Khasam Vazirov - Drystan Thomson [Speedy]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bloom

exGA[4]
Támogató
2020. 01. 11.
35
26
V4 karakter
Eugen Grau
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Khasam Vazirov

Panaszra tett személy InGame neve:
Drystan Thomson

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP

A történet a következő: Én, és Drystan Thomson feltehetőleg IC barátja ( Dom Drexler ) összeütköztünk. Ennek eredménye egy IC szóváltás lett, ami verekedésbe torkollott. A csetepaté közben kiérkezett a rendőrség, akik csillapították a kedélyeket, és megpróbálták rendezni a történteket. A rendőri beavatkozás végeztével megérkezett Dom Drexler barátja, Drystan Thomson, akinek mindenképpen szándékában állt velem szembeszállni IC, egy verekedés formájában. Mivel a karakteremet nem tudta sehogyan sem animba verni, köszönhetően annak hogy a GTA San Andreas játék alap mechanikáját használva védekeztem, ezzel ütéseit hárítva, Drystan úgy érezte, jobb lesz ha fegyvert ránt, mert olyan nem létezik hogy nem győztesen jön ki a szituációból. Fegyverrel a kezében futásra szeretett volna kényszeríteni engem, egy-két komment után meg is kezdtem a helyszín elhagyását, viszont neki ez nem volt elég, úgy döntött inkább belém lő egyet, hátha elvérzek és meghalok, majd elhajtott. Ennek az egész szituációnak a realitását kérdőjelezném meg ezzel a panaszkönyvel. Semmiféle fenyegetést nem jelentett rá az én karakterem, mégis úgy érezte kötelezően belém kell egyet lőjön, csak azért hogy ,,megmondja" a tutit. Megjegyzésben csatolom a Dom Drexler-el történt balesettől egészen a lövésig történteket log formájában.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Log: https://armin.kim/seepaste/NKdd Videó: https://streamable.com/kezyic

Megjegyzés:
Drystan lelépett a történtek után, ezért nyílt a panaszkönyv.

• Tetszik
Reactions: Dazan és Browniee

Puszedli73

Újonc
2020. 03. 14.
51
114
V4 karakter
Drysten Thomson
LV karakter
Nincs
V2 karakter
Nincs
Csáó, kaptam egy SMS-t, hogy menjek oda. Kiérkezve a helyszínre is szóváltás következett, csak kezdted vele. Konkrétan te egy buggot használtál ki, folyamatosan vertelek, rugtalak földön. Ha az RP kereteit nézed, RP-zni szerettél volna, miért nem nyomtál egy /me-t, hogy elesel, bármit. Megvártad mig addig verlek a földön ameddig a karakterem elfárad aztán ütöttél te. Aztán pár rész kimaradt felőlled, 3x szóltam fegyvert rádfogva, hogy távolodj el, menj el. Te folytattad, folyamatosan visszaszóltál, visszadumáltál, miközben a fegyver a fejednél volt. Kicsi idő múlva elindultál, fegyvert fogva rád is hülyeségeket beszéltél, pofáztál. Kaptad a lővést aztán elmentem a helyszínről, egyenenesen a házamig. Vártam kicsi időt nem jött se admin, rendőrség se ezért leléptem mivel mennem kellett. Csinált a haverom egy telefonos felvételt, nem volt idelye, nem is érti elindítani a képernyőfelvételt a laptopon. Csatolnék pár képet az üggyel kapcsolatban és akkor csatolnám azt is mikor több percen keresztül verlek és konkrétan nem RP-zel semmit, animba se esel. Itt vannak a képek: . A képeken látszódik tisztán, konkrétan több idő is eltelik tartom rád a fegyvert, te végig pofázol. Ha a realitást nézzük, IRL semmiképp nem fogsz te pofázni úgy, hogy egy fegyver van nyomva az arcodba. Visszatérve erre az egészre, hogy elmenekültem, leléptem a szerverről nem menekülök el a tetteimtől, válallom a felellőséget. És utoljára mondván, ütlek a földön több percen keresztül és semmi reakció, semmi? Még mikor a karakterem elfáradt hecceltél, hogy punci vagyok. Fegyverrátásom pedig elfáradásomnál volt, mivel kihasználtad azt, hogy elfárad a karakterem és elkezdtél ütni. UI: Miért nem csatoltál a teljes verekedésről egy videót?
Itt van a telefonnal készített videó, ahol tisztán látszik, hogy több ütést beviszek, ruglak és nem sebződsz. Aztán időközönként abba hagyom, helyet hagyva neked felállni, RP-zni viszont te folytattad, hecceltél.

• Vicces
Reactions: milann2nel

Speedy.

Hát ide meg mit?
2023. 06. 12.
86
140
V4 karakter
Martin Vogler
Miután fegyvert fogtak rád miért kezdtél el visszabeszélni Khasam Vazirov?

• Tetszik
Reactions: _Foxii_

Bloom

exGA[4]
Támogató
2020. 01. 11.
35
26
V4 karakter
Eugen Grau
Konkrétan te egy buggot használtál ki, folyamatosan vertelek, rugtalak földön. Ha az RP kereteit nézed, RP-zni szerettél volna, miért nem nyomtál egy /me-t, hogy elesel, bármit.
Erre nem tudok mit mondani, a te szemszögedből lehet úgy látszott hogy a földön vagyok és rúgsz, de az én szemszögemből nem ez látszott, csak a védekezés gombot tartottam. Tudtommal ez nem bug / bug kihasználás, ( a szabályzat nem említi ), így efelől nem tudom mire akarsz kilyukadni.
3x szóltam fegyvert rádfogva, hogy távolodj el, menj el. Te folytattad, folyamatosan visszaszóltál, visszadumáltál, miközben a fegyver a fejednél volt.

Amikor fegyvert rántottál, még volt bennem annyi mersz, hogy odaszóljak egyet, nem hinném hogy minden egyes szituációban az az egyetlen egy út, hogy ha fegyvert lát valaki, abban a pillanatban fülét farkát be hell húznia, egy mukkot sem szólva tenni amit parancsolnak. Elvégre szerepjátékról van szó, és szerintem még annak keretein belül tartottam magam. Más tészta lenne, ha a fegyver láttán még kedvem támadna verekedni egyet.
Ez nem azt jelenti hogy nem féltem a karakterem életét, hiszen ugyancsak eleget tettem a kérésednek, és ezt ki is emelném.
Lehet illettelek egy két szóval közben, de fél perc sem telt el, és már a másik irányba meneteltem, hiszen fegyver van nálad. Ezek után miféle fenyegetést jelentettem rád, ami megigényelte azt hogy belém lőjj egyet? Ezzel próbáltál semlegesíteni, vagy mi? Nem igazán értem.

A verekedésre visszatérve pedig, ha valóban az lett volna a célom hogy veled verekedjek, akkor nem csak néha ütöttem volna beléd egyet kettőt, szerintem teljesen érzékelhető az egész szituáción az, hogy nincs kedvem ebben részt venni. Amikor egy helyben álltál, külön megkérdeztem tőled IC, ahelyett hogy lerohantalak volna:
[2023-07-31 14:31:02] [Output] : Khasam Vazirov mondja: Nem unod?

Kiérkezve a helyszínre is szóváltás következett, csak kezdted vele.

A következő sorokból pedig nem úgy tűnik számomra, mintha én lennék az aki minden áron ki akarja provokálni a konfliktust...

[2023-07-31 14:26:10] [Output] : Khasam Vazirov mondja: Telibe nekem szaladt a kocsival.
[2023-07-31 14:26:14] [Output] : Khasam Vazirov mondja: Aztán megtámadott.
[2023-07-31 14:26:18] [Output] : Dom Drexler mondja: Menny a kurva anyádba.
[2023-07-31 14:26:20] [Output] : Khasam Vazirov mondja: Én pedig vissza ütöttem.
[2023-07-31 14:26:23] [Output] : [SeeMTA - AdminDuty]: Smoke adminszolgálatba lépett.
[2023-07-31 14:26:24] [Output] : [SeeMTA - AdminDuty]: Smoke kilépett az adminszolgálatból.
[2023-07-31 14:26:26] [Output] : Drystan Thomson mondja: És?
[2023-07-31 14:26:27] [Output] : Khasam Vazirov mondja: Szóval szólj neki hogy állítsa le magát.
[2023-07-31 14:26:31] [Output] : Drystan Thomson mondja: Miért nem játszátok le?
[2023-07-31 14:26:35] [Output] : Drystan Thomson mondja: Puha pöcs vagy.
[2023-07-31 14:26:38] [Output] : Drystan Thomson mondja: Játszátok le ketten.

Aztán pár rész kimaradt felőlled

Végezetül pedig, ha bármit rejtegetni / eltussolni akartam volna a szituációt tekintve, akkor nem csatoltam volna oda egy TELJES logot, még arról a szituációról is, amihez neked közöd sem volt. ( A Dom Drexler-el történtekre gondolok. )

Kérdésem továbbra is az marad, hogy miért volt szükség arra hogy belém lőjj.

Fegyverrátásom pedig elfáradásomnál volt, mivel kihasználtad azt, hogy elfárad a karakterem és elkezdtél ütni.

Ez pedig nettó hazugság, hiszen külön megálltál csak azért, hogy elővehesd a fegyvered, nem azért vetted elő mert én ütöttelek téged.

[2023-07-31 14:31:02] [Output] : Khasam Vazirov mondja: Nem unod?
[2023-07-31 14:31:14] [Output] : Drystan Thomson mondja: Tudod mi a helyzet?
[2023-07-31 14:31:17] [Output] : Khasam Vazirov mondja: Na?
[2023-07-31 14:31:18] [Output] : Drystan Thomson mondja: Most futni fogsz.
[2023-07-31 14:31:32] [Output] : Khasam Vazirov mondja: Mert?
[2023-07-31 14:31:34] [Output] : [LOW] *A póló alatt elhelyezkedő fegyver a kezében. ((Drystan Thomson))
[2023-07-31 14:31:34] [Output] : *** Drystan Thomson elővett egy fegyvert (Colt 45).

Utoljára szerkesztve:

Bloom

exGA[4]
Támogató
2020. 01. 11.
35
26
V4 karakter
Eugen Grau
A Kérdésemre nem vállaszoltál.

Fentebb kitértem arra a részre is,
Csak ismételni tudom, szerintem nem kötelező minden egyes alkalommal a megszokott norma - ( ha nevezhető annak, hiszen embere válogatja, nem mellesleg az adott szituációtól is függ hogyan reagál/reagálhat le egy adott helyzetet ) szerint cselekedni.
Beszóltam neki? - Igen
Hősködtem ezzel? Nem hinném. Nem ellenkeztem, elhagytam a helyszínt. Egy összetűzés közepette természetes hogy a két szembenálló fél között valamiféle verbális konfliktus tör ki, ahogyan itt is. Viszont a fegyver láttán kihátráltam a helyzetből, ergó fontosabbnak tartottam a karakterem életét, mintsem hogy tovább veszekedjek.

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: LucasLV és Fregox

Speedy.

Hát ide meg mit?
2023. 06. 12.
86
140
V4 karakter
Martin Vogler
Így átolvasva és átgondolva ezt az egészet szerintem itt nem Drystan Thomson a hibás itt a hibás te lennél ugyan is az, hogy fegyver van rádtartva és te még beszólogatsz meg visszafeleselsz ezzel a karakteredet vitted veszélybe. Panaszod jogtalan de máskor ne történjen ilyen most szankciót nem osztok.

• Tetszik
Reactions: LeviR
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.