- 2021. 02. 28.
- 287
- 824
- V4 karakter
- milo ray
- Játékbeli, és fórum neved -
Játékban Ben Ray, fórumon KikoV3.
- Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni? -
- Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni? -
Kerek 1 éve kezdtem játszani a szerveren, azzal egyidőben kezdtem el a fórumot is használni.
- Miért szeretnél globális moderátor lenni? -
- Miért szeretnél globális moderátor lenni? -
Nagy inspirációt Leva, volt fórum globális moderátor adott. Egy ideje ismerem őt, akkoriban még aktívan tevékenykedett a fórum felületén, így mi is "betekintést" nyerhettünk a moderátorok dolgába. Konkrétabban soha nem bent bele a dolgokba, de nekem már ez a kevés is elég volt, ahhoz, hogy meghozza az inspirációt a jelentkezési lapom megírásához. Egyértelműen elvagyok kötelezve az új felhasználók kisegítésére. Szeretnék részese lenni a közösségnek és moderációimmal elősegíteni a fórum rendeltetés szerű működését.
- Miért pont téged válasszunk? -
- Miért pont téged válasszunk? -
Felsorolnék pár dolgot ami igaz rám, és véleményem szerint elengedhetetlen a moderátori jogkör végzéséhez. Egy eltökélt, magabiztos embernek érzem magam. A rám bízott munkát a legjobb tudásom szerint tudnám elvégezni. Ha valamit nem tudok nyilvánvalóan utánakérdezek, -olvasok, ebből kifolyólag minden akadályt le tudok küzdeni, hiszen semmi sem lehet olyan nehéz, hogy ráparázzak. Egy elkezdett munkát nem szeretek félbehagyni. E mellet még megbízhatónak tartom magam, ha valamit elvállalok, akkor azt el is végzem a legjobb tudomásom szerint. Folyamatosan próbálkozom, fejlesztem önmagam. Az emberekhez barátságosan viszonyulok, nehéz kihozni a sodromból így tiszta gondolkodással tudom végezni feladataim.
- Naponta mennyi időt töltesz a fórumon? -
- Naponta mennyi időt töltesz a fórumon? -
Ha most saccolni szeretnék, akkor olyan napi 4 órát mondanék, viszont van amikor ettől is többet, attól függ, az időm hogy engedi. Nyilvánvalóan én is rendelkezem magánélettel. Próbálom jól beosztani az időmet. Mivel nagyon inspirált vagyok a GMOD feladatokkal kapcsolatban ezért temérdek mennyiségű időt szánnék rá.
- Mutasd be a referenciáidat. (ha vannak) -
- Mutasd be a referenciáidat. (ha vannak) -
Konkrétabb referenciával nem rendelkezem, viszont én büszke vagyok arra, hogy már több frakciót is megjártam szerveren. Ide sorolnám először is a Cartel De Tijuana-t amiben öt hónapot töltöttem el, innen kerültem át a Fix&Drive-ba ahol egy hónapot sikerült csak maradnom. Az utolsó pedig a Juniper volt ahol két hónapig (a frakció megszűnéséig) voltam tag.
- Rendelkezel TeamSpeak3-al? -
- Rendelkezel TeamSpeak3-al? -
Természetesen rendelkezem vele.
- Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát? -
Azt javasolnám nekik, olvassák el a fórumszabályzatot, a fórumon található segítségnyújtó topic-okat. Ez után a minták helyes használatát elmagyaráznám nekik, mivel egy kezdő ember, aki sosem használt még BB kódot, nem biztos, hogy tudná, hogy kell kezelni a fórumot, használni a mintákat, hogyan kell formázni. Ezt követően elmagyaráznám nekik, hol tudnak segítséget kérni a leggyorsabb módon, ha valamit később nem tudnak, mivel ez a legegyszerűbb módja a segítésnek. Ha később probléma ütközik a játékos, esetleg valamit nem ért, egyből tudni fogja kit és hol kell keresnie.
- Ismeretséged a csapaton belül? -
- Ismeretséged a csapaton belül? -
Jelenlegi csapatból közelebbi ismeretségem nincsen, Scott-al beszéltem párszor korábban.
- Mesélj magadról, minimum 10 mondatban. (Ami számodra fontos és nyilvános) -
- Mesélj magadról, minimum 10 mondatban. (Ami számodra fontos és nyilvános) -
Krisztián vagyok, 18. éves. Bács-Kiskun megyében élek, Kecskemét közelében. Esti gimnáziumba járok, a gimnázium után jogász szakon szeretnék tovább tanulni. Az esti gimnáziumból kifolyólag elég sok időm van, jut időm minden, számomra kikapcsoló elfoglaltságra. Korábban programozó szakon voltam, viszont nem nyerte el a tetszésem, ezért iskolát váltottam. Szabadidőmben elég sok időt töltök el a számítógép mögött, sorozatot nézéssel, fórumon olvasgatással, esetleg játszással. Kb 6 éve kezdtem MTA-zni, eleinte egy másik, nagyobb MTA RolePlay szerveren. SeeMTA-ra megközelítőleg másfél éve találtam rá, eleinte LV-n játszottam, viszont ott a szerver leégés miatt nem volt kedvem újrakezdeni, ezért V3-on kezdtem el játszani. Elég sok embert megismertem már, ez alatt a rövid idő alatt is, ez is az egyik oka, hogy ide húz a szívem. Jelenleg főleg MTA-val, és PUBG-val játszok.