Kia Nar - Jurian Lijster (SGH) [FalleN]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

xiaomi munkas

Pötyögtető
Támogató
2020. 09. 23.
470
1 018
Budapest
V4 karakter
Jade Atiyeh
LV karakter
Connor Wattson
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Kia Nar

Panaszra tett személy InGame neve:
Jurian Lijster

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Érdekes válaszadás, AS létére. Adott a szituáció, hogy el akartam rabolni egy srácot Montgomery benzinkút mellől, egy kis bokros résznél. A srác azt mondta, hogy nem lehet elrabolni onnan. Én akkor írtam egy reportot, ugyanis NEM találtam a szabályzatban ilyen pontot, ami pontosan leírná a problémámat. Jurian el is fogadta a reportomat, majd beír annyit, hogy nézzem meg a szabályzatot, ott megtalálom. Nyílván azért nyitottam, mert nem találtam benne. Szerintem Adminsegédként nem ezt kéne leírni, hogy "nézd meg a szabályzatot", hanem segíteni is a játékosnak, ha már ez a feladata.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
.

Utoljára szerkesztve:

Petya.

🇹🇷
2019. 02. 10.
204
1 647
Nyíregyháza
V4 karakter
Kenan Ercel
Közel 50-es szinten elég érdekes hogy ilyeneket kérdezel, illetve úgy mész el rabolgatni hogy tisztában se vagy a szabályzattal. Illetve nem értem mit nem találsz a szabályzatban amikor teljesen átláthatóan levan benne írva minden. Nagyon többet nem tudok ehhez írni, de úgy látom a tanácsom helyett még mindig nem sikerült megtálni a választ a kérdésre.

xiaomi munkas

Pötyögtető
Támogató
2020. 09. 23.
470
1 018
Budapest
V4 karakter
Jade Atiyeh
LV karakter
Connor Wattson
A v4 bejövetelekor megváltozott a szabályzat egy kicsikét, eltudod küldeni nekem, hova van leírva a szabályzatba, hogy elrabolni bárhonnan ellehet az embert, de kirabolni nem?

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: viktor. és Idej

Petya.

🇹🇷
2019. 02. 10.
204
1 647
Nyíregyháza
V4 karakter
Kenan Ercel
Kikerült a szabályzatból, ezáltal a te helyzetfelismerő, illetve helyzetmegoldó készségedre van bízva, viszont ha konkrét helyről van szó abból nem fogjuk tudni mi sem hogy ,,egy bokros részről blueberry, dilimore" és társai helyről el lehet-e rabolni.

FalleN.

ezek csak betűk amit írsz
2021. 06. 23.
1 181
6 453
18
V4 karakter
Darryl Nordin
Teljes mértékben jogos a panaszod, azért SGH egy adott ember, hogy a kérdéseket mindig a legjobb tudása szerint válaszolja meg, ha mindenre az lenne írva nézd meg a szabályzatot nem is lenne szükség adminsegédre a szerveren, egyáltalán nem is értem miért viszed el a reportot ha nincs kedved megválaszolni a kérdést.
Az adminsegédet figyelmeztetésben részesítettem, zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.