Kiefer R Wilshere jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kiefer

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
143
202
21
kozep-2kozep.png

image.png

I. Általános adatok

Neve: Kiefer R Wilshere
Végzettsége: Egyetem
Elérhetősége (tel): 38761188834061
Születési hely, idő: Blueberry, 1997.12.14
Bűntetett előéletű? NEM
Vezetői engedélye: VAN
Bejelentett lakcíme: Blueberry, Thommas st. 4
Személyigazolvány száma: 119302759
Rendelkezik saját gépjárművel? IGEN
Ha beszél idegen nyelveket, milyeneket? Angol, német, orosz

image.png

II. Életút

Korábban hol dolgozott? Szövetségi Ügyvédi Kamara, Büntetés-végrehajtási intézet
Miért szeretne ügyvéd lenni? Életem során rendszeresen szembesültem az igazságtalan ítéletek következményeivel, emiatt választottam a jogász szakmát. Foglalkoztat cégek és természetes személyek jogi ügyintézése, szeretnék ismét egy olyan irodának dolgozni ahol kamatoztathatom tudásom.
Mi motiválja az életben, mik a céljai? Célom egy olyan világ, ahol az emberek tisztában vannak jogaikkal és köteleségeikkel, ahol ezeket érvényesíthetik és ezeknek eleget tesznek. E világ felé zajló változás motivál és késztet munkám magas szakértelemmel való elvégzésére.
Az elmúlt hét napban miből származott jövedelme? Amatőr régészeti egyletek számára való jogi segítség nyújtásával.

image.png

III. OOC rész

Van Discordod? Igen
Hogy szólíthatunk? Balázs
Játszott perceid száma? 114204
Miért érdekel ez az rp vonal? Érdeklődési köröm miatt.
Elmúlt 30 napban voltál-e AdminJailben? Nem
Milyen frakciókban voltál eddig (ha voltál)? BVI, GOV-BVI, Yakuza, Fix & Drive Mechanic Shop, Boxter Mechanic Shop, Kormány
Szerinted mi lehet egy ügyvéd feladata a szerveren? Védencek érdekeinek képviselése rendvédelmi szervezetek elött és privát ügyekben. Természetes és nem természetes személyek NAV-os ügyeinek intézése. Ügyfelek jogainak és kötelezettségeinek ismertetése.
Szerinted milyen napi ügyvédi tevékenységeket fogsz ellátni a szerveren, kezdetben? Ügyfelek fogadása, szerződések megkötése, NAV-os ügyintézés.

Lezer

"Nem mindegy, hogy bogár vagy szélvédő vagy."
2019. 01. 10.
317
1 173
Debrecen
V4 karakter
Pietro Luchese
Rendben, elfogadva. Fogunk keresni

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.