KevNetIT igénylése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

KevNetIT

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
200
152
24
Esztergom
V4 karakter
Kevin Weyl

K-pszerkeszt-log.gif

< Neved >

KevNeIT

< Kép mérete(lehetőleg pixelben, vagy centiméterben) >

Elsőként maradjunk annál ami nektek a legkönyebb, utána ha jól sikerül akkor lehet megcsinálni több méretben. Az elején felesleges több méretben megcsinálni, amíg nem tökéletes

<
Elképzelésed a képről részletesen kifejtve >

A kép szerepe egy logo, esetleges profilkép lenne, nem ide See fórumra, szóval nincs köze most az MTA-hoz. Készítettem egy mintát Paintben, hogy hogyan is kellene kinéznie. természetesen paint, csupán az alakja fontos. Leírtam a képek mellé pár magyarázatot is, hogy mi az aminek !Kötelezően! így kell szerepelnie, tehát ebben sok eltérés nem lehet. A %-os átmenetek, a részek vastagsága, ezeknek lehetőleg a megadottnak kell lenniük.

-Amiről talán nem írtam, hogy a külső sarkok is lekerekítettek legyenek, de ne tulságosan, éppen csak annyira, hogy ne szögletes legyen, illetve itt is tartsuk az arányokat, tehát az I betűnél a külső szegélynek nagyobb a lekerekítése értelem szerűen, mint például az I betűhöz kapcsolódó K betű narancs szegélyének a lekerekítése.
-A képen megtalálhatóak a 2 db színkód is a narancssárgától semmilyen mértékben nem szabad eltérni (természetesen amikor az átmenet van ott értelemszerűen változik).
-A kék csupán csak egy viszonítási alap, aminek szintén ott a színkódja, de itt rátok van bízva, ha szerintetek egy más árnyalattal jobb lenne. Akár egy kis fehér árnyalatot belekeverve.
-Apropó fehér. Amit szintén nem írtam, a külső szegély ne fekete legyen, mint ahogy a mintán szerepel, hanem fehér legyen, de ne tiszta fehér, hanem az ezüst, a szürke és a fehér keveréke, tehát ott is egy apró árnyalat, amely akár kifele irányban halványodhat is!
-A hátteret rátok bízom, ami szerintetek passzol a színekhez. Ha lesz egy háttér nélküli változat is az sem gond.

Képek, hogy lássátok a mintát, illetve a megadott dolgokat, hogy mi mekkora legyen:
Minta, illetve a megadott kritériumok: https://imgur.com/a/JA8aCeB
Egy kis magyarázat, hogy a kép melyik része, mit is ábrázolna: https://imgur.com/a/tJNOVIV

< Színek(színkóddal mellékelve), betűtípusok >

Narancs: #FFA500 (Fontos tartani!)
Kék: 4A8ED1 (Fentebb részletezve.)

< Megjegyzés >

Nem tudom, hogy mennyire szoktatok komplex munkákat kapni, de lehet, hogy ez most nem épp a legegyszerűbb, ugyanis elég sok apróságra kell figyelni, ugye a különböző méretek miatt. Illetve az arányok miatt, ami méretektől (különböző helyektől) függően más-más méretet kíván (lásd: narancs szegély), sok kicsi apróság ami megkavarja a képet. Szóval ha bármi kérdésetek van nyugodtan írjátok meg itt, vagy akár privátban is, próbálok segíteni.

Próbáltam mindent a lehető legjobban kifejteni, ezért is lett ilyen hosszú, tehát nem 0-ról kell kitalálnotok valamit.

WHOAMI

Újonc
2019. 05. 02.
37
75
V4 karakter
Ryan Reed
Csáó!
Jelenleg itt tartok, nincs még kész, sötétebb kék színt jobbnak találtam, de ha nem tetszik megcsinálom a te általad leírt színkóddal. Egyedül a %-os átmeneti dolgot nem teljesen értem, a narancs szegély színátmentes legyen minden betű találkozásakor? Egyébként a logó többi része rendben van?

Y0K4BTZ.png

• Tetszik
Reactions: KevNetIT

KevNetIT

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
200
152
24
Esztergom
V4 karakter
Kevin Weyl
Hali!
Maradjunk szerintem a világosabb kéknél.
A % os dolog arra vonatkozik, hogy meddig legyen arányosan a tiszta narancs, utána pedig egy átmemet a kékbe. Azért is van ugye százalék mert nem ugyanolyan vastag az I betű mint a T betű szára. Tehát az I betűnél ezzel az aránnyal vastagabb is a narancs szegély. Illetve kifele is a fehéres szegély halványodjon, tehát ne tiszta fehér legyen, mondhatjuk úgy is, hogy a narancs szegély külső része mint egy LED csíkhoz hasonlító szegély, ugye mert annak olyan a fénye vagy színe, ami kifelé fehéredik (most jobb példát nem tudtam sry) tehát ne egy vastag fehér szegély legyen. Nekem Paintben azért van szegély, mert ilyen lett a minta, de amúgy nem kell ilyen vastag :)
A T betű szára legyen hosszabb jobb felül. A mostani duplája. A szára legyen közelebb a bal oldalihoz (I betűhöz)
A K betű szárai összeérjenek, tehát mint egy fejjel lefele V betű.

Ha bármi kérdés van nyugodtan írj és megpróbálom máshogy megfogalmazni.
Köszi!!!

KevNetIT

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
200
152
24
Esztergom
V4 karakter
Kevin Weyl
Szia!
A narancs szegély legyen jóval nagyobb, tehát a vastagsághoz arányosan, amiket % ban írtam, mert így semmi átmenet nem látszik.
(Tehát, hogy az I berűnél vastagabb legyen a szegély, mert maga az I betű is vastagabb)
De egységesen mindehol növelni kell még a vastagságán mert sehol nem éri el % ot amit a mintán írtam.
A fehér rendben lesz így.
Illetve K betű lefelé néző szárai legyenek hosszabbak.
Ha ezek még meglesznek akkor már jó lesz.
Méretek amiben majd szeretném (pixel):
184x184
256x256
400x400
800x800

Illetve kellene 1920x1080 as képben, középre igazítva.

Nagyon szépen köszönöm a munkádat! :)

WHOAMI

Újonc
2019. 05. 02.
37
75
V4 karakter
Ryan Reed
Sajnos ezt a naracssárga szegély arányosan növekedés /csökkensésre még nem jöttem rá ,hogyan kellene megoldani de rajtavagyok, lehet addigra más is megpróbálkozik vele!
8DEGkx9.png

Utoljára szerkesztve:

KevNetIT

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
200
152
24
Esztergom
V4 karakter
Kevin Weyl
Így formára mostmár teljesen jó.
A narancs szegély meg igazából ha ráközelítek akkor látszik, hogy megvan az átmenet. Szóval ha nem is tudod az átmenetet növelni, akkor is rendben van.
Csupán még annyi, hogy maga a narancs szegély legyen egy kicsit vastagabb és jó is lesz úgy :)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.