- 2019. 01. 10.
- 8
- 1
- V4 karakter
- Frederico Ricci
- LV karakter
- Kevin Jordan
- V2 karakter
- Kevin Spilner
Jelentkezési lap
Mi a neved és Hány éves vagy?
<< Haraszin Kevin a nevem és most leszek 19 éves. >>
Jelenlegi Játszott perc?
<< Jelenleg 30000 játszott percem van. >>
Account ID?
<< 126943 >>
Mi az SGH feladata?
<< Segítsen azoknak a játékosoknak akik valamilyen kérdésre nem tudják a választ. >>
Miért Szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretek segíteni kezdő játékosoknak és késöbb admin szeretnék lenni. >>
Miért pont téged válaszunk?
<< Nagyon kommunikatív vagyok és megértő és elég jól ismerem a szervert és szívesen segítek bárkinek aki nem tud valamit. >>
Mennyi időt tudsz forditani az SGH-ra?
<< Naponta 3-4 óra. Hétvégén 5-6 óra. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen voltam kétszer is kibannolva a szerverről. https://imgur.com/JKXTXDk >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen volt több admin jailem is, de nagy része a kezdő korszakomban volt amikor még nem nagyon tudtam mit és hogyan kell csinálni. https://imgur.com/JKXTXDk >>
Írj 3-3db negatív és pozítiv tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Kommunikatív vagyok, Magabiztos vagyok, Kitartó vagyok. Negatív: Néha ideges, Nagy szájú vagyok, Hirtelen haragú vagyok. >>
Szeretnél késöbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)?
<< Szeretnék a késöbbiekben admin is lenni, mert szeretem az adminügyeket és a végkimenetelüket is, mert nagyon színes dolgokat lehet kihozni belőlük főleg egy jó rp szituáció után. Azért szeretnék admin lenni, mert szeretnék segíteni a kezdőjátékosokon és megbüntetni azokat akik megszegik a szabályzatot úgy, hogy azok rontsák a többi játékos játékélményét. Eléggé tetszik az adminok munkája ahogy elintézik az ügyeket. Kiszeretném próbálni magam ebbe a feladatkörbe, mert szerintem elég jól menne. Nagyon sok szabadidőm van és úgy gondolom, hogy ezzel hasznosan eltölteném, mert tudok segíteni a játékosoknak. Minél jobb játékélményt szeretnék nyújtani a játékosoknak. >>
Mutass be egy választott munkát és magyarázd el hogy müködik?
<< Buszsofőr(Vidéki): Ez a munka nagyon hasznos a kezdőknek, mert nagyon egyszerű és könnyű is. A lényege az, hogy vársoházán tudod felvenni a munkát miután igényeltél érvényes személyigazolványt. El kell menned a buszállomásra ahol egy cp-be feltudod venni a munkajárművet, majd a térkép mutatja merre kell menned és minden buszmegállónál bele kell állnod egy cp-be és meg kell várnod ameddig felszállnak az utasok majd utána mehetsz a következő megállóhoz. Miután befejezted a munkát azután vissza kell menned az állomásra és le kell adnod a munkajárművet. >>
Egy kezdőnek melyik 3 helyszínt mutatnád be ami szerinted fontos hogy tudjon?
<< Városháza: Itt tudsz iratokat igényelni ami elég fontos a játékhoz mivel érvényes személyigazolvány kell a munka felvételéhez. Autósiskola: Itt tudsz jogosítványt csinálni. Déli benzinkút: A benzinkúton tudsz tankolni és egyéb fontos tárgyat vásárolni. >>
Ha egy játékos rád ír hogy adj fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Válaszom: Szia én nem vagyok adminisztrátor ezért nem tudok fixet adni neked, de ha van valami bizonyítékod, hogy bug miatt lett tk-s a járműved akkor írj xy ID-re és ő tud neked segíteni. >>
Szituáció kérdés következik, erre válaszolj legalább 3 mondatban:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia bebugoltam az autómba, segítenél?
<< Szia én nem tudok segíteni mivel nem vagyok Admin, de xy ID-nek írjál és ő kiszed a kocsidból. Máskor az ilyenek elkerülés miatt próbálj meg nem a kocsiba kilépni és akkor nem fog ez mégegyszer megtörténni. Legközelebb egyből egy adminnak írj ha ilyen problémád akad. >>[/CENTER]