< Neved >
KevNeIT
< Kép mérete(lehetőleg pixelben, vagy centiméterben) >
Elsőként maradjunk annál ami nektek a legkönyebb, utána ha jól sikerül akkor lehet megcsinálni több méretben. Az elején felesleges több méretben megcsinálni, amíg nem tökéletes
< Elképzelésed a képről részletesen kifejtve >
A kép szerepe egy logo, esetleges profilkép lenne, nem ide See fórumra, szóval nincs köze most az MTA-hoz. Készítettem egy mintát Paintben, hogy hogyan is kellene kinéznie. természetesen paint, csupán az alakja fontos. Leírtam a képek mellé pár magyarázatot is, hogy mi az aminek !Kötelezően! így kell szerepelnie, tehát ebben sok eltérés nem lehet. A %-os átmenetek, a részek vastagsága, ezeknek lehetőleg a megadottnak kell lenniük.
-Amiről talán nem írtam, hogy a külső sarkok is lekerekítettek legyenek, de ne tulságosan, éppen csak annyira, hogy ne szögletes legyen, illetve itt is tartsuk az arányokat, tehát az I betűnél a külső szegélynek nagyobb a lekerekítése értelem szerűen, mint például az I betűhöz kapcsolódó K betű narancs szegélyének a lekerekítése.
-A képen megtalálhatóak a 2 db színkód is a narancssárgától semmilyen mértékben nem szabad eltérni (természetesen amikor az átmenet van ott értelemszerűen változik).
-A kék csupán csak egy viszonítási alap, aminek szintén ott a színkódja, de itt rátok van bízva, ha szerintetek egy más árnyalattal jobb lenne. Akár egy kis fehér árnyalatot belekeverve.
-Apropó fehér. Amit szintén nem írtam, a külső szegély ne fekete legyen, mint ahogy a mintán szerepel, hanem fehér legyen, de ne tiszta fehér, hanem az ezüst, a szürke és a fehér keveréke, tehát ott is egy apró árnyalat, amely akár kifele irányban halványodhat is!
-A hátteret rátok bízom, ami szerintetek passzol a színekhez. Ha lesz egy háttér nélküli változat is az sem gond.
Képek, hogy lássátok a mintát, illetve a megadott dolgokat, hogy mi mekkora legyen:
Minta, illetve a megadott kritériumok: https://imgur.com/a/JA8aCeB
Egy kis magyarázat, hogy a kép melyik része, mit is ábrázolna: https://imgur.com/a/tJNOVIV
< Színek(színkóddal mellékelve), betűtípusok >
Narancs: #FFA500 (Fontos tartani!)
Kék: 4A8ED1 (Fentebb részletezve.)
< Megjegyzés >
Nem tudom, hogy mennyire szoktatok komplex munkákat kapni, de lehet, hogy ez most nem épp a legegyszerűbb, ugyanis elég sok apróságra kell figyelni, ugye a különböző méretek miatt. Illetve az arányok miatt, ami méretektől (különböző helyektől) függően más-más méretet kíván (lásd: narancs szegély), sok kicsi apróság ami megkavarja a képet. Szóval ha bármi kérdésetek van nyugodtan írjátok meg itt, vagy akár privátban is, próbálok segíteni.
Próbáltam mindent a lehető legjobban kifejteni, ezért is lett ilyen hosszú, tehát nem 0-ról kell kitalálnotok valamit.