Kezdők megkülönböztetése a szerveren.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Somorai

Újonc
2024. 04. 07.
45
63
Dortmund 🖤💛
V4 karakter
kione perkins ⚜️
Csao,

Hozok megint egy ötletet, a minap jutott eszembe, ami nem más lenne, hogy a LVL 4 alatti, tehát nemrég regisztrált, kezdő játékosok meg legyenek valamilyen módon különböztetve a többiektől.
Mondanom sem kell, hogy roppant idegesítő tud lenni, mikor nem nézed valakinek a szintjét és úgy ticketeled meg, másnap meg jön a PK,
Illetve illegál részről a rablásos dolog is biztos idegörlő.

Úgy tudnám elképzelni, hogy mondjuk a nevük mellett lenne egy [Kezdő] felirat, vagy akár egy [K] betű.
De szerintem az is szimplán elég lenne, ha mondjuk a nevük nem fehér lenne, hanem eltérő színű, mondjuk szürkés. Csak annyira, hogy észre lehessen venni, hogy kezdő az illető.

Gondolatok?

Csao.

2021. 12. 04.
102
1 304
V4 karakter
Tikus Jebakan
LV karakter
Lou Diddy
Helo ! Én szerintem elég gázos lenne ha a kezdö játékosokat meg különböztetnék a játékosok például direkt le huznák öket mert ott a KEZDÖ a neve mellett meg ilyenek.. ez nem jo ötlet mert akor le huznák a kezdöket meg ölnék öket és le lépnének így ki HALNA a szero. NEM TÁMOGATOM

iambarnee

jobb láb a gázon, bal láb a jobbon
SzerverAdmin
v4
2022. 10. 06.
129
362
transylvania
www.bmw.com
V4 karakter
Yannick de Vries
hali, semmibe nem telik lekérdezni, hogy ki hányas szintű. Lustaságra nem lesz script írva, ez el lett mondva már fk fejlesztéseknél is.

• Menő
Reactions: areyousure

LucasLV

Írnok deák
Támogató
2020. 05. 25.
664
1 025
Győr
LV karakter
Lucas Saliven
V2 karakter
Lucas Saliven
3mp se beírni a /lvl parancsot.

aSoma

Barangoló
Támogató
2020. 08. 01.
105
121
21
Baja
V4 karakter
Tad Crenshaw🇺🇸
Hello!

Én is feleslegesnek tartom az ötletet. Az elmondottak alapján kb ugyanezt tudom mondani. Meg egy kicsit furán nézne ki a See szerverein,
eléggé illúzióromboló (szerintem). Az ötletedet nem támogatom!

paul.

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
283
518
22
Pécs
V4 karakter
gojko.gal
Szerintem nem olyan nehéz beírni, hogy /lvl id …

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.