- 2023. 03. 15.
- 23
- 20
- 19
- V4 karakter
- Killian Logan
- LV karakter
- Erick Logan
- V2 karakter
- Erick Logan
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Eriknek hívnak, és az IG nevem Killian Logan
Hány játszott perccel rendelkezel?
14.762
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
A segítségre szoruló játékosok elirányítása, felvilágosítása, az adminisztrátorokkal való egyeztetés, és a felsőbb utasítások végrehajtása.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Azért szeretnék SGH tag lenni, mert érzem a rátermettségemet, ismerem a szervert egész jól, magába a játékba 5-6 évet fektettem bele, ennek fényében szeretnék végre én is magasabb ranglétrára mászni. Azért szeretnék SGH tag lenni hogy a játékosok gördülékeny játékmenetét jómagam is elősegítsem, az adminisztrátorok gördülékeny gépezetébe én is becsatlakozzak, és a szerveren igénybe vegyék a segítségemet, és segítek a legjobb tudásom szerint.
Miért pont téged válasszunk?
Rátermett vagyok, eltökélt, bátor, barátságos, suliba járok, de iskola után már csatlakozok fel. Jól ismerem a szervert. Jó a problémamegoldó készségem, ezen felül remek emberismerő vagyok, könnyen kötök szoros barátságokat, bevállalós vagyok, és szerethető úgy gondolom. Bármikor, bármire készen állok. Elérhető vagyok, hűséges, és lojális nemcsak az emberek felé, de szervek, és hivatalok felé is.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Naponta legalább 3-4 órát
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Igen voltam egy RP folytatása miatt, de másnap már le is rendeztük ezt. Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Igen, de tisztázva lett. Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Eltökélt, Barátságos, Higgadt vagyok. Türelmetlen, lusta, deviáns is tudok lenni néha.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen szeretnék. A cél ugyan az a játékosok segítése, csak éppen magasabb ranglétráról, de bennem semmit nem változtatna meg, még mindig az a játékos-centrikus személy lennék ahogy eddig, és szívesen segítenék bárkin.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Kedves Játékos! Üdvözöllek a Seemta szerverén! Ez egy Roleplay szerver, mely magyar megfelelője a szerepjáték, ez annyit jelent itt hogy a valóságot tükröző és átadó játékszerveren tartózkodol épp. Ez a szerver már évek óta futó, Magyarország egyik legnépszerűbb szervere, ezen a szerveren vannak szabályok melyeket be kell tartanod, meg kell különböztetned IC és OOC szabályokat. Figyelned kell a játékra, és az itt nyújtott viselkedésedre. Ha bármibe tudok segíteni számodra, kérlek nyiss egy reportot és én vagyok egy másik társam megpróbálunk neked segíteni. Jó szórakozást!