Klevo jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Klevo

Lila-fehér 💜🤍
2019. 08. 11.
380
1 495
Dunaújváros
V4 karakter
Szilvester_Rudolf
LV karakter
--
V2 karakter
--

pAMxMI1.png

GNtnG5q.png

Játékbeli, és fórum neved:
Darell Jayce a szerveren, a fórumon Klevo

Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
2018-03-20 14:57:19 perckor regisztráltam be a seemta v3 szerverére, azonban 2021.12.-e óta játszom kisebb kihagyásokkal. A fórumra 2019. 08. 11-én csatlakoztam.

Miért szeretnél globális moderátor lenni?
Leginkább azért szeretnék a Globális moderátor csapat tagja lenni, mivel szeretek segíteni más embereken, lehet az kezdő, vagy éppen egy haladó, aki egy kisebb akadályba ütközött. Másokat új, hasznos dolgokkal kisegíteni. Témák kapcsán sokoldalú, nyitott vagyok, így könnyen mozgolódom mindenféle, fajta témában. Jól kijövök a családias, zártabb csapattal.

Miért pont téged válasszunk?
A fórumon fenntartott szabályzatot ismerem. Elsődleges célom nem a hibapontok, esetleges kitiltások kiosztogatása, hanem a használók közti konfliktusok orvoslása, alpvető tudás hiánya esetén dolgok elmagyarázása. A koromhoz képest érettnek tartom magam. Minden helyzetben tudom hozni az alapvető etikai, tisztelettudó formámat. Könnyen tudok kommunikálni az emberekkel, szerintem érthető amit próbálok átadni.

Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
Ez mindig a szabadidőmtől függ. Átlagosan kettő-három órákat szoktam a fórum használatára fordítani, ha éppenséggel nem játszom, akkor ez a szám átlagosan növekszik. Ahogy azt megfogom említeni, ebben az évben több szabadídővel rendelkezem, mint átlagosan a kilencedikesek. Minden reggel tíz, tízenöt perceket töltök el a fórumon, buszozás közben a telefonom segítségével.

Mutasd be a referenciáidat. (ha vannak)

A szerveren eddig a legmagasabb mérföldkő amit elértem, az ideiglenes adminsegéd beosztás volt. A szereven 42-es szinttel rendelkezem. Nem volt részem sem moderátor, sem adminisztrátor pozició betöltésére. Több frakciót is megjártam.

Életem legelső illegális frakciója a Californian Syndicate volt. Az rp szintem sem volt még akkor a legjobb. Pénzem kevés volt, lépnem kellett egy újabb szintre.

Első rendvédelmi frakcióm Nemzeti Adó- és Vámhivatal volt. Közelithetőleg egy éve. Sikerült az egyik akkori legjobb barátomat is a frakció tagjának tudhatnom. Ketten jól elvoltunk. Az ottani tagokkal egy négy fős keménymagot alkottunk, velük a mai napig tartom a kapcsolatot. Telt az idő, a frakció számomra monoton lett, így az emlékeket magam mögött hagyva továbbléptem.

Következő választásom 21 Februájrában a See City Közlekedési Központ-ra esett. Sofőr I-es ranggal leadtam, azonban 2021.12.06.-a óta újból a frakció tagja vagyok, a mai napig. Sok jó embert megismertem. Jó időtöltés csak a vezetésre öszpontosítani, kicsit egyedül lenni, kikapcsolódni.

Az utolsó, egyben legnagyobb alkotásom a Rendőrség volt. Képes felépíteni Zoe Charlotte személyében életem legnagyobb karaktertörténetét megalkotni, amire a mai napig büszke vagyok. Rengeteg új barátot ismertem ott meg. Szerettem a frakció tagja lenni. Két kisebb alosztály tagja voltam. Hogy ne csak a jó oldalamról beszéljek átgondolatlan döntést hozva, hülyének néztem az akkori Leaderemet. Tetteimet beismerve távoztam a frakcióból, szerintem pozitívan tudtam elszakadni az álom frakciómtól.

Rendelkezel TeamSpeak3-al?
Igen, természetesen rendelkezem.

Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
Első sorban az alapvető fórumszabályzatra hívnám fel a figyelmét, hiszen sokan alászaladnak a normálisnak tünő, azonban büntetendő dupla hozzászólás, és kisebb, nagyobb szabályzati pontok figyelmen kívül hagyására. Könyebb kommunikáció érdekében, egy másik platformon, esetlegesen Teamspeken/Discordon elmagyaráznám neki, a topikhoz tartozó minta fontosságát, és alapvető használatát. Rákérdeznék, hogy mit szeretne csinálni? - Autót eladni? - Vagy akár egy házat? Körbe mutatnám neki, a főtopikok és azoknak altopikjainak tartalmát. Magyarúl körbevezetném, hogy mit, hol, hogyan tud megtenni. Nyílvánvaló, ha útközben felmerülne benne bármilyen kérdés, arra nyiltan válaszolnék.

Ismeretséged a csapaton belül?
Sajnos nincsen. Személyesen senkit sem ismerek.

Mesélj magadról, minimum 10 mondatban. (Ami számodra fontos és nyilvános)
Tizenöt éves vagyok. Dunaföldváron élek. A közelben fekvő Dunaújvárosba járok középiskolába, ahol fél éve a kilencedik osztályt kezdtem el. Gépgyártástechnológus szakon vagyok, emelt idegennyelvi órákkal. Gyorsan sikerült új barátokra lelnem, az új közösségben. Amit már meg is szoktam, annak ellenére, hogy nyáron teljesen megvoltam íjedve a változásoktól. Mindig követek egy személyes napirutint, amiből ha kibillentenek nehezen tudok alkalmazkodni, szeretek előre megtervezni a dolgokat. Tervem a jövőre, a jogosítvány és a nyelvvizsga megszerzése. A szünetekben eljárok kisebb helyekre dologzni, kihozom magamból a maximumot. A roleplay-t az egyik barátom által ismertem meg, akivel a mai napig tartom a kapcsolatot. Már az elején megfogott a játék felépítése, a kidolgozott szabályrendszere. Több szerveren is jelen voltam, de a See Mta V3 szerverén töltöttem el a legtöbb időt. A fórumot rendszeresebben fél éve kezdtem el haszálni. Off topic csevegőben kezdtem el aktívkodni, pár karaktertörténetettel a hátam mögött.

GNtnG5q.png

Gyufaa

No winner believes in chance...🌌🙄
Támogató
2019. 01. 16.
394
260
V4 karakter
Vincent M Everett
LV karakter
Vincent M Everett
V2 karakter
❌
Na cső!
Már megközelítőleg 1 éve ismerlek a NAV-nak köszönhetően. Nagyon jó srácnak tartalak, mai napig tartjuk a kapcsolatot. Bár hoztál régebben átgondolatlan döntéseket, úgy gondolom hogy megállnád a helyed itt!
Sok sikert a jelentkezéshez, támogatlak!

• Imádom
Reactions: Klevo

Lynx

ᛒᛖᛏᛏᛖᚱ ᛏᛟ ᚠᛁᚷᚺᛏ ᚨᚾᛞ ᚠᚨᛚᛚ ᚦᚨᚾ ᛏᛟ ᛚᛁᚢᛖ ᚹᛁᚦᛟᚢᛏ ᚺᛟᛈᛖ
2019. 01. 10.
243
706
Alhambra
theclubmanagement.hu
V4 karakter
𝑀𝒶𝓇𝓁𝑒𝓃𝒶 𝑀𝑜𝓃𝓉𝒶𝓃𝒶
Szia!

Ez az olcsó öngyújtó copyzza a HSZ-em, de nem is lényeges.

Sok sikert szeretnék kívánni a lapodhoz, remélem összejön a GMOD.

• Szomorú
  • Imádom
Reactions: Gyufaa és Klevo

Zane

General Cortez ™
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
1 133
6 149
Budapest
V4 karakter
Zane Cortez
jerrynek.png

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy megtiszteltél pályázatoddal bennünket. Örömmel tájékoztatunk, hogy jelentkezésed elnyerte tetszésünket, ezért továbbjutottál egy második körös TS3 meghallgatásra! ?
A meghallgatási időpontot hamarosan közzétesszük!

Egyéni megjegyzés: nézzük meg

Üdvözlettel:
SeeMTA V3 Fő Globális Moderátorok

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Klevo és leviiiii
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.