Killian Logan jelentkezési lapja SGH tagnak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2023. 03. 15.
23
20
19
Borsod
V4 karakter
Killian Logan
LV karakter
Erick Logan
V2 karakter
Erick Logan
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Eriknek hívnak, és az IG nevem Killian Logan
Hány játszott perccel rendelkezel?
14.762
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
A segítségre szoruló játékosok elirányítása, felvilágosítása, az adminisztrátorokkal való egyeztetés, és a felsőbb utasítások végrehajtása.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Azért szeretnék SGH tag lenni, mert érzem a rátermettségemet, ismerem a szervert egész jól, magába a játékba 5-6 évet fektettem bele, ennek fényében szeretnék végre én is magasabb ranglétrára mászni. Azért szeretnék SGH tag lenni hogy a játékosok gördülékeny játékmenetét jómagam is elősegítsem, az adminisztrátorok gördülékeny gépezetébe én is becsatlakozzak, és a szerveren igénybe vegyék a segítségemet, és segítek a legjobb tudásom szerint.
Miért pont téged válasszunk?
Rátermett vagyok, eltökélt, bátor, barátságos, suliba járok, de iskola után már csatlakozok fel. Jól ismerem a szervert. Jó a problémamegoldó készségem, ezen felül remek emberismerő vagyok, könnyen kötök szoros barátságokat, bevállalós vagyok, és szerethető úgy gondolom. Bármikor, bármire készen állok. Elérhető vagyok, hűséges, és lojális nemcsak az emberek felé, de szervek, és hivatalok felé is.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Naponta legalább 3-4 órát
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Igen voltam egy RP folytatása miatt, de másnap már le is rendeztük ezt. Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Igen, de tisztázva lett. Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Eltökélt, Barátságos, Higgadt vagyok. Türelmetlen, lusta, deviáns is tudok lenni néha.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen szeretnék. A cél ugyan az a játékosok segítése, csak éppen magasabb ranglétráról, de bennem semmit nem változtatna meg, még mindig az a játékos-centrikus személy lennék ahogy eddig, és szívesen segítenék bárkin.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Kedves Játékos! Üdvözöllek a Seemta szerverén! Ez egy Roleplay szerver, mely magyar megfelelője a szerepjáték, ez annyit jelent itt hogy a valóságot tükröző és átadó játékszerveren tartózkodol épp. Ez a szerver már évek óta futó, Magyarország egyik legnépszerűbb szervere, ezen a szerveren vannak szabályok melyeket be kell tartanod, meg kell különböztetned IC és OOC szabályokat. Figyelned kell a játékra, és az itt nyújtott viselkedésedre. Ha bármibe tudok segíteni számodra, kérlek nyiss egy reportot és én vagyok egy másik társam megpróbálunk neked segíteni. Jó szórakozást!

jimre

Írnok deák
2023. 10. 21.
609
1 468
Budapest Airport
V4 karakter
Mayur Lee
Szia,
A lapodat sajnos nem tudom támogatni mivel a "Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?" részleg kicsit gyenge lett. Gyakorlatilag csak arra térsz ki, hogy mióta fut a szerver, és alap szabályokra, amit gondolom egy olyan játékos aki átmegy az RP teszten az tudná önmagától is ezeket, nem térsz ki arra, mit hol kell tennie, pl milyen munkákat vehet fel, hol/hogy intézhet ügyeket és hasonlók amik elég fontosak egy SeeMTA V4 esetében mivel itt nem /pm és DC ügyintézés van, elég szokatlan lehet egy olyan játékosnak aki először játszik itt, és az ilyen dolgokat is el kell magyarázni, hogy megértsék a szerver működését.

• Tetszik
Reactions: Vargaerik200502
2023. 03. 15.
23
20
19
Borsod
V4 karakter
Killian Logan
LV karakter
Erick Logan
V2 karakter
Erick Logan
Szia,
A lapodat sajnos nem tudom támogatni mivel a "Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?" részleg kicsit gyenge lett. Gyakorlatilag csak arra térsz ki, hogy mióta fut a szerver, és alap szabályokra, amit gondolom egy olyan játékos aki átmegy az RP teszten az tudná önmagától is ezeket, nem térsz ki arra, mit hol kell tennie, pl milyen munkákat vehet fel, hol/hogy intézhet ügyeket és hasonlók amik elég fontosak egy SeeMTA V4 esetében mivel itt nem /pm és DC ügyintézés van, elég szokatlan lehet egy olyan játékosnak aki először játszik itt, és az ilyen dolgokat is el kell magyarázni, hogy megértsék a szerver működését.
Szia, köszönöm a kritikát! Mindenképpen megfogadom amiket írtál.

• Tetszik
Reactions: jimre

FalleN.

ezek csak betűk amit írsz
2021. 06. 23.
1 165
6 301
18
V4 karakter
Darryl Nordin
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

• Tetszik
Reactions: FreaK.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.