Neved: < Kitty Bobella> A ban időpontja: < 2023-01-03 22:24:20 > A ban időtartama: < 2030-12-31 13:12:12> Neve, aki bannolt: < Apoka > A ban oka: < Súlyos OOC szidás > Amiért szeretnéd az unbant: < Sziasztok. Tudom, hogy súlyos OOC szidás esetén nincs esély Unbanra, de Én mégis megírom ezt a kérelmet. Ennek oka az, hogy Én nem érzem úgy, hogy egy ilyen beszólás miatt végleges bannt kellett volna kapnom. Természetesen elismerem, hogy amit írtam, az nem volt helyén való, ezért elnézést kérek! DE! Amit leírtam akkor az egy egyszerű dühös ember első reakciója, mikor 10 perce jössz ki a szerelőtől, erre valaki megint jól lezúzza a verdádat (és ez nem az első eset, mert száguldoznak). Ennyi. Ebbe semmi több nem volt. Nem kezdtem el ott OOC szidni mondatokon keresztül, nem folytattam ezt az egészet. Ez egy elhamarkodott reakció volt. Hibáztam, elismerem. De nem érzem úgy, hogy ezért végleges bant kellenne kapnom. (Mellesleg ilyet kb. minden nap olvasok OOC, csak nekem eddig nem jutott eszembe ez miatt panaszkodni másokra.) Elfogadom, hogyha büntetést kapok miatta természetesen, Én csak annyit kérek, hogy a végleges kitiltást beszéljük meg, mert ebben az egy beszólásban érzésem szerint nem volt annyi, hogy ez miatt végleges bant kapjak. Minden szabályt be szoktam tartani, RP-zek, figyelek másokra. Épp ezért verte ki nálam hirtelen a biztosítékot a súlyos NonRp vezetés, amit sajnos felvétel híján nem tudtam bizonyítani. Mégegyszer bocsánatot kérek az eset miatt, szeretnék visszamenni játszani idővel. Annyit kérek, a végleges kitiltást beszéljük át. Köszi előre is > |