Kocsi lopás

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
Sziasztok! Nem szokásom ide írni, de igazából, elegem van a kocsilopásokból. Ez a tipikus eset amikor, kisodródsz egy rosszul bevett kanyarban, és meghalsz. Ekkor 10 percig ugye, nem tudsz semmit csinálni. Ha ilyenkor egy drágább milliós nagyságrendű kocsival voltál, megjelennek ott az autótolvajok. Mi ezzel a probléma? Hiszen akár IC ügy ként is betudható a dolog. Ilyenkor a szokásos dolog történik (jobb esetben) RP-vel megnézik, hogy van-e valami a csomagtartóban, elviszik a 40 db répád és a 2 vizes kannád, rögtön buktál 300$ (persze ez senki nem érdekli, senki nem hal bele 300$ -ba). Ha még valami csoda folytán füstölve, de beindul az autó elviszik egy próbakörre Ez ugye a nagyobb probléma lenne. A merészebb emberek el is viszik, valahová és ott hagyják Baysideon, szándékosan a tengerbe hajtanak vele, tk-ra törik. Ilyen autóknál már alsóhangon 20.000$ de inkább 30.000$ környékén van a teljes javíttatás. Lehet, hogy ha kisodródsz vele, csak a motor, lámpa, ajtó sérült így megúszod 9.000$-ral a balhét(De mivel kevés volt a HP-d így meghalsz). Rosszabb esetben ha teljesen TK-ra törik neked az autótolvajok akkor fen említett összegek környékén tudod megszereltetni. Álltalában nem a 2300$ AMC Gremlin X-et viszik el hanem a drágább kocsikat. (Nem megsértve az olcsó autó tulajokat.) Erre mi a megoldás, hogyan lehetne ezt eltüntetni a szerverről? Nos, több változat is megállná a helyét. 1. Az az, hogy olyankor mikor te meghalsz a kocsiban, leállna a motor, IC ezt azzal lehetne magyarázni, hogy ütközés következtében IRL is megállhat-megáll a motor. 2. verzió, TUNING-ban lehetne betenni egy olyan vásárlási opciót, hogy BIZTONSÁGI ZÁR, ez elősegítené azt, ha te a 10m körzetét elhagyod a kocsinak akkor lezáródik automatikusan. Most ezek után mindenkiben felmerül több kérdés is, az első az az, hogy ha többen utaztok a kocsiban akkor a biztonsági zár, a haverodat/ismerősödet/random ember aki veled utazik, azt is bezárja? -Nos, meglehet ezt is oldani többféle képpen az első az az, hogy úgy mint az ablaknál a bent ülő ember azt az ajtót ki tudja nyitni és ki tud szállni, de vissza már nem. - Esetleg Admin kigetelni (bár ebből állna akkor a napjuk ezt szerintem nem opcionális). - Illetve az is lehetséges, hogy a FLEX-et nem csak ATM-kor lenne alkalmas, hanem aki ilyen tárgyal rendelkezik, az egy hosszabb/rövidebb RP után ki tudja vágni az ajtót, így ki tudja rángatni az illetőt. Következő kérdés az, az , hogy HÁT EZ IC ÜGY A KOCSI LOPÁS?!! - Való életben (IRL) ha belegondolunk, akkor egy balesetnél, van minimum 1 rendőr és esetleg ha olyan 1 mentő is, de ez a minimum. Ugye ezt IC nem várhatjuk el mert akkor nagyon unalmas lenne a rendőri állás. Bár manapság egyre több ilyet látok a városban, hogy elkerített kordonokkal, kiérkező rendőrök és mentők jelennek meg a baleset helyszínén (IC). Szóval nem tartom reálisnak azt, hogy fiktiven ott vannak a rendőrök mentősök és elviszi valaki a kocsidat. Hiszen ez nem REÁLIS, hogy forgalmas helyen hiszen, ha fiktiven is de többen állnak ott és elviszik azt.

Összegezve: Szeretném ha egy egységes rendszer kerülne be ennek védelmére, avagy megállítására, lecsökkenésére. Sokszor ezek a dolgok nem reálisak. A fent említett dolgok valamelyikét szeretném ha bevezetnék, bár erre válószínűleg kevés az esély.

Ui: Köszönöm, hogy elolvastad, ha COMMENTET írsz kérlek összeszedetten, térj ki a felvetődő problémákra.

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Amikor meghalsz be is tudod zárni a kocsit, ezért feleslegesnek tartom ezt.

• Vicces
Reactions: ogjay és tomeszLV

Golden Morgen

Barangoló
2019. 01. 12.
95
52
LV karakter
Golden Morgen
V2 karakter
Golden Morgen
Ezért járok mindig bezárt ajtókkal. + ha valami hülyeséget csinálok és na adj Isten Jailbe kerülök akkor is az a tudat nyugtat hogy a kocsim max elgurul valameddig de be van zárva.

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
1. Mikor meghalsz, nem feltétlen van időd arra, hogy bezárd az ajtót, 2. pedig és ha véletlen nem zárod be a kocsit? Akkor is ez történik.

parkin lot pimpin

Modern Verne
2019. 01. 10.
1 419
5 794
LV karakter
bro kicked out
ezek a csúnya tolvajok, ezért kell olcsó kocsival járni és megvan oldva a dolog.
(egyébként adminisztrátor segítségedre lesz, ha nyílvánvalóan a vízbe ba..ák a kocsidat.)

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
Köszönöm, a kifejtett véleményedet a témával kapcsolatban, látom megragadtad a lényeget, és tudom, hogy csak admin tudja kiszedni a kocsi a vízből. Legközelebb ha hozzászólsz, kérlek a lényeget próbáld értelmezni, ha ez nem megy akkor inkább tartsd meg a gondolataidat magadnak.

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
Leírtam az összegzés, utolsó sorában, hogy nem sok esély van rá, hogy bekerüljön. Szerintem olvasd el megint, utána megbeszéljük, ha még eddig nem tetted.

Angel.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
201
641
V4 karakter
Asa Yasumu
LV karakter
Sokratis Hoplita
Nem értem mit problémázol azon, hogy sokat kell fizetni a szerelőért, csak szerelj egy motort és ennyi olcsóbb mint a teljes szerelés hidd el. Ha azért problémázol, hogy kipakolják a kocsidból a tárgyakat akkor zárd be a kocsit és a problematika megoldva.

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
Ha, nem vinnék el a kocsi, akkor nem kéne még motort sem szereltetni, nem TK-t. Mondtam nem a tárgyakkal van a gond, hiszen senki nem tart 40db répánál többet, ez a zárd be a kocsit, dolog. Nem tudom hovatenni. Mint ahogy a kommented sem. Hiszen a leírtak nagy részét leírtam én is és így nem értem mért kell ezt megint.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.