Khaleb Mckensy -- Qentin Reina [manuel]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Scythe

Újonc
2024. 04. 24.
15
10
V4 karakter
Khaleb Mckensy
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Khaleb Mckensy

Panaszra tett személy InGame neve:
Qentin Reina

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szerettem volna elcserelni a huracanom egy p1re. A kocsim levolt foglalva es felajanlotta hogy kifizeti. Amiutan az megtortent kivaltottam es meggondoltam magam. Azutan elmentem elkezdett kovetni es lelott. Azutan a kocsimat szetsorozta.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://fastupload.io/y64Gl59wchYMSsq/file

Megjegyzés:
Csak par ora utan tudtam szolni adminnak mivel kellett menjek

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Vicces
Reactions: Reina. és Reinaa's

Reinaa's

Újonc
2024. 04. 15.
14
31
V4 karakter
Jaaz Hendrix
LV karakter
-×-
V2 karakter
-×-
Cső.
Dobtál egy SMS-t, hogy cserélem e a P1-et egy Huracan-ra?! Megbeszéltünk egy személyes találkozót (elég fura volt mert kérted, hogy szendvicset is vigyek neked 😆).
Itt már gyanús volt a dolog, de elmentem. Kérted, hogy lassan guruljak a P1-el mert kíváncsi vagy, hogy hogy megy. Mivel Lvl 4-es vagy és van egy lambód, amit én nem tudtam (nagyon kevés ember jár lvl 4en full egyedis lambóval - ezt egy SA megnézhetné, ugyan hogy lett) ezért megkértelek a felesleges körök futása elkerülése végett, hogy home-ba fotózd le. 4 linket küldtél, egyik sem volt jó.
OOC -IC is mondtam engedjük el az egészet, menjünk a dolgunkra. Te erőltetted, hogy " varj mar ember" ( a stílusodba se álltam bele, de legyen akkor). Elvittelek lefoglaltakhoz, ahol jelezted hogy minuszba vagy.. 3x megkérdeztelek, hogy biztos mehet e (OOC-IC) mert akkor adok neked pénzt. Kiváltottad a kocsit, kértél adásvételit, majd belökted hogy viszlát. ( Arra ment ki a dolog, hogy hozzam ki a kocsiját, majd beflake-el, csak hogy a javarészt ooc beszéltünk, mert sus volt a dolog nekem.) Ezután menekülőre fogta defektes kerékkel, majd utolértem és fejbe kaptam. Ha kell logokat csatolok holnap délután. Arról, hogy szétszedtem a kocsidat, meg kérlek csatolj valamk bizonyítékot. Az, hogy fejbe lettél lőve meg tudd be annak, hogy nem fogod ooc szopatni a játékosokat, felesleges a süket duma, hogy "meggondoltam magam", a logokból tisztán látható, hogy nem állsz normálisan a szerverhez, ez ooc megnyílvánult.
A bíráló admin ezt vegye figyelembe.

manuel.

👍
2020. 12. 30.
257
1 152
tilted towers
V4 karakter
gus skoglund
Hali, én fogom bírálni.
Khaleb légyszíves küldd el a napi logodat, ha nem sikerül akkor megvárjuk Reina-tól.

Azt előre leszögezem, hogy amennyiben arra is ment ki ez az egész, hogy szivasson téged akkor sem fogsz önbíráskodni és lelőni őt emiatt.

• Fire
Reactions: ChrisMester

Reinaa's

Újonc
2024. 04. 15.
14
31
V4 karakter
Jaaz Hendrix
LV karakter
-×-
V2 karakter
-×-
Úgy vélem, ezzel, hogy anyagi kárt okozott nekem, egy csendesebb, nem forgalmas helyen kapott golyót- azzal nincs probléma. Sosem tudja az ember-kinek a pénztárcájába nyúl bele. ( De ahogy a bíráló admin látja, úgy lesz).

• Tetszik
Reactions: Reina. és Bugeye

Reinaa's

Újonc
2024. 04. 15.
14
31
V4 karakter
Jaaz Hendrix
LV karakter
-×-
V2 karakter
-×-
A logod eléjén lévő IC-n látható, mennyire veszel bármit komolyan- mennyire érzed a helyzeteknek a súlyát. Feleslegesen raboltad az időmet, húztad a pénzem, le lettél rendezve ic, ennyi.

Scythe

Újonc
2024. 04. 24.
15
10
V4 karakter
Khaleb Mckensy
Nem en voltam a hibas hogy neked 3 link nem ment. Mukodo linkek voltak. Erre te felkapod a vizet

Reinaa's

Újonc
2024. 04. 15.
14
31
V4 karakter
Jaaz Hendrix
LV karakter
-×-
V2 karakter
-×-
Nem en voltam a hibas hogy neked 3 link nem ment. Mukodo linkek voltak. Erre te felkapod a vizet
Nem kaptam fel a vizet, szimplán beparáztál, hogy nem lesz kit behúznod , ezért ooc kb mindent megtettél, hogy "Bízzak benned"--> Lambó ki legyen hozva. Pontosan jól tudod, hogy egy undorító- gusztustalan húzás volt tőled ott a gép mögött :) Továbbra id tartom a véleményem, jogosan lőttelek le.

Scythe

Újonc
2024. 04. 24.
15
10
V4 karakter
Khaleb Mckensy
Nem akartam behuzni senkit szimplan meggondoltam magam. Itt 30 ezer dollarol van szo es en nem kertelek meg hogy fizesd ki hanem te ajanlottad fel ami a logban is latszik.
[2024-04-25 19:02:32] [Output] : Qentin Reina: (( A-a, de tudod mit - elviszlek lefoglaltak, hozd ki a kocsit, majd meglátjuk ott. ))
[2024-04-25 19:02:42] [Output] : Khaleb Mckensy: (( -10k ba vagyok ))
[2024-04-25 19:03:11] [Output] : Qentin Reina: (( ha valahogy mégsincs ott a kocsi,- mégsincs lambó, akkor az ooc hazudás, non-nak minősül. ))

Reinaa's

Újonc
2024. 04. 15.
14
31
V4 karakter
Jaaz Hendrix
LV karakter
-×-
V2 karakter
-×-
Ha szimplán meggondoltad magad, miért kell gerinctelen módon viselkedni, majd panaszt tenni ha veled is így viselkednek? Gondolkodni szoktál, mielőtt cselekszel?

• Menő
Reactions: Márk44

Scythe

Újonc
2024. 04. 24.
15
10
V4 karakter
Khaleb Mckensy
nemhiszem hogy az en "gerinctelen" viselkedesem osszealllithato a te gerinctelen viselkedeseddel.

manuel.

👍
2020. 12. 30.
257
1 152
tilted towers
V4 karakter
gus skoglund
A lelövés főbb érveire kitérnék azért pár mondatban.

Lényegében röviden és tömören azért lőtted le Khaleb-et, mert ő lehúzott téged pénzzel, véleményed szerint szándékosan szivatott ezzel az egészhez.
Privátban hozzátetted ehhez, hogy milyen priuszai vannak a karakterednek illetve hogy bandatag vagy.
Amennyiben nem az lett volna ebből a szituációból, hogy agyonlövöd az embert, hanem mondjuk akár csak megvered, megfenyegeted a fegyvereddel, akkor azt tudnám mondani, hogy helytálló lenne erre hivatkozni. Nyilván ezzel nem azt mondom, hogy minden félresikerült üzlet/átverés után az a norma, hogy szétverjük a másikat.
Ezt sokkal kreatívabban, más módszerekkel is el lehetett volna intézni ic, nem kellett volna fölöslegesen lövöldözni.

Az, hogy anyagi kárt okozott neked az korántsem indok arra, hogy megöld a másikat, történjen ez bármilyen félreeső helyen is.
Csak gondolj bele ebbe az egészbe. Ha ez elfogadott lenne akkor minden cserbenhagyásnál jönne az, hogy a játékosok önfejűen mennek és sorra gyilkolják le egymást amiért a másik nem volt hajlandó kifizetni az okozott kárt. Minden második utcán fej nélküli embereket látnál.
Megértem azt, hogy felhúztad magad Khaleb viselkedésén, szerintem sem volt túl korrekt ez, viszont ezt nem így kellett volna lereagálnod.

Tekintettel arra, hogy mostanság nem volt jailed illetve privátban és a logban látottak alapján látszik rajtad, hogy korrekt vagy így "csak" 90perc adminjailt kapsz DM miatt. Figyelj oda erre a jövőben, semmit nem érsz el vele ha fölöslegesen lövöldözöl.

Jogos a panasz, kiosztottam a jailt.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.