- 2021. 02. 20.
- 572
- 1 025
- 18
- V4 karakter
- Kian Wells
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< A nevem Ákos, haverok csak solyminak becéznek. IG Kian Wells névvel vagyok megtalálható, jelenleg 16 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< A lap írásakor 58020 perccel rendelkezem a szerveren. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az adminsegéd feladatai közé tartozik egyéb kérdések megválaszolása a szerverrel kapcsolatban, törekedve, hogy minél lényegretörőbb választ tudjunk adni a játékosnak. Ezzel próbálni könnyíteni az adminisztrátorok munkáját a szerveren. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Amióta játszok a szerveren sokszor felmerült bennem a dolog, hogy jelentkeznék adminsegédnek. Szeretek segíteni adott helyzetekben, szeretek új dolgokat átadni az embereknek. Ha itt a lehetőség előttem, akkor nem hagynám ki. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< A szerveren közel 60.000 perccel rendelkezem, rendkívül sok dologban volt részem. Kellő tapasztalom szinte biztosan megvan, hogy adott helyzetekben minél kielégítőbb, lényegretörőbb választ tudjak adni. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Jelenleg a frakcióm mellett hétköznaponta 2 órát nagyjából, hétvégén eseményektől eltekintve több mint 4-5 órát tudnák szakítani rá. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem, még nem voltam a szerveren bannolva. [BAN] >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen, voltam már. Kezdőnek mondanám magamat, mikor az első kettő jailemet kaptam. Mostanra már csak egy jail látszódik az UCP-n, mivel már több mint egy éve kapta az első kettőt. [JAIL] >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Magabiztos, elhatározott, optimista. Olykor lustának tartom magam, lobbanékonynak, önfejűnek. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen, szeretnék lenni adminisztrátor a szerveren belül. Egy adminisztrátor a szerveren bőven több dologban tud segíteni egy játékosnak, mint egy adminsegéd. Mint ahogy az előző sorokban is írtam, szeretek az embereken segíteni. Adminisztrátor ranggal sokkal gördülékenyebben tudnám végezni a dolgomat a szerveren. Nyílvánvalóan szeretném a nem szerverre való játékosok szankcionálását is bővíteni. Rengeteg olyan eset van, ahol az adott játékos a szerver szabályzatától eltekintve cselekedik, ezt szeretném esetlegesen csökkenteni a jövőben. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Első, és számomra talán a legfontosabb dologgal kezdeném neki a magyarázatomat. Mi is az a RolePlay? Összetett dologról beszélünk, valószínűleg jó ötlet lenne ezzel kezdeni a beszédet. Amennyiben ezt elmagyaráztam adott játékosunknak, akkor rátérnék az alap szabályokra a szerveren, ha még nem tudná azokat. Gondolok ezek között RK, PG, MG, DM fogalmára, és még sorolhatnám. Ezek között felsorolnám neki a "kommunikációt elősegítő szavakat". Amennyiben végeztem volna magyarázattal és úgy látom, hogy megy játékosunknak a dolog, akkor pár kérdéssel a szabályokra tekintve kérdeznék tőle, hogy biztosra menjek. Amennyiben ezen sikeresen átestünk, rátérnék a szerveren található pénzszerzési forrásokra, azaz a különböző munkákra. A munkák mechanikáját, menetét, illetve azoknak a felvételét elmagyaráznám játékosunknak, kérdés esetén elmagyarázom a nem értett dolgokat. F1 panel megnyitásával megtudja nézni videó formájában is az elhangzott dolgokat, erősen ajánlanám neki a megtekintését. Ezek után rátérnék a Prémium Panel használatára, ott történő vásárlásra. A városházán történő iratok kiváltását szintén ismertetném vele, ezek közé tartozna a: személyi igazolvány, útlevél, stb. Jogosítvány lerakásával kapcsolatban is ejtenék pár szót emberünknek, hogy mégis hogyan működik. Magyarázatom végén egy pár kérdést felraknák neki végezetül, ezek után szabadjára engedném. Amennyiben kérdése akadna a továbbiakban keressen fel engem szerveren, akár TS3-on, vagy a többi adminsegédet, illetve többszörösen is olvassa át a szerver szabályzatát fórumon keresztül. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Közölném vele, hogy adminsegéd ebben az ügyben nem tud neki segíteni. Írjon egy adminisztrátornak lényegretörően, hogy mi is az indok, ami miatt egy vhspawn-t kérne, ő tud ebben a helyzetben segíteni az adott játékosnak. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.
<< Szia! Amennyiben a te szinted 4-es alatt van, illetve ha netán egy olyan tárgyat akarnak elvenni tőled amit te prémium pontokért vettél,akkor hívj adminisztrátort. Viszont ha a felett vagy, és nem olyan tárgyat akarnak elvenni tőled, akkor sajnos nem tudsz mit tenni. A szerveren nem köthető szinthez a rablás, IC szidás meg teljesen karakterhez van kötve, azaz IC ügy. >>
Utoljára szerkesztve: