A lelövés főbb érveire kitérnék azért pár mondatban.
Lényegében röviden és tömören azért lőtted le Khaleb-et, mert ő lehúzott téged pénzzel, véleményed szerint szándékosan szivatott ezzel az egészhez.
Privátban hozzátetted ehhez, hogy milyen priuszai vannak a karakterednek illetve hogy bandatag vagy.
Amennyiben nem az lett volna ebből a szituációból, hogy agyonlövöd az embert, hanem mondjuk akár csak megvered, megfenyegeted a fegyvereddel, akkor azt tudnám mondani, hogy helytálló lenne erre hivatkozni. Nyilván ezzel nem azt mondom, hogy minden félresikerült üzlet/átverés után az a norma, hogy szétverjük a másikat.
Ezt sokkal kreatívabban, más módszerekkel is el lehetett volna intézni ic, nem kellett volna fölöslegesen lövöldözni.
Az, hogy anyagi kárt okozott neked az korántsem indok arra, hogy megöld a másikat, történjen ez bármilyen félreeső helyen is.
Csak gondolj bele ebbe az egészbe. Ha ez elfogadott lenne akkor minden cserbenhagyásnál jönne az, hogy a játékosok önfejűen mennek és sorra gyilkolják le egymást amiért a másik nem volt hajlandó kifizetni az okozott kárt. Minden második utcán fej nélküli embereket látnál.
Megértem azt, hogy felhúztad magad Khaleb viselkedésén, szerintem sem volt túl korrekt ez, viszont ezt nem így kellett volna lereagálnod.
Tekintettel arra, hogy mostanság nem volt jailed illetve privátban és a logban látottak alapján látszik rajtad, hogy korrekt vagy így "csak" 90perc adminjailt kapsz DM miatt. Figyelj oda erre a jövőben, semmit nem érsz el vele ha fölöslegesen lövöldözöl.
Jogos a panasz, kiosztottam a jailt.