Kinkle Berg- Andrew Hardwell-re [Taco]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Halbika

Újonc
2019. 06. 15.
5
0
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Kinkle Berg

Panaszra tett személy InGame neve:
Andrew Hardwell

Panasz oka, leírása, kifejtése:
LVL 4-es szintű ember meg ticketelése.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/1W5uciW

Megjegyzés:
Szeretném ha vissza kerülne az a pénz mennyiség amennyit elvettek. A börtönt leülöm.

komuves

Barangoló
2019. 01. 11.
134
185
Parád-Parádóhuta-Parádsasvár
V4 karakter
Rigby Rose
Látom magam a log-ba ezért ide írok, mivel 4szintől lehet rabolni (szabályzatba van foglalva):
  • Kezdő játékost kirabolni tilos! (4-es, vagy annál nagyobb szinttel rendelkező játékos kirablása engedélyezett!
Szerintem ticketelni is lehet, de még ere vonatkozó pontot se találok se a Frakciók, se a szerver szabályzatba hogy ne lehetne..
Illetve ha valamit elkövettél vállald a következményeit, és ne te legyél felháborodva. Ennyi volt a hozzá fűzni valóm.

Várom a bírálást.

Halbika

Újonc
2019. 06. 15.
5
0
Látom magam a log-ba ezért ide írok, mivel 4szintől lehet rabolni (szabályzatba van foglalva):
  • Kezdő játékost kirabolni tilos! (4-es, vagy annál nagyobb szinttel rendelkező játékos kirablása engedélyezett!
Szerintem ticketelni is lehet, de még ere vonatkozó pontot se találok se a Frakciók, se a szerver szabályzatba hogy ne lehetne..
Illetve ha valamit elkövettél vállald a következményeit, és ne te legyél felháborodva. Ennyi volt a hozzá fűzni valóm.

Várom a bírálást.
A logban látszik mikor megkérdeztem azt, hogy hányas szintűt lehet ticketelni. És mondták, hogy 5. És nyílván fel vagyok háborodva.

BBandy

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
174
184
Kiskunhalas / ??
V4 karakter
trenton.hardwell
LV karakter
andrew.hardwell
Sziasztok. Várom a bíráló admint.

Ahogy Rose is leírta felettem, LVL 4-es játékost lehet rabolni, szerintem innentől játékos a játékos, és már nem kezdőként kell rá tekinteni.
Ha 4es szinten rabolsz, és elfogunk, akkor nem csukhatlak le, mert te még csak 4es szintű vagy? Nem hinném, hogy ez felmentene az IC börtön alól.

Halbika

Újonc
2019. 06. 15.
5
0
Sziasztok. Várom a bíráló admint.

Ahogy Rose is leírta felettem, LVL 4-es játékost lehet rabolni, szerintem innentől játékos a játékos, és már nem kezdőként kell rá tekinteni.
Ha 4es szinten rabolsz, és elfogunk, akkor nem csukhatlak le, mert te még csak 4es szintű vagy? Nem hinném, hogy ez felmentene az IC börtön alól.
"Szeretném ha vissza kerülne az a pénz mennyiség amennyit elvettek. A börtönt leülöm. "

BBandy

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
174
184
Kiskunhalas / ??
V4 karakter
trenton.hardwell
LV karakter
andrew.hardwell
Ha valóban, csak az a problémád, hogy a pénzt levontuk, miért nyitsz ilyenért PK-t? Ts-en fent vagyok, szerveren is, megtudsz keresni, ha meg IG akarod, megkeresed a leadert és beszámolsz neki erről, és vele megbeszéljük.

Halbika

Újonc
2019. 06. 15.
5
0
Ha valóban, csak az a problémád, hogy a pénzt levontuk, miért nyitsz ilyenért PK-t? Ts-en fent vagyok, szerveren is, megtudsz keresni, ha meg IG akarod, megkeresed a leadert és beszámolsz neki erről, és vele megbeszéljük.
Ts-en 1 órája várok a leaderre.

BBandy

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
174
184
Kiskunhalas / ??
V4 karakter
trenton.hardwell
LV karakter
andrew.hardwell
"Ts-en fent vagyok, szerveren is, megtudsz keresni"
Ha a leader 1órája nem talál meg, mondjuk megkeresel engem és szólsz, hogy ez a gondod. (Ha meg nem találsz, Ts support segít)

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Pacsi!
Átolvastam a PK-t és biztos ami biztos alapon körbekérdeztem rendvédelemnél (is).
Szerverszabályzatba van foglalva, hogy 4-es szinttől lehet rabolni embert, viszont olyan szabály nincsen, hogy nem lehet megticketelni 4-es szintűt.

A panasz jogtalan, zárom, helyezhető.​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.