére is kipróbálnám magam, mint S.G.H, valamint a későbbiek folyamában ha úgy hozza a sors, Admin. >>

Miért pont téged válasszunk?

<< Úgy vélem hogy el tudnám látni ezt a feladatot, valamint amint feljebb olvasható, szeretném a játékostábort segíteni, és az AdminTeam-et erősíteni. Valamint szeretek csapatban dolgozni, együttműködő tudok lenni, elég sok időt töltök a SeeMTA-n, a szabályzatot és a szervert is elég jó ismerem. >>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?

<< Mivel rengeteg szabadidőm van mostanában, az iskola "hiányának" köszönhetően, így elég sokat vagyok fent a szerveren, és ezt az egész időt az S.G.H-ra tudnám fordítani. >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)

<< Igen voltam, de ez már nem most volt, és azóta sokkal jobban ismerem azokat a határokat, ahol meg kell állni. Kép: https://imgur.com/a/ql78H3w >>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)

<< Igen voltam, de ehhez is csak azt tudom fűzni, hogy nem most volt, és azóta ugye megismertem azokat a határokat, ahol le kell állni. Kép: https://imgur.com/a/WOMjxf8 >>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.

<< Pozitív:

-Türelmesnek mondom magam, sosem voltam az a türelmetlen, most azonnal mindent természetű ember.

-Jó magyarázó és kommunikációs képességekkel rendelkezem, amit egyébként sokan mondanak, így elhiszem magamról.

-Sokoldalú vagyok, nagyon sok mindenre "készen állok" és általában tudok is segíteni másoknak ennek köszönhetően.

Negatív:

-Érdekes személyiségem van. Elég sokszor kapom ezt meg, ezért is írom le. Sosem voltam az, mint a mai korosztálybeli társaim. Helyesen, ékezetekkel írok, nem alkoholizálok, nem drogozok, és társai. Valamint sosem tudtam azt az irányelvet követni amit ők, valószínűleg ezért szólják meg mindig a személyiségem.

-Túlkomplikálok nagyon sok mindent. A legegyszerűbb dolgot is meg tudom kavarni egyes esetekben, de emiatt nem szokott gond lenni.

-Eléggé "sokat" beszélek. Megintcsak a korosztályomat tudom felhozni, hozzájuk képest IS elég sokat beszélek. Persze van, hogy rámjön az 5 perc és akkor van hogy meg se mukkanok, de ez tényleg hetente/havonta 1-2-szer. >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)

<< Igen szeretném. Mivel az S.G.H is az AdminTeam tagja, de nem tudja ugyan azokat a feladatokat ellátni. Vegyük példának csak egy unflip vagy egy fix kérést, az S.G.H nem tud abban segíteni, míg egy admin igen. Egyzserűbben az S.G.H-nak sokkal kevesebb lehetősége van arra, hogy segítse a játékos társait. Valamint azért is, mivel a szervernek sokkal nagyobb hasznára tudnék válni Adminként, mint S.G.H-ként. Illetve az sem egy elhanyagolható tényező, hogy sokkal nagyobb szerepet tölthetnék be a szerveren a játékosok segítségnyújtásában. >>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?

<< Legelősször elmagyaráznám neki a RolePlay lényegét, használatát. A /me; /do, /placedo parancsokkal kezdeném a magyarázást, mivel ezek a legegyszerűbbek és a legkönnyebben megértethetőek/megérthetőek. Utánna folytatnám a helyes használatukkal, és felhasználhatóságukkal. Aztán természetesen kitérnék az RP szabályokra. Úgymint MG, PG, RK, DM, stb és ezek súlyosbító, enyhítő okaira, és az ezekkel kapcsolatos szankciókra. Mikor ezekkel végeztünk, a legfontosabb helyeket bemutatnám neki, mint például a városháza, a különböző munkahelyek, az autókereskedés, a benzinkutak, a szerelőtelepek. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?

<< A küldött PM szövege az lenne: Hali! Ebben sajnos nem tudok segíteni, mivel S.G.H ranggal rendelkezem. Írj legalább egy egyes Adminnak. Ha a saját hibádból/bajodból történt az esetleges kár, és nem egy Bug miatt, akkor nem adnak rá fixet. Ennek tudatában írj rá. További jó játékot és szép napot/estét (napszaktól függően). >>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< Küldött PM szövege az lenne: Hali! Ha a saját magad hibájából haltál meg, akkor nem tudok segíteni. Ha Bug miatt, vagy lelőttek ok nélkül, akkor keress fel legalább egy 1-es Admint. További jó játékot, és szép napot/estét. (Itt is napszaktól függően köszönök el). >>

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.