Kirk_Spencer--->Fridi [SA/FA]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

TYMER

Barangoló
2019. 01. 10.
140
580
22
Budapest, Gyál.
V4 karakter
Noah_Hipple
LV karakter
Shontae_Caldwell
zoldlogo.png

Neved:
< Kirk_Spencer >

A ban időpontja:
< 2018-09-20 21:02:25 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 (Örök.) >

Neve, aki bannolt:
< Fridi >

A ban oka:
< Kaszinó DM ,PD Dutyban,Nincs UB. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< lényeg a lényeg szeptemberben volt egy hirtelen felindulásom a szerveren amelyből bant kaptam a szerveren, bővebben annyi volt a story, hogy PD-s voltam, kaszinó előtt és volt egy nagyobb RP, Letartóztattunk egy srácot aki afró amerikai skinben volt, lényegében ketten voltunk a járőrtársammal és nagyon sok civil oda jött hozzánk, folyamatosan írogatták, hogy "csak azért viszitek be mert néger?" stb.. folyamatosan ott nonoztak körülöttünk, tönkre vágták az rpnket, szét floodolták a chatet, nekem alapból egy szar napom volt ezért elővettem a deaglet mert ideges voltam és lelőttem, 5-6 embert, Tudom, hogy ez egy nagyon nagy hülyeség volt tőlem főleg pd dutyban és ex adminként, ez után peddig Fridi aki már nem SzuperAdmin Kibannolt a szerverről, ezzel az indokkal: 17120 Fridi Kaszinó DM ,PD Dutyban,Nincs UB. 2018-09-20 21:02:25 2030-01-01 01:00:00 Aktív , Lényegében a kérésem annyi lenne, hogy valamilyen formában nem-e kaphatok Unbannt a szerverről, mivel elismerem rohadt nagy hülyeséget csináltam és mondhatni teljesen megbántam az egészet, viszont ha netántán unbannt kapnék a szerverről, azt garantálni tudom, hogy nem fog több ehezz hasonló, ilyen dolog történni a részemről a szerveren és tényleg nem állt szándékomban bántani ezzel szimplán csak egy hirtelen felindulás volt az egész, meg értem, ha nem kapok unbannt, viszont egy próbát megér a részemről, hogy újra tudjak játszani a barátaimmal a szerveren, Köszönöm! >

Chy

?
2019. 01. 09.
1 287
973
25
Vácz Venturas
V4 karakter
Julio Saborio
LV karakter
Caleb Grant
600 perc adminjail fejében megkaptad az utolsó esélyed, ne legyen rád panasz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.