- 2021. 03. 05.
- 57
- 141
- V4 karakter
- Kevin MacRay
- LV karakter
- Kevin MacRay
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Kevin a nevem (Kevin MacRay), jelenleg 16 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 38795 perccel rendelkezem, ez természetesen állandóan növekszik. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az esetlegesen fentálló kérdések megválaszolása, ezzel megsegítve az adminok munkáját. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Igazából már nagyon régóta szerettem volna jelentkezni SGH tagnak, de sajnos nem volt rá esélyem, most viszont van rá alkalmam.Szeretek az embereken segíteni, úgy gondolom hogy szereztem elég tapasztalatot már a szerveren ahhoz, hogy tudjak vele másoknak is segíteni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Kedves, barátságos személyiség vagyok.Szeretek csapatban dolgozni és strapabíró vagyok.Adott szituációkban meg tudom tartani a hidegvérem.Korán reggel és akár késő este is tudok a szerveren tartózkodni, sajnos én is átéltem már régen azt hogy korán reggel nem volt fent egy SGH tag sem és nem tudtam segítséget kérni. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< 5-6 órát naponta >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Egyszer voltam sajnos, még mindig jogtalannak tartom, de mivel később derült ki hogy van bizonyítékom ezért már az ucp-men rosszalkodik ez az 1 adminjail.A pk az egész szituációról:https://forum.see-game.com/index.php?threads/bella-ross-mxi.292221/ >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív:Tisztelettudó, csapatjátékos, törekvő Negatív:Szókimondó, maximalista ami néha idegesítő lehet, szigorú vagyok. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen szeretnék.Mindig is foglalkoztatott ez az egész téma.Amióta elkezdtem játszani a szerveren, azóta az volt a célom hogy én egyszer admin leszek.Érzek elegendő ambiciozúst, hogy el tudjam látni ezt a feladatkört.Szerintem egy nagyon érdekes feladat a szerver körében.Természetesen tudom, hogy nem könnyű adminnak lenni, de úgy gondolom hogy sikerülne teljesítenem, ha esetlegesen sikerülne a felvételem. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először is, felhívnám a TeamSpeak szerverre, mivel könnyebb lenne beszédben elmagyarázni neki az alapvető dolgokat.Ha esetlegesen nem tudná hogy kell fellépni vagy valamilyen hiba lenne, akkor is segítenék neki természetesen.Elmagyaráznám neki hogy ez egy RP (RolePlay) szerver, ami IRL alapokra épül.Elmondanám neki az alap rp fogalmakat, mi is az a /me /do /placedo stb. stb.Ez után kitérnék az Rp szabályokra, hogy mit jelent pl. MG,PG,DM,RK.Mindezek után elküldeném neki a szabályzatot, hogy nézze jó alaposan át. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Megmondanám neki hogy nem ez nem az én hatásköröm, keressen fel egy elérhető adminisztrátort elegendő bizonyítékkal. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szia!Ez nem az én hatásköröm, de ha a fegyver PP-zett és van róla bizonyítékod, hogy tényleg az, keress fel egy adminisztrátort.Ha nem PP-s akkor ez teljesen IC ügy. >>
Utoljára szerkesztve: