Kevin Hyatt- Adott ügy(ek)ben felelős rendvédelmi személyek.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ervinj1

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 14.
305
1 421
Dunaújváros
V4 karakter
Felipe Hernandez
LV karakter
Farooq Ozdemir

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Kevin Hyatt

Panaszra tett személy InGame neve:
Nincs konkrét személy. Azokat az embereket szeretném felelősségre vonni akik felelőseg a történésekért.

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nonrp, dm. Konkrét rendvédelmi frakciót sem tudok megnevezni.
Sztori: A Ganton Club-ot csináljuk ic, ott szoktunk bulit szervezni. Eddig ahány buli volt a rendvédelem annyiszor jött szétlőni minket, ritkán jogosan, általában pedig kitalált, irreális indokkal. Mivel a szerver nem irl, de arra alapszik nem gondolom hogy akár a nyomozó iroda, akár a terror elhárítás, vagy a rendőrség dolga lenne egy szórakozóhelyen történő konfliktusért kivezényelni az összes emberét, majd szétlőni a bent bulizó civileket. OOC is gáz amit csinálnak, ic pedig egyenesen elfogadhatatlan hogy egy rendet védeni hivatott szervezet civileket lő le amiért buliznak.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://postimg.cc/gallery/dil4ni6y/
Kill log.

Megjegyzés:
Sokadjára már unalmas hogy több órányi rp vész kárba pár ember dm vágya miatt két perc alatt. Teljes mértékben el vagyunk lehetetlenítve. Szeretném ha az ezért felelős emberek felelősségre lennének vonva.
E: Piru tagok, meg a civilek is ott voltak írhatnak hozzá.

Utoljára szerkesztve:

Gigi

#UnicornQueen
Támogató
2019. 01. 09.
43
27
22
V4 karakter
Lynn Buffon
Ott voltam a történteknél, bent a klubban. A történet a következő. Meg lett rendezve a buli, senki nem csinált semmit, a táncon és piáláson kívül. Kis idő múlva annyit lehet látni, hogy beözönlenek a TEK-esek. Civilek, Pirusok, akit értek, vagy fejbe lőtték, vagy sokkolták. Volt persze egy tegnapi story, amit tudnak a rendvédelmisek, de az nem azt jelenti, hogy folytatva lesz. Tudomásom szerint egy Deagle-re jöttek ki, szerintem teljesen szürreális az, hogy erre egy egész állomány kell. Főleg, hogy nem egy darab civil volt a klubba. Lehet, hogy jaj rosszkor voltak rossz helyen, de ez már szörnyű. Soha nem lehet egy normális RP-t össze rakni, mert mindenki le lesz a végén darálva. Sokan azt mondják, hogy alig van illegál frakció, persze, hogy nincsen, ha lélegezni nem hagyják az illegált.

Nándika

?legendary member
2019. 01. 10.
526
1 623
22
V4 karakter
Amari Tapp
Mivel ott voltam, és én is meghaltam (már sokadjára) más primitív indoka/indokai miatt, így hozzá szolnék. Néhány illegális szervezet ezért olyan amilyen, mert el vannak /lehetetlenítve/ ilyen szempontból. Azért mert valaki fel lett rakva a falra vagy akár meg is lett verve, és a pénzét is elvették tőle attól még szerintem nem kellene kijönnie a szerveren lévő összes rendvédelmisnek. Illetve, ha egy maroklőfegyver előkerül, akkor sem kellene értesíteni mindenkit, csak egy kis pisztolyról van szó nem fél Irakról. A szerveren ezért nem tud lassan kibontakozni semmilyen illegális szervezet.. Mert, ha már verekedés van vagy előkerül egy kés akár egy fegyver, akkor onnantól ott lesz legalább 3 razzia, és egész nap fel alá járkálnak a járőröző PDsek. El kéne gondolkozni a dolgokon egy kicsit.

Abdul

Barangoló
Támogató
2019. 01. 09.
111
45
28
Örményország
V4 karakter
Cardarion Baldwin
Én is ott voltam mint pirus tag ezért szólok hozzá. Ahogy Gigi és Ervin(Kevin Hyatt) is leírta igazából az egészet már. Szerintem is elfogadhatatlan az, hogy folyamatosan ilyen történik. A szerver tudomásom szerint RP szerver és nem más títulusú szerver, de ha tévedek javítsatok ki. Olyan RP helyzeteket próbálunk általában teremteni aminek köszönhetően elég sokan, különböző frakcióból lévő játékosok összeülnek és szórakoznak este egy kicsit egymás társaságában vagy esetleg az újak egyből egy jó buliba érezhetik magukat és nem buszoznak vagy kereskednek, de ezt mondhatom áltagosnak is hogy sokan akik AKK-n vannak vagy buszozonak azok is eljönnek igazából és egy olyan élményt tud nyújtani ez a szórakozóhelyes RP amit próbálunk megvalósítani, hogy mindenkinek egy jó benyomást keltünk az adott közösségről akár frakcióról vagy szerverről is(kezdőknek például). Teljes mértékben ez az egész dolog megvan ott halva már amikor legalább a második nap jön oda majdnem az egész rendvédelem és egyből ki offolodik a buli teljes mértékben és csak a lövöldözés van. Szerintem, ha jogosan jönnek oda és kezdenek el szimatolni az is egy más dolog mint az, hogy folyamatosan meghalunk az adott RP szituációban mert kapnak egy információt.

Jojo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
597
V4 karakter
BANNED
LV karakter
Danny Coltrane
Mint a frakció és adott szerepjáték helyzet részese szólok hozzá.
Voltak belsős infók, igazából minden elhangzott szó az előtte elhangzott másik hármat ütötte.
"Desert miatt volt razzia" / "kipakolásért volt razzia".
Egyszerűen a fejünkön kívül mást nem tudtunk fogni, felfogni.
Egyszerűen annyira nonszensz, az egész.
23 évem alatt sajnos voltam alja helyen bulizni, pedig inkább a társaságomban vagyok, mint alja szórakozóhelyen.
Ott : szólt a zene, a csűrhe egytömegben bulizott, elszórva pár emberrel.
Két rendőr kikísért a kidobóval két gyereket, és szirénázott a dolog.
Ennyi, nem tört ránk a TEK, az NNI, a Swat, az Al Kaida és a bérgyilkosok ligája, mert megpofoztak valakit a retyón.
Nonszensz lett volna, így az sem történt meg.
Egyszerűen 25-30 ember szerepjátéka amit órákon át hozott össze, és talán 30-40 perce ment töretlenül, jól sárba lett tiporva.
Az a gond, hogy játékként van felfogva a szerepjáték.
Rendben egy játék, viszont szerepet kellene játszunk. Mindezek ellenére a törzsőr, a kadéttal a kis opellel olyan sík nyugodtan vág be,
15-20 kétes alakhoz, egy olyan területre ami RP szerint egy alja hely, egy alja környék gyilkossággal, fegyverrel, droggal, prostítúcióval és mindennel,
mindha csak AKK-ra ugrana le, új C63 AMG-t venni...
Mai nap, három alkalommal történt ez meg, mintha a kaszinóban lennénk, és nem egy kétes helyen.
Most is tökéletesen volt ez példázva.

Mower

╭⚈¬⚈╮
2019. 01. 09.
333
853
V4 karakter
Aage Nil
LV karakter
Abe Neal
Konkrét személy nélkül sajnos nem fogtok egyről a kettőre jutni. Javaslom, nevezzetek meg egy pár embert, akiben biztosak vagytok, hogy ott voltak és lelőttek embereket, hogy legyen miből kiindulnia az ügynek. Ha más nem, rakjatok frakcióra panaszt és akkor a leaderek fognak ide írni és bizonyára előkerítik azt, aki kiküldi állandóan a fél rendvédelmet. Maguktól szerintem nem mennek ki, valakinek muszáj összerendelnie őket.

Adam

?A sztár?
Very Important Person
2019. 01. 09.
614
673
91
Vác
V4 karakter
David_Kearney
A panaszt mindenképpen főadmin fogja bírálni.
Személyeket nem kötelező megemlíteni, ugyanis kb lehetetlen mind azt a személyt felelősségre vonni akik lövöldöztek.
Frakció szinten kell rendet rakni, és kivizsgálni normálisan az ügyet.

Az összes szemtanú/részt vevő ne írjon ide, mert abból csak a kavarodás lesz. Elég ennyi hozzászólás. Ezekből is ki lehet indulni.

Hamarosan jelentkezünk a továbbiakkal.

• Tetszik
Reactions: Mower

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
Sziasztok!
Mai nap folyamán 16:00 gyertek fel TS-re Adam várójába! Várunk mindenkit aki érintett az ügyben!

Gigi

#UnicornQueen
Támogató
2019. 01. 09.
43
27
22
V4 karakter
Lynn Buffon
Nekünk se jó Abdullal egyéb okok miatt a mai nap 16:00-i időpont. A konkrét személyt tudjuk, aki a TEK-et kérte a helyszínre a tegnap esti lövöldözésre. Biztos mondani fogják ts-en, ha megtudnak jelenni azok akik tudják.

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
Írjátok meg kinek mikor felel meg egy beszélgetés TS-en erről a dologról!

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
TS beszélgetést sikerült összehozni.
Ha van 1 fegyveres egy klubba, egy illegál klubba, akkor az lenne a lényeg hogy szép csendesen elkapják, letartóztassák az illetőt.
Nem az a megoldás hogy berohanunk fegyverrel felhívni magunkra a figyelmet hogy dara legyen.
Megoldás az lenne hogy, kint megvárni az illetőt akinél a fegyver van, elmegy és lekapcsolni, vagy esetleg bejáratnál lekapcsolni.
Semmire nem vezet a folyamat lövöldözés.
Jelenleg ennél akciónál olyan emberek is haltak meg akik csak buliztak, több órás RP ment kárba ami sikeresen működött.

Érdemes ezeken elgondolkozni, mert már nem egyszer fordult elő ez a dolog, és ezért született meg panaszkönyv.

A panaszt jogosnak ítélem meg.
Zárom!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.