Kevin Hyatt - Ryan Venturas [bogi]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ervinj1

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 14.
305
1 421
Dunaújváros
V4 karakter
Felipe Hernandez
LV karakter
Farooq Ozdemir

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Kevin Hyatt

Panaszra tett személy InGame neve:
Ryan Venturas

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nonrp, undorító stílus.
Nonrp: Gantonon vagyunk kb 5-en, saját bandám területén, rp-zünk. Volt egy konfliktus egy sráccal, elzavartuk. A címben említett úriember ezt végig nézte az autójából, amire (képen is látható)úgy reagáltam, hogy belerúgtam egyet az autójába. Ahelyett hogy bármiféle rp feart mutatott volna több, saját bandája területét képviselő bandatag kapcsán, ő kiszállt és felkérdezett(képen is látható), erre én ütni kezdtem. Ő az rp-s reakció helyett inkább arrébb szaladt, fegyvert rántott és lőni kezdett, ami szerintem abszolút elfogadhatatlan. Régebben civil maffia indokkal több ember is kapott nem kicsi jaileket, szerintem ez is sorolható abba a kategóriába.

Undorító stílus: Bizonyítékoknál a log a ts beszélgetésről.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://postimg.cc/PPp2X7VT
https://textuploader.com/15oc6

Megjegyzés:
Időközben azt is hallottam hogy Ryan rp őr. Ha ez igaz akkor még érdekesebb a sztori.
Az esetnél ott volt: Drake Holloway, Rhaelyn Hines, Jerome Triplett, illetve a képen akiknek a neve látszik a chaten ők is tudnak igazolni.
E: Markussal már beszéltünk az ügyről, de mivel épp meeting van/ha olvasod akkor csak volt, így nem tudtuk nagyon intézni.

Ratutafa

Újonc
2019. 01. 10.
3
1
23
V4 karakter
Diontray Ross
Abszolút egyet értek. Ez teljes mértékben nonszensz, hogy 5 emberre fegyvert ránt.

Mower válasza:
Nem vagy megemlítve a panaszban. Figyelmeztetést osztok.
Megbeszélve.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Tetszik
Reactions: takroamedic

bogi

.different eyes see different things.
2019. 01. 10.
249
407
V4 karakter
Zoey Roux
LV karakter
Delfina Correa
Sziasztok!

A panaszt én fogom bírálni. Várom az érintett válaszát 24 órán belül.

• Imádom
Reactions: WANTEDV8

WANTEDV8

Újonc
2019. 01. 11.
58
6
24
V4 karakter
Ryan Venturas
Hellooo na akkor kezdjünk bele

Nem lett semmi admin ügy én meghaltam mert lelotek és itt abba is maradt az ic a többi ts en volt szóval semmit nem követtem el az hogy fegyvert rántottam az meg ic úgy nem tudhatom ic hogy bandások vagytok..
U. I Rp őr lennék jó is lenne de amilyen ucp van nem hiszem hogy lehetnék rpőr de te sokkal okosabb vagy ahogy látom és te jobban tudod
még annyi hogy hogy rpztem volna amikor kiszállátam és te egyszer elkeztél agyonverni..
Én amúgy máshogy hallottam ezt az ügyet hogy amit Markussal beszéltetek

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Mike

Ervinj1

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 14.
305
1 421
Dunaújváros
V4 karakter
Felipe Hernandez
LV karakter
Farooq Ozdemir
Nem lett adminugy mert az adminok konkretan nem ertek ra. Markus-nak is mondtam hogy viszem tovabb, mondta hogy oke. Te utana is irogattal a bunko stilusodban. Lehet tanacsosabb lenne a gtan toltott idot duhkezelesi es etika tanfolyamra forditani ezek utan. Azt meg hogy banda vagyunk nem tudhattad? Ugyan mar, hol el a karaktered, buborekban? Mo-n tudjuk comptonban melyik utca melyik bandahoz tartozik. Te a varosban laksz es ugy nem tudod, ne nevettess. Odajottel es akcioztal civilkent a helyi bandaval. Vicc.

WANTEDV8

Újonc
2019. 01. 11.
58
6
24
V4 karakter
Ryan Venturas
Hát örülök hogy viccesnek tartasz..
Szerintem eltudom dönteni hogy az időm mire akarom fordítani de ha tanácsra van szükségem felkereslek köszi szépen
A stílusom meg olyan amilyen bocs hogy nem tudok normálisan beszélni beszélni|írni egy olyan emberrel mint te vagy ?

Ervinj1

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 14.
305
1 421
Dunaújváros
V4 karakter
Felipe Hernandez
LV karakter
Farooq Ozdemir
Mint en? Ha a jatekon kivuli dolgokkal nem is jovunk kettonk kozul en legalabb tudok felmutatni valamit. ?

• Vicces

WANTEDV8

Újonc
2019. 01. 11.
58
6
24
V4 karakter
Ryan Venturas
Csak ezt tudod mondani mit mit tudsz felmutatni mire kell verned magad mond akkor

Ervinj1

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 14.
305
1 421
Dunaújváros
V4 karakter
Felipe Hernandez
LV karakter
Farooq Ozdemir
Amire te nem tudod, azt pedig mindenki tudja mi az, aki elolvassa a pk-t. ?

WANTEDV8

Újonc
2019. 01. 11.
58
6
24
V4 karakter
Ryan Venturas
Miért szerkesztetted át? Nem mered leírni? Hát kicsit többet értem el az életbe mint te de örülök hogy egy játékba kielégítő vágyaid vannak...

• Vicces
Reactions: takroamedic

Mower

╭⚈¬⚈╮
2019. 01. 09.
333
853
V4 karakter
Aage Nil
LV karakter
Abe Neal
Na elég lesz. Nem kell egymásnak esni egy pk alatt. Észérveket írjatok le innentől, vagy osztom a figyelmeztetést. Óvodában vagyunk?

• Tetszik
Reactions: WANTEDV8 és bogi

bogi

2019. 01. 10.
249
407
V4 karakter
Zoey Roux
LV karakter
Delfina Correa
Egy TS megbeszélés belefér?

• Imádom

bogi

2019. 01. 10.
249
407
V4 karakter
Zoey Roux
LV karakter
Delfina Correa
TS-en át lett beszélve. A panaszt következmények nélkül zárom.

Helyezhető.

• Imádom
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.