Ki milyen kocsit ajánlana farmozásra

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lacits200

Barangoló
2021. 04. 05.
125
55
V4 karakter
Jax Daluchi
V2 karakter
Jonson Jax
Sziasztok. Gondolkoztam egy picit de nem jutottam döntésre, jelenleg melyik kocsi a legjobb farmozásra? Itt értem a gyorsaság, kezelhetőség stb, akár egyedi tuningokkal szerelve. Akinek van bármilyen tapasztalata kérem jelezzen, mert kocsi vásárlás előtt állok!

Lacits200

Barangoló
2021. 04. 05.
125
55
V4 karakter
Jax Daluchi
V2 karakter
Jonson Jax
Legyen az összeg 23 millió$ de ez számot tevő szerintem, mivel jöhet olcsóbb drágább egyaránt. Nem pont a drágára hajtok, hanem ami normálisan bírja a futott vinni

Goolem

Pötyögtető
2021. 05. 22.
513
712
V4 karakter
Avram Pešić
LV karakter
Kennin Boone
Szevasz, Ford F-150 Raptor ajánlom mint farmos kocsi mivel eléggé jó handlingje lett V4 óta, de ha olcsóbb megoldás is kell akkor tapasztalatból beszélek akkor BMW 5 series e60 ajánlom neked. Mind a kettő kocsiból van olcsóbb és drágább változat.

• Tetszik
Reactions: Lacits200

Lacits200

Barangoló
2021. 04. 05.
125
55
V4 karakter
Jax Daluchi
V2 karakter
Jonson Jax
Szevasz, Ford F-150 Raptor ajánlom mint farmos kocsi mivel eléggé jó handlingje lett V4 óta, de ha olcsóbb megoldás is kell akkor tapasztalatból beszélek akkor BMW 5 series e60 ajánlom neked. Mind a kettő kocsiból van olcsóbb és drágább változat.
Köszönöm szépen! Én is a raptor nézegetem nagyon, de sajnos annyira el vannak szállva az árak vele hogy inkább azzal várok.

sajtos

Zöldfülű
2019. 01. 10.
222
289
25
V4 karakter
Szegedi Richard
X5 sem rossz egyébként, egyedül arra kell figyelni, hogy ne vegyél be nagyon nagy sebeséggel kanyart.

• Tetszik

Buntii

Barangoló
2020. 12. 21.
137
465
V4 karakter
Casey_Olson 🇨🇦
LV karakter
Reno_Dorsey 🇺🇸
A Jeep Wrangler-nek nagyon beteg a futóműve, és egész jó sebességet tud. Legalábbis farmozni amit tud, pont elég. Ahogy hallom van annyi pénzed, hogy másra meg tudjál venni másik autót.

Lacits200

Barangoló
2021. 04. 05.
125
55
V4 karakter
Jax Daluchi
V2 karakter
Jonson Jax
A Jeep Wrangler-nek nagyon beteg a futóműve, és egész jó sebességet tud. Legalábbis farmozni amit tud, pont elég. Ahogy hallom van annyi pénzed, hogy másra meg tudjál venni másik autót.
Futoval kB mennyit tud végsebességbe? Jelenleg már vettem raptort, de kíváncsi vagyok hogy mi mennyit tud, régen tudtam de mostanában nem

Widewick

Újonc
2023. 08. 07.
28
28
V4 karakter
Arshad Islam
Az én 6 venomos wranglerem végsebessége futóval olyan 143 km/h körül van, ha jól emlékszem.

• Tetszik
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.