Kevin B Jimmy ötletei

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

TrevorDC

Újonc
2019. 01. 31.
74
84
LV karakter
Trevor D Cuppy
V2 karakter
Trevor Yaroslav
Sziasztok! Gondolkodtam és eszembe jutott pár dolog ami jó lenne , ha bekerülne a szerverre!

- Kanna tartalmának kiöntése

Szóval tudom , hogy rengeteget dolgoztatok a farmmal , szerintem nagyon jó lett , de itt egy kis apróság , még pedig van olyan amikor 7kg-nyi víz ott marad az inventorymba teljesen feleslegesen és ilyenkor ki kell dobni a kannát venni újat stb... Szerintem jó lenne , ha bekerülne , hogy ki lehet önteni a maradék vizet !

- handling váltásos tuninghoz

Jó lenne , ha lehetne gyorsulós és driftes handling között váltani

- Szabályzat megtekintése ig

Szerintem ez is jó lenne , megkönnyítené az SGH-k dolgát

-szerelő npc

Sokszor van olyan , hogy nincs fent szerelő és jó lenne , ha ilyenkor automatikusan megjelennének a szerelőtelepeken szerelő npc-k

potyogteto

Zöldfülű
2019. 01. 10.
162
223
V4 karakter
ennio rovito
LV karakter
alan flinn
handling váltásos tuninghoz

Ott van /drivetype, 50.000$ a tuningolónál. Hátsó- és összkerék között tudsz váltani. Nem tudom minek ez az ötlet.

Florex

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
31
50
LV karakter
Jimmy Damaro
A kannából való víz kiöntés tetszik hasznos lenne, de meg lehet oldani ha van kocsid beteszed a csomiba vagy akármi. Az az egy amit szívesen látnék, de ez csak kis apróság szerintem nem nagyon fognak vele foglalkozni. A driftes meg gyorsulós ötletedre én is anyit tudok mondani hogy att a /drivetype.

Lole

📸 @bencewirth
2019. 01. 10.
977
762
25
Makó
V4 karakter
Awni Shaiq
Ez a handlinges meg ez a szerelős ötlet hatalmas hülyeség. IRL se tudsz állítani az között, hogy gyorsuljon vagy drifteljen a kocsid. Nem arra van a szerver, hogy venomkodj, de ha már nagyon szeretnél ott van a drivetype. Szerelős dolog pedig, IRL is van olyan hogy bezár a szerelő. Ha rps szerveren játszunk maradjunk már a realitás keretein belül.
Kannás ötlet nem rossz, de meg tudod oldani úgy, hogy beleteszed a kocsiba mint az előttem lévő illető mondta.
Szabályzatos dolog az jó ötlet, F1ben egy új fülön lehetne megjeleníteni.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Florex

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Ezek az ötletek mit adnak hozzá ahhoz, hogy a szerver fejlődjön rp szempontjából?

• Tetszik
Reactions: Bernát

András

"24 beers in case"
2019. 01. 11.
134
68
LV karakter
Todd Keller
-Felesleges ki önteni, elrakod a gépjárművedbe és később felhasználod.
-/drivetype—50.000$
-A szabályzatot meg lehet tanulni nem hosszú idő alatt, felesleges a szabályzat IC-n
-“S” betű a fék, ha megtanulja az ember használni akkor elég heti egyszer is szereltetni. Hozzáteszem hogy nem kell 200 km/h-val a városban közlekedni.

• Tetszik
Reactions: Skylot és Florex

fasirt005

Újonc
Támogató
2019. 02. 28.
20
6
28
V2 karakter
Sergrio La Musso
Támogatom a kannás ölteted. Sok az a 7 kg feleslegesen, én autóban tartom ilyenkor a kannát, viszont ha kilehetne önteni sokkal könnyebb dolgunk lenne.

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
handling váltásos tuninghoz

Nem drift szerver a SeeMTA, hanem RP szerver tehát ne a driftről szóljon, ha a drift érdekel ott a Need For Speed, Forza Horizon és társai (utóbbit én is kipróbáltam)

-szerelő npc

Sokszor van olyan , hogy nincs fent szerelő és jó lenne , ha ilyenkor automatikusan megjelennének a szerelőtelepeken szerelő npc-k
Irl is van, hogy zárva az autó szerviz. Az NPC-s dolog értelmetlen, mert ez egy RP szerver itt az a lényeg, hogy egy másik játékos ott dolgozik javítja az autókat lehet velük RP-zgetni stb. az NPC-kkel nem lehet ugyanezt megtenni.

- Szabályzat megtekintése ig

Szerintem ez is jó lenne , megkönnyítené
Alt+Tab és böngészőben megnyitod és ott el lehet olvasni, majd vissza is lenyomod ezeket a gombokat és meg is van oldva.

• Tetszik
Reactions: Freak és Predi

vice

Siti para bellum
2019. 02. 16.
297
161
21
Gyor, Hungary
V4 karakter
Marcus Price
LV karakter
Mina Wells
Ez az ötlet nem nagyon nyerte el tetszésemet! Nem támogatom.

Oli

Kritikus
TS-SA
SzuperAdmin
LV
2019. 01. 08.
1 783
2 479
Veszprém
V4 karakter
Oliver Sean
LV karakter
Oliver Sean
Nem érkezett több mint, fél éve válasz.
Helyezem!

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.