Kiegészitök/Ruhadarabok Updata+idöjárás

Patriktheboss

Újonc
2021. 04. 10.
72
130
V4 karakter
Daniela Ramirez Garcia
LV karakter
Lorenzo Cooper
V2 karakter
Carlos Alejandro
Szép estét/napot,nekem egy olyan ötletem támadt,hogy nagyin fain lenne ha pl,lehetne hosszu uju kabát,ing,pulover felsö stb,és az idöjárás cseten pl jelezne hogy napos 23 fok,stb és akkor elégé jó lenne ha pl x idönként váltona az idö nyilvan nem egy két óra,de tök fain lenne,ha pl esne az esö vagy fujna a szél(nem kell be modolni) csak ugy értem cset szerint és ahoz a felhiváshoz igazodni öltözködni.Köszönöm ha elolvasták tovbábbi szép napot/estét!

Mateeahegyrol

Újonc
2023. 04. 06.
30
83
V4 karakter
Taylor James Hugo
Szép estét/napot,nekem egy olyan ötletem támadt,hogy nagyin fain lenne ha pl,lehetne hosszu uju kabát,ing,pulover felsö stb,és az idöjárás cseten pl jelezne hogy napos 23 fok,stb és akkor elégé jó lenne ha pl x idönként váltona az idö nyilvan nem egy két óra,de tök fain lenne,ha pl esne az esö vagy fujna a szél(nem kell be modolni) csak ugy értem cset szerint és ahoz a felhiváshoz igazodni öltözködni.Köszönöm ha elolvasták tovbábbi szép napot/estét!
Szia! Szerintem is jó ötlet lenne az időjárás behozatala, szerintem sokat dobna a játékon, ha nem csak napos idő lenne. A ruhára rátérve, szerintem nem annyira fontos, de a felsoroltak közül többféle is bejöhetne, így színesebbé téve a játékot. Ezáltal nem minden második karakter nézne ki ugyanúgy, mint te. Vagy bejöhetne egy alsóneműben lévő választható karakter, amit utána te tudnál felöltöztetni ízlésed szerint.

• Tetszik
Reactions: Néma

K3Lp0

Újonc
2024. 07. 21.
57
135
V4 karakter
Dejan Lagerqvist
Az időjárás mint ötlet nagyon király, simán hozzátenne az RP élményhez. Nem vagyok programozó, szóval csak laikus fejjel mondom, de ha már most is előfordul lag, akkor egy globális időjárásrendszer könnyen hozhatna szinkronproblémákat. El tudom képzelni a helyzetet:

• „Nálad esik?”
  • „Aha.”
  • „Nálam meg hétágra süt a nap...”
Ha valahogy kivitelezhető lenne, én is simán benne lennék esős napokban, ködös reggelekben vagy viharokban, de ez valószínűleg elég nagy script lenne a szerverre.

A ruházat ötletet viszont annyira nem támogatom. Szerintem mindenki öltözzön úgy, ahogy akar. IRL is látni télen rövidnadrágos, papucsos arcokat, szóval a játékban sem biztos, hogy ezt szigorítani kéne. De ha valaki RP-ből alkalmazkodni akar az időjáráshoz, az tök jó, csak ne legyen kötelező.

• Tetszik
Reactions: ricky91

Patriktheboss

Újonc
2021. 04. 10.
72
130
V4 karakter
Daniela Ramirez Garcia
LV karakter
Lorenzo Cooper
V2 karakter
Carlos Alejandro
Nyilvan hülyeség kötelezövé tenni hogy hogy öltözöl ic nyilvan el lehet dönteni stb,meg hat ha van ra irl példa nem hiszem hogy bele kötnek köszönöm sracok a véleményeteket ;D

jani.

Újonc
2023. 06. 25.
39
38
18
Szováta
V4 karakter
Isak Nordvik
Nagyon jó ötlet, viszont a fentebb írt dolgokat összevonnám a realitással:
- Időjáráshoz kellene alkalmazkodni öltözékekben, ellenkező esetben hatással lenne a karakterünkre, például ha tűző napon kabátban rohangálunk, jobban izzadna a karakter, gyorsabban fogyna a stamina, ha havazóban meg telefont nyomkodnánk, ezerrel bújva a hírdetéseket, idővel a kezünk lefagyna, és a kurzor kissé remegni kezdene, így nehezebben lehetne írányítani a telefont. (ez viszont tény, egy nagyon komplex ötlet, aminek a scriptes határait el tudom képzelni)
- A szinkron miatt szerintem nem kellene aggódni, annó V3 idején az árvíz megoldható volt, szerintem meg egy "ég színének állítása", vagy "particle effektek behozatala" közel sem lenne akkora erőforrás, akár a "Vignette"--vel is megoldható lenne.
Ez viszont egy nagy update lenne, szóval szerintem nem következne be egy ekkora váltás, sok ember szemét szúrná, hogy "többet kellene foglalkozni a karakterrel" mint az evés és ivás.

• Tetszik
Reactions: csakegyjatekos