- 2022. 01. 20.
- 94
- 191
- V4 karakter
- Lise Vauclair
JELENTKEZÉSI NYOMTATVÁNY - 2021/2022
A jelentkezési lap megírása előtt elolvastam és tudomásul vettem a Publikus Dokumentumban leírt pontokat, illetve elfogadom a Frakció szabályzatot és rendelkezem a belépésnél kifizetendő összeggel.
Teljes neve:
Kinashita Taisei.
Születési helye, ideje:
Los Santos Korház, 2000. 03. 28..
Személyi igazolvány száma:
111837313.
Telefonszáma:
38761188805763.
Lakóhelye:
Blueberry.
Korábbi munkahelyei:
Nagyker futár , gyártósori munkás.
~
Miért szeretne hozzánk jelentkezni?
Nagyon közel áll hozzám ez a munka és nagyon tetszik is , szeretek vezetni és másokon segíteni.
Mik a tervei a jövőre nézve?
Sajnos jelenleg nincsenek terveim.
Volt már büntetve?
Egyszer voltam.
Jogosítványa illetve okiratai érvényesek?
Igen.
Dolgozott már nálunk?
Még nem .
Ha igen, miért lépett ki/rúgtuk ki?
-
-
Mi az IRL neved?
Kovács Koppány.
Hány éves vagy?
14.
Írj magadról legalább 10 mondatot:
14 éves vagyok , Kovács Koppány a nevem Békéscsabán élek. , 7.-es vagyok és autószerelő szeretnék lenni a jövőben. időtöltésem általában a számítógép előtt töltöm, tavasszal többet vagyok kint , mint bent és biciklizni szoktam. Viszonylag jó tanuló és szorgalmas kölyök vagyok. Imádom a macskákat és a bolyhos állatokat. Rengeteget sportolok és mozgok , vízilabdázok 8 éve. Edzéseim vannak minden héten 3x az-az hétfő, szerda , péntek. Otthon szüleimnek rengeteget segítek és szófogadó vagyok , tisztelem a felnőtteket és az időseket.A nyarakat táborozással töltöm,vitorlás táborban és extrém sport táborban szoktam lenni.Szeretek kertészkedni,nyáron az én feladatom a kertben a fű nyírás.
~
Mióta játszol a szerveren?
2022-01-07 15:10:11.
Mennyi a játszott perced?
8745 perc.
Milyen frakcióban/szervezetnél voltál eddig (illetve milyen pozícióban)?
Még nem voltam .
Hogy érzed, miért téged válasszunk?
Mert kedves vagyok , viszonylag aktív, amióta nem játszok a League of Legends-el azóta tudom kontrollálni az idegeimet .
Napi/heti mennyi időt szánnál a vontatásra?
Heti több mint 10 óra sikerülne .
Van TeamSpeak 3-ad?
Természetesen van.
UCP előéletedről készített kép:
https://ibb.co/Jt33h8R .
Utoljára szerkesztve: