Ki mivel és hogyan csinál pénzt?? 😁

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Johnathan

Újonc
2023. 03. 12.
30
42
Csehország
V4 karakter
Jonathan Zack
LV karakter
Jonathan Carl
V2 karakter
❌
Sziasztok tudom zsebbe turkálni nem szép dolog nemrég kezdtem a szervert visszont úgy gondolom bőven akad még kiaknázatlan lehetőség a pénz szerzése jelenleg auto fényező műhelyem és csirke farmom van azokból próbálok profitot szerezni több kevesebb sikerrel illetve néha guberalok a földből egy detektorral de szívesen meghallgatnék pár tanácsot esetleg módszert hogy ki hogyan és mivel szerez pénzt ui: ha szerinted túl érzékeny a téma légyszí csak ugorj át rajta nem szeretnék a nemzetiségemrol és anyám foglalkozásárol diskurzust kezdeni csak egy témát indítani ami sok kezdőnek köztük nekem is sokat segítene 😁 előre is pacsi mindenkinek

• Tetszik
Reactions: Tokos86

Kamii

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 17.
388
769
V4 karakter
Deverina Ina Kaamil
LV karakter
Deverina Ina Kaamil
V2 karakter
Kamilla McCarthy
Sziasztok tudom zsebbe turkálni nem szép dolog nemrég kezdtem a szervert visszont úgy gondolom bőven akad még kiaknázatlan lehetőség a pénz szerzése jelenleg auto fényező műhelyem és csirke farmom van azokból próbálok profitot szerezni több kevesebb sikerrel illetve néha guberalok a földből egy detektorral de szívesen meghallgatnék pár tanácsot esetleg módszert hogy ki hogyan és mivel szerez pénzt ui: ha szerinted túl érzékeny a téma légyszí csak ugorj át rajta nem szeretnék a nemzetiségemrol és anyám foglalkozásárol diskurzust kezdeni csak egy témát indítani ami sok kezdőnek köztük nekem is sokat segítene 😁 előre is pacsi mindenkinek
Csak a detektor.

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: atex és Johnathan

Johnathan

Újonc
2023. 03. 12.
30
42
Csehország
V4 karakter
Jonathan Zack
LV karakter
Jonathan Carl
V2 karakter
❌
Csak a detektor.
Nah ez is egy jó téma szerettem is volna már régóta megkérdezni valaki tapasztaltabb tol ti hogy szoktatok védekezni a guberánsok picsaba bocsi telon vagyok rohadt autocorrect szóval hogy szoktatok védekezni a kéregetök a francba akarom mondani a rabló pandurok tol

Ölembé

Ailurus fulgens
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 04. 01.
3 561
16 463
Kaposvár
V4 karakter
Adam Cortez
LV karakter
Adam Cortez
Alakíts ki egyedi rp szituációkat amire szerinted a játékosbázis vevő lehet.
Aki igényeset, és egyedit rp-zik a szerveren, ő régen, illetve most is megvan becsülve. Személyesen én sem sajnálom attól a pénzt, akin látom hogy akar és tud rpzni egyedi módon.😄

Sokkalta jobb érzés is szerintem, amikor az egyedi, általad kreált rp szituációval keresel pénzt, mintsem az alap(mindenki által elérhető) dolgokkal.

Johnathan

Újonc
2023. 03. 12.
30
42
Csehország
V4 karakter
Jonathan Zack
LV karakter
Jonathan Carl
V2 karakter
❌
Hűha ez tényleg egy jó ötlet egy ilyen egyedi rps nonscript frakit mindenképp megprobálok össze hozni köszönöm a tanácsot hatalmas pacsi 😁

Edit1. Ha esetleg össze jöne és én lennék a szerver első Andrew tate - je ígérem emlékezni fogok rád 🤣🤣 (nyilván nem ilyen rp Ben gondkodom 😀)

GameKapocs

Zöldfülű
Támogató
2022. 10. 25.
192
999
V4 karakter
Lucio "Zombie" Sullivan
Hűha ez tényleg egy jó ötlet egy ilyen egyedi rps nonscript frakit mindenképp megprobálok össze hozni köszönöm a tanácsot hatalmas pacsi 😁

Edit1. Ha esetleg össze jöne és én lennék a szerver első Andrew tate - je ígérem emlékezni fogok rád 🤣🤣 (nyilván nem ilyen rp Ben gondkodom 😀)
Próbáld ki a hot dog standot. Néha csinálom és lehet vele keresni kicsit. Kiállsz a déli közeli Chilli Dogshoz és árulot a cuccot. RPvel megcsinálod és aki odamegy eladod.

• Tetszik
Reactions: Johnathan

Johnathan

Újonc
2023. 03. 12.
30
42
Csehország
V4 karakter
Jonathan Zack
LV karakter
Jonathan Carl
V2 karakter
❌
Próbáld ki a hot dog standot. Néha csinálom és lehet vele keresni kicsit. Kiállsz a déli közeli Chilli Dogshoz és árulot a cuccot. RPvel megcsinálod és aki odamegy eladod.
Tetszetős ötlet köszi 😁 lehet még konkurencia leszek egy másik stand nál 🤣

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.