Kevin Bogdan - Anthony Hardwick-ra [marcy]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kevin Bogdan

Újonc
Támogató
2023. 10. 09.
24
32
Baja
V4 karakter
Agim Hoxha
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Kevin Bogdan

Panaszra tett személy InGame neve:
Anthony Hardwick

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Minősítés

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/I238

Megjegyzés:
Első sorban, az hogy kedves Emma Russel volt APMS tag (vagy ha netán olvasod) az nem azt jelenti, hogy játszani kell a mindenhatót ha már ilyen a "Fogadtatás meg a hozzá állás akkor tudok én is így beszélgetni.". Az, hogy én miért nem tartózkodtam eddig a szerelőben az se számodra se a kollégáid számára nem publikus, egyébként megsúgom, én léptem ki nem ki tettek. A harmadik, nem mindenki van ráfeszülve ennyire a játékbeli dolgokra. Érdekes módon sehol sem találtam 10-15 percnyi keresgélés után sem olyan fogalmat, hogy "PD hergelés". Nyilván létezik ilyen szabály, de nem hiszem hogy nagykalival a hátamon mentem oda IG beszólogatni üldözést kreálva. Kettő nem ugyan az, titeket lehet hergelni, de engem nem hergelhet fel az, hogy bemértek? Pontosan ezért jöttem vissza legálba, mert sérthetetlen a rendvédelem, minden amit tesz az ember velük szembe vagy nonrp, vagy hergelés, vagy pg. Szerintem nem viccnek van kitalálva a BTK ami tartalmaz ezer meg ezer fajta eljárást pontosan az ilyen esetekre. Érdekes módon eltudtátok IC rendezni egy csekkel. Az meg, hogy még nagymellénnyel be van nyögve ooc-ra hogy, hát amúgy kirúgathatnálak (mert én vagyok az aki) és nem teszem ezt engedjük már el, Én vállalom a következményeket most is sőt bármikor. De ha meg ennyire csípkelődünk akkor bele lehetne menni abba is, hogy kinek mi a feladata(lenne) ha már egy rossz szót sem szólhat az ember felétek mert szankcióval jár lassan már nem is ic szankcióval. Ez meg, hogy le vagyok így nézve és minősítve oktalanul konkrétan 1 szó miatt, azt eléggé erős dolognak tartom. Tartsa mindenki magába a véleményét. Pláne az ilyeneket: "
[2023-12-15 10:45:23] [Output] : [10:45] Anthony Hardwick: (( hát, ha így alakít ))

[2023-12-15 10:45:26] [Output] : [10:45] Anthony Hardwick: (( nem csoda ha kirakják )) "
Köszönöm szépen!

Utoljára szerkesztve:

DreeN

Peace out ✌
2019. 01. 10.
722
1 213
20
Szeged
V4 karakter
Anthony Hardwick
LV karakter
Anthony Hardwick
Szia!
Nem szerverről gondoltam, hanem a frakciódból, hiszen APMS-sként egy traffi büntetés után ami HÁROMEZER dollár volt, te lekutyáztál egy teljes NAV egységet. Emma Russel volt APMS-es és ezért írta, hogy [2023-12-15 10:45:01] [Output] : [10:45] Emma Russel: (( csak freddie-ék kitennék :D )) meg, hogy most vettek vissza
Erre írtam, hogy ha így alakítasz nem csodálom, hogy kiraknak.
Amúgy meg erre: [2023-12-15 10:45:31] [Output] : [10:45] Kevin Bogdan: (( irl is lekutyázok bárkit nemhogy a rendőrt. )) felesleges is mondani akármit. Mindenkinek szíve joga.
További szép napot! :)

marcy.

i dont think i can explain any better
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 303
18 338
V4 karakter
Aristide Nease.
Nem történt itt semmiféle minősítés, szerelőként valóban nem így a legésszerűbb lereagálni egy traffizást. Mindketten legális frakcióban vagytok, szeressétek egymást.

Jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.