Kifagyás

Desert

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 18.
326
404
24
V4 karakter
Dimitrij Sokolova
Szia mindenki! Remélem nem zavarom meg senki lelki nyugalmát ezzel a topiccal de kéne egy kissebb segítség.
A Seemta folyamatosan kifagy, vagy hiba üzenetre vagy csak legtöbbször fagy a kép és onnantól temethetem.
Van rá valami megoldásotok srácok? Kétlem a ram telne meg,kipróbáltam azt a ram tisztitó dolgot is, nem segített.
Config:
VGA
:RTX 3060 12 gb
CPU:i5-10400f
Ram:16gb(2x8 gb ddr4 3200mhz
OP-rendszer: Windows 10 x64
SSD:500 GB
SSD:250 GB
De ezek mellett is most léptem fel ha, nem öt perce... és fagytam is ki.
Ennek örömére írtam meg az újabb betöltési időm alatt a topicot,kérlek srácok segítsetek.
Köszönöm mindenkinek aki hozzá szól, még ha ez is a problémája ugyan úgy mint nekem, tudjuk nem csak nálam merül fel.

További szép napot mindenkinek! Legyetek jók,puci <3

Dijego

⚡️⚡️
2019. 01. 20.
888
1 773
Budapest
V4 karakter
🇪🇸 Diego M Perez 🇪🇸
Szia, ez a probélma most jelentkezett vagy már korábban is megvolt?
Esetleg próbáld meg a launchert rendszergazdaként indítani.

Desert

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 18.
326
404
24
V4 karakter
Dimitrij Sokolova
Valszeg enyém allergiás rá és jobban kifagyaszt, de töröltem is és még mindig nem okés, első kommentelőnek üzenném hogy most jelentkezett, de cliens újra rakása után is fennáll.. :/

Balidzs

Én ezt nembiom máááááááááááá
2021. 10. 02.
28
1 262
LV karakter
tara gibbs
pakold újra a géped hátha, nekem is valami indiai kisgyerek szedte a btc-t aztán lassú dög volt meg fagytam sokat.

Desert

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 18.
326
404
24
V4 karakter
Dimitrij Sokolova
Ne szivass már :D Lehet tényleg indokolt a vpn? :/

Balidzs

Én ezt nembiom máááááááááááá
2021. 10. 02.
28
1 262
LV karakter
tara gibbs
Hát nemtom, nekem segített egy gép újrarakás múltkor, azóta bajom nincs.

Mocsin

Újonc
2019. 06. 02.
30
5
25
V4 karakter
Raula Gallardo 🇲🇽
Szia! A mem reduct nekem sem segített, de újratettem az alapjátékot, MTA-t és a launchert is, a launchert rendszergazdaként futtatom és így 20 perc helyett 1 órát bírok crashig. Másik topicban már kérdés a Modpanel visszahozatala, az biztosan sokat segítene.

2023. 05. 08.
1
1
Szia mindenki! Remélem nem zavarom meg senki lelki nyugalmát ezzel a topiccal de kéne egy kissebb segítség.
A Seemta folyamatosan kifagy, vagy hiba üzenetre vagy csak legtöbbször fagy a kép és onnantól temethetem.
Van rá valami megoldásotok srácok? Kétlem a ram telne meg,kipróbáltam azt a ram tisztitó dolgot is, nem segített.
Config:
VGA
:RTX 3060 12 gb
CPU:i5-10400f
Ram:16gb(2x8 gb ddr4 3200mhz
OP-rendszer: Windows 10 x64
SSD:500 GB
SSD:250 GB
De ezek mellett is most léptem fel ha, nem öt perce... és fagytam is ki.
Ennek örömére írtam meg az újabb betöltési időm alatt a topicot,kérlek srácok segítsetek.
Köszönöm mindenkinek aki hozzá szól, még ha ez is a problémája ugyan úgy mint nekem, tudjuk nem csak nálam merül fel.

További szép napot mindenkinek! Legyetek jók,APK GTA 5 Mobile <3
Íme néhány javaslat, amelyek segíthetnek:

Frissítse a grafikus kártya illesztőprogramjait: Győződjön meg arról, hogy a grafikus kártya illesztőprogramjai naprakészek. Az NVIDIA webhelyén ellenőrizheti az illesztőprogram-frissítéseket.

Ellenőrizze az internetkapcsolatot: Ha az internetkapcsolat lassú vagy instabil, a Seemta lefagyhat, vagy hibaüzenetet jeleníthet meg. Próbálja meg alaphelyzetbe állítani a modemet és az útválasztót, és ha a probléma továbbra is fennáll, forduljon internetszolgáltatójához.

Szoftverütközések ellenőrzése: Lehetséges, hogy a számítógépén lévő más szoftverek ütköznek a Seemtával. Próbálja meg bezárni az összes többi programot, és ellenőrizze, hogy a Seemta jobban működik-e. Megpróbálhatja a Seemtát csökkentett módban is futtatni, hátha ez segít.

Ellenőrizze a rendszert vírusok szempontjából: A számítógépén lévő vírus vagy rosszindulatú program a Seemta lefagyását vagy hibaüzenet megjelenítését okozhatja. Használjon jó hírű víruskereső szoftvert a számítógép víruskeresésére.

Telepítse újra a Seemtát: Ha a fenti megoldások egyike sem működik, megpróbálhatja eltávolítani, majd újratelepíteni a Seemtát. Ez gyakran megoldja a szoftverrel kapcsolatos problémákat.

• Fájdalmas
Reactions: agoston

Miss Lacky

Klaviatúra gyilkos
2020. 06. 19.
779
3 161
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Szia!
Corrupted rendszerfileok okozzák ezt a problémát. Nekem is volt hasonló, az újratelepítés segített. Esetleg ha a sima Windows nem válik be, próbálkozz a ReviOS-el.
Íme néhány javaslat, amelyek segíthetnek:

Frissítse a grafikus kártya illesztőprogramjait: Győződjön meg arról, hogy a grafikus kártya illesztőprogramjai naprakészek. Az NVIDIA webhelyén ellenőrizheti az illesztőprogram-frissítéseket.

Ellenőrizze az internetkapcsolatot: Ha az internetkapcsolat lassú vagy instabil, a Seemta lefagyhat, vagy hibaüzenetet jeleníthet meg. Próbálja meg alaphelyzetbe állítani a modemet és az útválasztót, és ha a probléma továbbra is fennáll, forduljon internetszolgáltatójához.

Szoftverütközések ellenőrzése: Lehetséges, hogy a számítógépén lévő más szoftverek ütköznek a Seemtával. Próbálja meg bezárni az összes többi programot, és ellenőrizze, hogy a Seemta jobban működik-e. Megpróbálhatja a Seemtát csökkentett módban is futtatni, hátha ez segít.

Ellenőrizze a rendszert vírusok szempontjából: A számítógépén lévő vírus vagy rosszindulatú program a Seemta lefagyását vagy hibaüzenet megjelenítését okozhatja. Használjon jó hírű víruskereső szoftvert a számítógép víruskeresésére.

Telepítse újra a Seemtát: Ha a fenti megoldások egyike sem működik, megpróbálhatja eltávolítani, majd újratelepíteni a Seemtát. Ez gyakran megoldja a szoftverrel kapcsolatos problémákat.
A ChatGPT-t amúgy mindenki meg tudja kérdezni, szerintem felesleges volt ezt ideírnod :LOL: