Neved:
< Morozno - Kirk Becker >
Panaszra tett Admin neve:
< Orton >
Panasz oka:
< Lentebb taglalva lesz. >
Bizonyíték (kép, videó, log):
< Lentebb vannak logrészletek, ha kell az egész, akkor majd becsatolom ide. >
Megjegyzés:
< Volt a szituáció, hogy @hokes barátommal karaktereink megélhetése képpen emberek kirablására adtuk a fejünket. A dolog többi - kevésbé jól ment, végeztünk, elosztottuk egymás közt a szajrét, satöbbi. Indultam volna, hogy lerakjam a garázsba azt a kocsit, amellyel a témát hajtottuk végre. Ezt a lehető leggyorsabban végre akartam volna hajtani, azonban egyik pillanatról a másikra szirénázva termett mögöttem egy járőrkocsi, gondoltam én, hogy biztosan körözés került a kocsimra, ezért megálltam, mintha "megadnám magam" vártam egy, talán két percet is és kilőttem a járőrkocsiban lévő személyt, annak reményében, hogy a karakterem el és meg tudjon menekülni a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb módon, mivel badarság lett volna azt megvárnom, hogy több egység is kiérkezzen a helyszínre, hogy vagy a börtönbe vagy a földbe végezze a karakterem. Számára ez volt a legkézenfekvőbb mód, amit a szeme előtt látott. Azonnal rádióztam is a bajtársaim felé, hogy a megmenekülési esélyt megnöveljem a karakterem számára.
[2024-06-28 20:15:03] [Output] : Kirk Becker: (( ... megmenekítsem ))
[2024-06-28 20:15:12] [Output] : Kirk Becker: (( hülyeség lett volna megvárnom a felony-t. ))
[2024-06-28 20:15:18] [Output] : Admin 5 Orton: (( Hinni bárki hiheti, hogy lövöldözzön. ))
?? Nem is értem az egészet! Miért lett volna célom lövöldözni? Karakterben gondolkodok alapvetően, a szerveren nem a lövöldözés a célom. Mi ez a rosszmájúság?
[2024-06-28 20:15:19] [Output] : Dylan Cruz: (( nem lett volna felony. ))Ezt nekem honnan kellett volna tudnom?
[2024-06-28 20:16:02] [Output] : Admin 5 Orton: (( Nehéz lenne megvárni, hogy jön-e kocsi és felony? ))[2024-06-28 20:16:07] [Output] : Kirk Becker: (( várjam meg, hogy felony legyen, hogy nulla esélyem legyen a menekülésre? ))
[2024-06-28 20:16:14] [Output] : Kirk Becker: (( így volt a karakteremnek ))
[2024-06-28 20:16:16] [Output] : Admin 5 Orton: (( Első kocsinál elindulsz. ))
Igen, kifejezetten nehéz megvárni, hogy megérkezzen akárcsak egy kocsi is, illetve elég valószínű, hogy egyből több fog érkezni. Azzal, hogy várok, azzal a karakterem túlélési esélyeit rontom. A menekülés után körülbelül 100% az esélye annak, hogy elkapnak vagy meghal a karakterem. Menekülni lehet, de elmenekülni nem, főleg egy olyan állapotú kocsival, amiben ültem.
[2024-06-28 20:16:30] [Output] : Dylan Cruz: (( semmi nem lett volna, szimplán lőni akartál valszeg. ))Miért kell bármit is beleadni a számba? Ha annyira lőni akartam volna, akkor ténylegesen vártam volna, hogy megérkezzen több egység. Olyan rohadt élvezetes egy autóban ülő embert kidarálni TEC-9-nal, hogy komolyan mondom erre áll nekem.
[2024-06-28 20:17:20] [Output] : Admin 5 Orton: (( Nem volt miért lőnöd, mert megcsekkel, azért? ))Ki beszélt itt csekkről? Elhiheted, hogy nem az a -nem tudom- tizenezer fog hashoz vágni, sőt a végén én fel is ajánlottam, hogyha annyira csak a csekk fontos számotokra és ennyire nem tudtok veszíteni, hogy levárd azt a 15 perc halálidőt, akkor folytassuk az immár általam is tudott felony-t, de hát erre még válasz sem érkezett.
[2024-06-28 20:17:30] [Output] : Admin 5 Orton: (( Ha jön több egység akkor is lehet lőin. ))De pont, hogy nem a lövés volt a célom... de ez már le eshetett volna neked az írásomból. Azzal, hogy megvárom, hogy kiérkezzen több egység, azzal -ismételten mondom- a karakterem életét kockáztatom.
[2024-06-28 20:18:17] [Output] : Admin 5 Orton: (( Ezért inkább feleslegesen megölsz egy rendőrt, és veszélybe sodrod a karaktered? ))[2024-06-28 20:18:38] [Output] : Kirk Becker: (( azzal sodornám felesleges veszélybe a karakteremet, ha várnám a többi egységet, hogy a számba ))
[2024-06-28 20:18:39] [Output] : Dylan Cruz: (( rendőr gyilkosság, szép vád, jobban megéri mint egy csekk. ))
Még mindig nem egy rohadt csekkről beszélünk, de látom, hogy ezt még mindig nehezetekre esik megérteni. Illetve mire fel ez a lekezelő sítlus?
[2024-06-28 20:18:58] [Output] : Admin 5 Orton: (( Értem, hogy te igy látod. ))Nem, egyáltalán nem érted, hogy én hogyan látom, mivel akkor nem osztottál volna szankciót, főleg nem így.
>
>
Utoljára szerkesztve: