Kiara L Amaya - Shawn Claybrooks

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

apolitikus

Újonc
2023. 06. 14.
53
492
V4 karakter
Kiara L Amaya
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Kiara L Amaya

Panaszra tett személy InGame neve:
Shawn Claybrooks

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/28fabx , https://streamable.com/511rp2

Megjegyzés:
ATM rablás volt, Shawn Claybrooks befutott a kazettásra, megölte. Mi be akartunk rá hatolni ketten Maercy-vel, amikor benyitottunk lement az a szokásos garázs hang és utána még egyszer, mivel abban a pillanatban Shawn kiment az interioból. Utána kimentünk rá és a társai lelőttek minket, mivel bent nem tudtunk vele harcolni mert úgy gondolta átrepül rajtunk a garázsajtón keresztül.

((Nyitottam reportot a szerveren, 15p alatt fogadták el, az admin kifagyott belőle, utána relogoltam, utána sem vitte el senki a reportot, azért nyitom a panaszkönyvet.))
Tudjuk, biztosan nem direkt csinálta, mint múltkor aranybanknál az animbuggoltatást a bilincselésnél, de ezzel ha direkt ha nem, jól keresztbe vágta az ATM-es dolog végkimenetelét, mivel az utolsó 4 túlélőből kettőt miatta lőttek le így, ami teljesen máshogy alakult volna, ha a garázsban marad és lefightoljuk úgy, hogy nem átrepül rajtunk az inti ikonon.
Gondolom behatolásnál ha bejön rám a TEK fordított esetben, nem fogok az interior cp-ben állni és abban a szent pillanatban kimenni, ahogy bejönnek rám, amikor kattan a gari hangja.
Fent a két videón tökéletesen látszik a szituáció, hogy nem találkozunk össze, ő meg ezzel előnyt szerezve elmenekül.

apolitikus

Újonc
2023. 06. 14.
53
492
V4 karakter
Kiara L Amaya
Tuba fagyott ki a reportból, semmi nem lett megbeszélve, a fenti videókból az elsőt láthatta a report szerint is.

Szóval nem tudom mi lett megbeszélve, a másik, hogy ott sem voltál, még oda sem getelt, hogy megválaszold miért mész keresztül rajtunk.

Szomorúnak tartom, hogy a fenti videók ellenére nem tudsz semmiféle önreflexióra törekedni. Gondolom akkor te ezt teljesen korrektnek találod.

Utoljára szerkesztve:

Shawn Claybrooks

Írnok deák
2020. 04. 02.
588
2 202
V4 karakter
Shawn Claybrooks
12:30-kor beszéltem vele, tudtommal meg lett beszélve a dolog. Nem fogok bent maradni a garázsban lelövetni magam miután a fúrót lelőttem. Rádióztak, hogy leszálltatok az ingatlanhoz. Én elindultam a kijárat felé, ti bejöttetek közben, majd utána egyből jöttetek ki és futottatok utánam. Nem nagyon értem, hogy miért kell mindenben a hibát keresni, amikor a mérleg átbillent a túloldalra. Nincs további hozzáfűznivalóm, további szép napot.

apolitikus

Újonc
2023. 06. 14.
53
492
V4 karakter
Kiara L Amaya
Gondolom semmiféle szemszöged sincs úgy, hogy neked mindig mindenről van ha te teszed a panaszt fordított esetben. Erről persze nem lesz, hogy te miért abban a pillanatban mész ki, amikor mi bemegyünk és még be sem töltöttünk. Ezt a videó bizonyítja, innentől kezdve várom a te povodat meg az admin válaszát.

Utoljára szerkesztve:

Escobar

crgyöngye.
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 09.
2 180
4 092
48
V4 karakter
Francesco G Escobar
Sziasztok.
Pontosan ugyanabban a pillanatban ment ki a garázsból amikor ti bementetek.
Unfair lenne ha azt mondanám, hogy maradjon bent, hisz ő pont akkor akart kimenni. Ezzel együtt az is unfair lenne ha azt mondanám, hogy ti maradjatok kint, hisz ti pedig pont akkor akartatok bemenni.
Ez egy teljesen véletlen szituáció volt, és véleményem szerint egy ilyen esetben ez a lehető legkorrektebb folytatás, ugyanis így senkire sem erőltetünk rá egy olyan dolgot amit amúgy nem csinált volna magától. De egyébként nem is emiatt haltatok meg, ezután még vagy 2 percig kergettétek őt a házak között mielőtt lelőtte az egyikőtöket. Simán elmehettetek volna ha akartatok, ti döntöttetek az üldözés mellett ami alatt pedig kiértek az egységek a helyszínre.

Oh, illetve bocsi a hosszú ügyintézési időért, reggeli órákban nem volt olyan sok elérhető admin a szerveren.
Ennek egyértelműen nem így kéne kinéznie normális esetben.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.