Elutasítva Kitty Bobella - Apoka [FA/SA]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kitty615

Újonc
2023. 01. 03.
3
0
LV karakter
Kitty Bobella
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Kitty Bobella >

Kitiltás időpontja:
<
2023.01.03. 22:24 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Apoka >

A kitiltás indoka:
<
Súlyos OOC szidás >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Sziasztok. Az esetről röviden annyit, hogy nem sokkal előtte jöttem el a szervízből a frissen szervizelt kocsimmal. Pár sarokkal odébb egy játékos szembe jött velem az én sávomban ahol szabályosan közlekedtem, eléggé NonRP módon közlekedett és rommá törte a frissen szervizelt kocsimat, ám Ő a helyszínen belehalt sérüléseibe. Itt hibáztam egy nagyot és dühömben elejtettem OOC chaten egy szidást. Viszont ezt a célszemély nem láthatta mivel azonnan meghalt, így valószínűleg más jelenthetett engem. Mivel videóm nem volt az esetről nem tudtam bizonyítani, hogy a másik játékos NON-os vezetése hozott ki a sodromból. Admintól természetesen bocsánatot kértem, de nem kegyelmezett nekem. Az eset után párom beszélt pár team taggal és elég véleményesnek tűnt az eset, többen is azt mondták, hogy ennyiért nem mindenki adott volna örökös ban-t. Természetesen nem Apokát szeretném bírálni, azonnal beláttam hogy én hibáztam és már ott a helyszínen nagyon megbántam. Csak az volt az érzésem hogy első alkalomra kaphattam volna kicsit enyhébb büntetést.
Nagyon nagyon megbántam az esetet és biztos vagyok benne, hogy soha többet ilyet nem csinálnék ha kaphatnék egy új esélyt.
Köszönöm, hogy elolvassátok és foglalkoztok az ügyemmel,
egyúttal Boldog, kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
>

Rowan

💎💎
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 147
807
V4 karakter
Marcus Rowan
LV karakter
Marcus Rowan
Nincs unban!

• Tetszik
Reactions: rajna
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.